MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

ani to radsej nepozeraj , taka katastrofa, hned som prepol. No nic, s cechmi prehrame a s bielorusmi ....no neviem
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

S bielorusmi vyhrame ale aj tak je to naozaj hrôza, no priznajme si kanada si myslim ze nehra tak ako USA (hraju lepsie). S cechmi prehra a je to v kybli. Skoda veril som im. Inak aky mal vyznam vcera v brane halak ked dnes tam je krizan ? to zase rozchytany halak zostane na striedacke omfg ten supler sa mi zda akysi nahlavu padnuty

edit... 3.tretina gooool :) nebol by odveci 3 golovi zvrat ale to sa nestane (aj ked chlapcom verim)
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

A MOZEME IST DOMOV :weep:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

radek21 napísal:A MOZEME IST DOMOV :weep:
este nie :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No vidim to tak ze do stvrtfinale (ak sa tam dostaneme) postupime zrejme zo 4 miesta a tam nas bude pravdepodobne cakat Rusko. Ale treba byt uprimny na Kanadu a USA sme proste nemali, boli technickejsi rychlejsi a bojovnejsi. No ale aj tak este stale mozme byt majstri v tomot dost nespravodlivom systeme MS.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bieda, velka katastrofa, totalne lezerne, ze sa to az slovami opisat neda. Vyborne hral Uram, aj ked sa mi to tazko pise, ale je to tak. Na opacnu stranu Melicharek a Kukumberg posobili ako statisti. S takymto vykonom od Cechov chytime klasicku sedmicku a od Bielorusov tiez, takze este dva zapasy a nasi su doma.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ach jaj......Japoncici su v obrane dôraznejsi ako my. Snad sa to zlepsi bo inak si môzme balit kufre.... ale treba verit,len nechapem, preco nasi vedia hrat v poslednych 10. minutach ked je uz vacsimou neskoro :roll:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Budeme radi, ked postupime. Nehrajú ani hovno.
Pozerať Slovensko na MS je zbytočná strata času. :cry:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

cely rok sa tesim na MS :) vsetci taki nadseni,ze dodju chlapi z NHL no tak ta prva formacia :cry: asi tak...a naozaj Uram hra dobre :? a pritom po sprave,ze on pojde namiesto Nagyho som nebola prilis nadsena..dnesny a vcerajsi zapas :? staci,ze?..a s cechmi vyhrat??...no lol

a clovek si aj dres kupi :cry:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ked sme hrali presilovku tak som mal pocit ze prave my hrame v oslabeny len s tromi hracmi ..... amici si tam robili co chcu , utocnik sa tam v pohode dotrepal s pukom a ked chcel tak si aj vypalil pricom nasi sa tam za boha dostat otrasny hokej vacsie sklamanie som nezazil uplne mi to posralo naladu dnes keby som bol vedel tak ani nepozeram :smt037
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

prisli superi a slovensko konci...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

hej tiez som sklamany, ale inak chalani pocuvajte niekedy ma to nadavanie ale aj serie, lebo furt sa len nadava, ved nemozu byt zas rok co rok nejaky bohovia, inak zoberte si kolko mame obyvatelov aky mame na hokej rozpocet a teraz si to porovnajte s napr.americanmi..., nahodou vcera sme kanadu tlacili
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

enter00 napísal:prisli superi a slovensko konci...
tak. Slabych superov sme dali, ale akonahle prisli silne timy, uz to zacalo.Najprv kanada, teraz usa,dalej to bude Cze (dufam ze sa mylim) a dalsi slabsi super Bielorusko.No nechajme sa prekvapit
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hojko napísal:Bieda, velka katastrofa, totalne lezerne, ze sa to az slovami opisat neda. Vyborne hral Uram, aj ked sa mi to tazko pise, ale je to tak. Na opacnu stranu Melicharek a Kukumberg posobili ako statisti. S takymto vykonom od Cechov chytime klasicku sedmicku a od Bielorusov tiez, takze este dva zapasy a nasi su doma.
si robis srandu ? Od Bielorusov sedmicka ? tak to snad nie...od Cechov mozno :) Ale myslim ze aj vitazstvo nad Bielorusmi nam zabezpeci stvrtfinale, ale tam ked chytime Rusov, tak to je koniec :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak toto co sa dnes dialo nemalo chybu. kam sa stratila efektivita, nasadenie zo vcerajsieho zapasu? ved tu sme mali mat body! s ceskom to bude fiasko ako stale. velke derby kde nam zase ukazu aky mame komplex z bratov cechov a ked bielorusi vycitia sancu tak nas este pekne potrapia. aby to nedopadlo tak ze pojdeme domov. a o rok sa uvidime zase....
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ja to v sobotu vidim jasnou nasou prehrou, cehuni vedia vedeli a budu vediet ako na nas
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No verim vto, ze sa proti Cechom chlapci vyhecuju a zahraju na 200% a daju do toho zapasu vsetko akoby to bolo finale bo ich tiez urcite nehorazne serie, ze vkuse snimi prehravaju tak snad budu motivovanejsi a vyuziju sancu porazit Cechov a ak aj nevyhrame, nech sa aspon snazia omg!!! Vkuse mam pocit, ze maju velky respekt voci superovi alebo si neveria alebo co bo mi pripadaju taky neisty pri kazdej prihravke, zakroku,...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Cesi prehravaju v 39. minute s Nemcami 1:0. Nemyslim si ze prehraju, lebo maju tolko stastia jako nikto.
TY VOLE! NEMCI VYHRALI 2:0. TI CESI SU UZ FAKT SPROSTI. LOL DREVA DREVENE
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no ako tak pozeram na Čechov, su na tom horsie ako my :D zatial prehravaju, dufam ze to tak aj skonci :twisted:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Chyba je hlavne v Suplerovi...sak ste videli ako takticky to myslel trener kanady..vzdy na nasu naj trojicu postavil mur zo styroch...nasi hraju len tak...Nech boze da... :lol:
Napísať odpoveď