hojko krizan chytal slabucko? do hall of shame keby bola
MS v hokeji - Rusko 2007
akonahle bolo 4:2 tak som je*ol zastavu o zem
uz som vedel ze sanca je ale mala 4:3 zastavu som dvihal a bol stuhnuty do konca zapasu ked este 6:4 a potom vyluci nasich naj hracov (skoro) nebolo nam sudene dnes su u mna vlajky(tea vlajka) na pol zrde 
(píis)
-
HardiKrishna
Light Star
Neviem co mate proti Krizanovi? Palfy povie ze 6 resp.7 golov je vela a 80 ercent z Vas to hodi na brankara .. to uz hokej nie je kolektivny sport? alebo to je len ked vyhravame?? Krizan je najlepsim brankarom z swe ligy a vcera to aj potvrdil. A koniec koncov, kritizovat na to by Vas tu bolo , ked to z Vas niekto dokaze lepsie , tak nech sa paci draft v NHL sa coskoro blizi 
My sme si ten zapas prehrali sami. Z tych 7 golov sme si dali 4 my. O druhej tretine ani nehovorim. Mohli sme cez Svedov v pohode postupit. Avsak taky je hokej, niekto musi vyhrat, niekto prehrat. Prehrali sme my, ideme domov. Dufam, ze na buduci rok v Kanade budeme bojovat konecne po dlhom case o medaily.
-
nejakymarko
Addict
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Inac ste postrehli aky bol tento rok biedny pre nasich bratov...
Mladsi sa ani neudrzali v acku MS... a starsi tento rok bohvie co (okrem zapasu s USA) neuhrali...
Spravne to vystihlo porovnanie so Svedmi... na tychto MS maju myslim jedneho hraca z NHL a v pohode dokazu konkurovat teamom ktore su nimi nabite! Ide o to ze taky mladik z SWK , Cz asi radsej pojde do NHL kde dostane viacej penazi, ale potom na MS nemozeme byt v super zostave...
Mladsi sa ani neudrzali v acku MS... a starsi tento rok bohvie co (okrem zapasu s USA) neuhrali...
Spravne to vystihlo porovnanie so Svedmi... na tychto MS maju myslim jedneho hraca z NHL a v pohode dokazu konkurovat teamom ktore su nimi nabite! Ide o to ze taky mladik z SWK , Cz asi radsej pojde do NHL kde dostane viacej penazi, ale potom na MS nemozeme byt v super zostave...
NO v tomto sa i pacia rusi...pre reprezentaciu dokazu zanechat hocijaku sutaz...ine je ci ju zanechavaju dobrovolne
...ale fandim im a dufam ze teraz ziskaju majstra, tak ako dufam , ze my ziskame majstra ked budeme hrat doma...ale musime si budovat novych hracov...paci sa mi ze teraz bolo dost hracov zo slovenska...ale je to aj tak slabe ked mame hracsku zakladnu 9000 hokejistov ...cesi maju 90000...(teda aspon tak som cital)bo stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
Mozno nejaky mladici co chu nieco dokazat zahraju viac jak taky Bondra. Inac stavim sa ze na buduci rok nedojde skoro ani jeden hrac z NHL.micpu napísal:NO v tomto sa i pacia rusi...pre reprezentaciu dokazu zanechat hocijaku sutaz...ine je ci ju zanechavaju dobrovolne...ale fandim im a dufam ze teraz ziskaju majstra, tak ako dufam , ze my ziskame majstra ked budeme hrat doma...ale musime si budovat novych hracov...paci sa mi ze teraz bolo dost hracov zo slovenska...ale je to aj tak slabe ked mame hracsku zakladnu 9000 hokejistov ...cesi maju 90000...(teda aspon tak som cital)bo stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
vsak predsa Hossa, Gaborik, Svatoš, Šatan, atd.. na tychto MS bolo vidiet ze mame mlade muzstvo ktore je talentovane.. z brankarov Budaj a Halak raz budu hviezdy v NHL.. ja osobne starost nad tym kto bude reprezentovat Slovensko o 3-5 rokov nemammicpu napísal: stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
-
zachariasko
Star
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslím že zachvíľu Slovensko ani hokejistov mať nebude veď je čoraz menej hráčov zo slovenska v NHL ...keď vymrie táto genrácia pre Slovensko nastanú ťažké časy.zachariasko napísal:no hej, útočníci by sa našli, ale v obrane to škrípe aj vždy bude.. Chára a Jurčina - no ok, spĺňajú aké-také parametre ale ostatní čo ja viem.. a k tomu že bude chodiť čoraz menej hráčov z NHL - myslím že časom ich to prestane baviť vypadávať každý rok vo štvrťfinále