MS v Hokeji - Minsk 2014
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
ach tie vylúčenia 
Fuh tak zase slušný výkon. Tie vylúčenia ale
Ten Tybor za podrazenie jak sedel tak pekne vyplašený face
Ešte to bude boj.
Ten Tybor za podrazenie jak sedel tak pekne vyplašený face
Ešte to bude boj.
-
vladenko007
VIP
Goooooooooooooooool gooooool goooooooool
No konečne. Užastné ako hrajú.

No konečne. Užastné ako hrajú.
gooool gooool gooool 
-
vladenko007
VIP
Po tom góle teda Kanada vyvinula strašný tlak. Odmenou jej bol gól. Škoda. 
ten Satan fakt nic nehra, presilovky v jeho podani 0 bodov, stoji pri brane ide nahravka nic, ma puk aby vystrelil nic...
-
t0m4s3
Admin
Celkovo predvedena hra perfektna - aktivna obrana, rychle brejky, pohyb v utocnom pasme. Proste parada na tak mlady tim.
Reway je tam
uvidime čo vyčaruje
-
t0m4s3
Admin
Vysledok trochu kruty, ale vykon vyborny. Trosku sa obavam, ze proti papierovo slabsim, ked budeme ti, co maju tvorit hru, to nebude tak "jednoduche"
Skoda toho zaveru, ale aj tak som dneska s nasou hrou spokojny, pekny hokej, myslim, ze vysledok neodzrkadluje presne hru. Akurat ma mrzi ta tretia tretina, kde az na posledne dve minuty si myslim, ze sme boli lepsi ako Kanada, boli sme viac v pasme, viac strielali, mohlo nieco padnut. Nevadi, v pondelok mame tusim Francuzov, tak snad chlapi budu makat ako vcera a dnes a nepodcenia papierovo slabsieho supera. Tam by sa pre pohodu oplatilo bodovat uz na plno.
-
DanielDevil
Addict
myslím že teraz by to mohlo ísť, keďže vieme hrať aj v útočnom pásme čo sme neraz dokázali a aj tie "slabšie" tímy už nie sú také slabé ako niekedy a hrajú aj dopredu a nebránia celý zápas, ja myslím že dnes to opäť mohol byť bodík, ale závery nám nejako nejdú...pondelok máme Francúzov, to bude dôležitý zápas, snáď uspejeme...inak som zvedavý na zostrihy USA - SWI, čítal som že SWI neuznali dva regulérne gólyt0m4s3 napísal:Trosku sa obavam, ze proti papierovo slabsim, ked budeme ti, co maju tvorit hru, to nebude tak "jednoduche"
Neviem, či si všímate, ale z Ďalogu nám rastie náš najlepší obranca v Európe, niečo ako bol dakedy Štrbák. V priebehu krátkej doby by sa mohol stať perfektným PuckMovingDefensman a chrbtou kosťou našej defenzívy (spolu so Sekerom samozrejme, ale ten bude väčšinou nedostupný), je výborný korčuliar, má slušné hokejové IQ, mocný...
Myslím si že výsledok neodzrkadľuje hru, ale nevadí. Mne sa páči ako hrali aj proti Čechom aj včera s Kanadou. Pre nás sa turnaj "začína" viac menej až zajtra.
Čo sa týka toho Ďalogu tiež som si ho všimol a dosť sa mi páčil. Len neviem prečo mi stále príde že je veľmi chudý
Taktiež sa mi páči hra Marinčina. Na svoj vek hrá celkom dobre. Verím že z Ďalogu a Marinčina raz budú kvalitní obrancovia. (A dúfam že sa k ním raz pridá aj Černák).
Čo sa týka toho Ďalogu tiež som si ho všimol a dosť sa mi páčil. Len neviem prečo mi stále príde že je veľmi chudý
Výsledok krutý na to aký výkon tam podávali. Zase koniec zápasu nezvládnutý, škoda.
Ak budú ale takto hrať proti slabším, mali by sme to uhrať bez väčších problémov.
Trochu prekvapením sú pre mňa tieto MS Švajčiari. Neviem či majú tak výrazne oslabený tím alebo či si mysleli že keď sú vicemajstri tak sa z nich každý pokaká, ale tie ich výkony to je katastrófe. S USA mali pekne smolný zápas. Zvedavý som na nich ďalej. Trochu mi pripomínajú nás. Mužstvo čo jeden rok hrá o medaily a druhý (tretí, štvrtý) prehráva zápas za zápasom resp. podáva podpriemerné výkony.
Ak budú ale takto hrať proti slabším, mali by sme to uhrať bez väčších problémov.
Trochu prekvapením sú pre mňa tieto MS Švajčiari. Neviem či majú tak výrazne oslabený tím alebo či si mysleli že keď sú vicemajstri tak sa z nich každý pokaká, ale tie ich výkony to je katastrófe. S USA mali pekne smolný zápas. Zvedavý som na nich ďalej. Trochu mi pripomínajú nás. Mužstvo čo jeden rok hrá o medaily a druhý (tretí, štvrtý) prehráva zápas za zápasom resp. podáva podpriemerné výkony.
Zápas našich s CR a s Kanadou...no korčulovanie máme dobré, pri mantilenoch niesu nejako zlý, vylučenia nam robia problém, koncovka ešte nieje tak dobrá, Satan,Nagy zatial nehraju dobre. Mam z nasich zmiešane pocity. Len aby sme nehrali o zachranu hoci potenciál na 6- 8. miesto máme.
-
vladenko007
VIP
Nechápem zas ako mohli Taliani vyhrať nad Francúzmi. 
To podla mňa ani oni
Ale som rád že Francúzom zobrali body a hádam sa to , že nakoniec odohrali taký ťažký zápas , odzrkadlí na zajtrajšom výkone proti nám
MS uz vobec nemaju uroven ako kedysi, to co uz je ked Francuzi porazia Kanadu a zas Taliani Francuzov, vobec by ma neprekvapilo keby nejaky totalny outsider ziskal medailu, toto mi skor pripada ako ms juniorov, ako realne odzrkadlenie hokejovych kvalit na najvyssej urovni.
Za chvilu sa dostane do Acka Egypt a vyhra zlato.
Za chvilu sa dostane do Acka Egypt a vyhra zlato.
Mne to príde lepšie, pretože vôbec si nemôžem byť istý kto zápas vyhrá a je to zaujímavejšie ako keby malo stále vyhravať Rusko/Kanada. V olympijskej sezóne je to o to lepšie, lebo sa môžu presadiť slabšie tímy.
-
vladenko007
VIP
Stávkové kancelárie sa zas nabalia.