MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
HardiKrishna
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

allias napísal:Som rád, že rusáci vypadli. Nikdy som im nefandil a nikdy nebudem. Vždy hrali zákerný hokej.
Dúfam, aj keď je to asi nepravdepodobné, že vyhrá Fínsko.
Ty si zakerny hokej este nevidel , Rusi nikdy nehrali tvrdo az ked sa do nich niekto pustil , vid Fini este v skupine. S vynimkou Ovechkina nikto ani len poriadne nefauloval.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

HardiKrishna napísal:Ty si zakerny hokej este nevidel , Rusi nikdy nehrali tvrdo az ked sa do nich niekto pustil , vid Fini este v skupine. S vynimkou Ovechkina nikto ani len poriadne nefauloval.
Ovečkin nie je typ hráča ktorý fauluje...bola to náhoda (nie úplne ale zase do hlavy mu to asi dať nechcel )...on je skôr technický fauly a hra na tvrdo mu moc nesedí.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Drzim Finom a Svedom. Vzdy sa mi pacil severansky hokej :) . Fini hraju krasne kombinacne a na to sa dobre pozera. :) Rusi neboli zly, ale nepacilo sa mi ich sebavedomie, napriklad v zapase proti CZ ked jeden z Rusov (uz neviem kto to bol...) po streleni golu sa prisiel vysmiat superovej striedacke... No ale samozrejme nemozeme posudzovat cele muzstvo podla jedneho hraca... Kazdemu sa paci ine muzstvo, no a mne sa pacia Fini. :)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

allias napísal:Som rád, že rusáci vypadli. Nikdy som im nefandil a nikdy nebudem. Vždy hrali zákerný hokej.
Toto je supa :lol: :lol: :lol: Pozeras hokej vobec?
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

lama2d napísal:Drzim Finom a Svedom. Vzdy sa mi pacil severansky hokej :) . Fini hraju krasne kombinacne a na to sa dobre pozera. :) Rusi neboli zly, ale nepacilo sa mi ich sebavedomie, napriklad v zapase proti CZ ked jeden z Rusov (uz neviem kto to bol...) po streleni golu sa prisiel vysmiat superovej striedacke... No ale samozrejme nemozeme posudzovat cele muzstvo podla jedneho hraca... Kazdemu sa paci ine muzstvo, no a mne sa pacia Fini. :)
Myslím že to bol Malkin.Je mladý,jeho to časom prejde.Je dobrý hráč,ale toto si mohol odpustiť.Takže finále Fínsko-Kanada.Obidvaja boli moji favoriti,takže osobne nedržím nikomu.Zaslúžia si zlato obe krajiny.
Zhodnotím ešte výkon Slovákov.Hrali celkom dobre celý turnaj,najmä Gáborík,Chára sa mi páčili.Škoda zápasu so Švédskom...nuž,6. miesto sme obsadili tento rok,dúfam že o rok budeme bojovať aspoň o bronz.Šampionát v Moskve(teraz myslím usporiadanie a organizáciu)..nepáčil sa mi.Blbla im grafika na telke(tam kde ukazuje skóre a čas) Slováci boli zrazu Slovinci(počas zápasu so Švédmi) a keď hrali Česi prvú tretinu,zrazu hrali tretiu..Rusi chodili len na svoju zápasy a keďže Moskva je dosť ďaleko od štátov Európy,ostatné krajiny hrali v úplnom tichu,bez atmosféry.Včera bol najväčší trapas(mali vybrať najlepších hráčov Kanady a Švédska,no nestalo sa tak a nezahrali hymnu Kanade)Myslím že toto by sa stávať nemalo..A držím Švédom teraz v zápase o bronz.Rusi sí silnejší,ale sú mi nesympatickí.Slováci mali na viac,aspoň že sme skončili lepšie ako Česi a sme ich konečne porazili :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Svedom ostane zemiak. To sme tam fakt radsej mohli ist my, lebo to co Svedi predviedli vcera a dnes za prvu tretinu..to nie je hokej semifinalistu MS.
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

tohto isteho nazoru som aj ja..podla mna hraju zakerny hokej...kanada hra sice tvrdo ale cisto...ale ste vacsi hajzli su Svedi...len za to ze vsetko planuju..planuju s kym hrat aby sa im lepsie islo atd...podla mna su zbabeli...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Drago napísal:Svedom ostane zemiak. To sme tam fakt radsej mohli ist my, lebo to co Svedi predviedli vcera a dnes za prvu tretinu..to nie je hokej semifinalistu MS.
podla mna nas hokej nebol hodny ani stvrtfinalistu MS
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ja po nasej a ceskej prehre drzim Rusom, ktori podla vsetkeho ziskaju bronz a svedom zostane zemiakova medaila. Vo finale Finsko - Kanada nedrzim nikomu, ale prejem medailu Finom... predsa len si to zasluzia :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Rak rusi maju bronz, aspon ze tak, svedi ma netrapia a fini maju na zlato.
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

prepac, ale si dost mimo, zakerny hokej hra mozno USA alebo Kanada, nie Rusi... ale je to Tvoj nazor, neberim Ti ho :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kanada treti raz majstrami sveta ?? wtf? :lol:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

kraaaasny gol Nash-a
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prial som to Finsku, gratulacia Kanade.
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

skoda preskoda, velmi som to prial finom, ale to nic....
Tak a skoncili sa MS sveta, majte sa o rok v Kanade :smt112 :smt115
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

fu to budeme kukat po nociach hokej? :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pershing napísal:fu to budeme kukat po nociach hokej? :?
lepsie v noci ako o 14:15 :? imho
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Zapasy sa zvycajne hravaju 16:15 (na slovensku bude 1 hodina rano) a 20:15 (na slovensku bude 5 hodin rano) :?,
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

SRneC napísal:kanada treti raz majstrami sveta ?? wtf? :lol:
ano! pod vedenim trenera murray-a.
k tym nocnym zapasom len tolko. pravdepodobne ich vacsinu budeme sledovat vecer (nasho casu). maju zacinat skor, aby nekolidovali so zapasmi play-off stanley cupu. stretnutia nhl sa budu hrat vecer podla kanadskeho casu.
a bude sa hrat v halifaxe a v quebecu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

blame canada
Napísať odpoveď