MS v hokeji, Slovensko 2011
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Zobrat urazeneho naspat to urcite vytvori "skvelu" atmosferu v time ...
-
Sagittarius
Guru
Ani nie obrannú ako oslabovkovú a s Cibákom. Čiže nechcel od neho, aby hral na poste obrancu.sharky-no napísal:Demitra o Zedníkovi: Verím, že v pondelok bude naspäť!
No som zvedavy, ze co z toho bude. Ono ako som pochopil, z roznych clankov tak Hanlon ratal so Zednikom, akurat na takej pozicii, ktora sa mu nepozdava. A neviem ci som cital zle, ale sa mi zda ze spominal, ze by vytvaral skvelu obrannu dvojicu s niekym?
tiez som tym neni nadseny....ale co narobime...marketing sa tlaci doslova vsadebegbeee napísal:Minule na fórku v kanade jeden postoval fotku z ceskej extraligy a kanadania boli doslova šokovaní počtom reklám na ľade a dresoch.
Mne osobne to tiež vadí. Chápem rozdiely, ale čo je veľa to je veľa.
-
P3Bo
Guru wannabe
By som chcel vedieť či by sa vrátil aj keby sme nevyhrali.
tak v poslednom vitazstve by som dovod jeho navratu nevidel. ale je to vyborna sprava, zvitazil zdravy rozum, bravo Riso!
dúfam, že im tréner (alebo ktokoľvek iný) dohovorí (naziape do nich) , že toto sa jednoducho nerobí. Ak máš problém tak ho rieš, ale neutekaj. Keby si to s trénerom vydiskutoval hneď nebol by žiadny problém. Sťažoval sa, že sa s nám zaobchádza ako s dvadsaťročným... no ale on sa potom aj tak správal...
P.S. samozrejme jeho návrat vítam
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 22:00)
a je to tu!!!! najväčšia legenda spomedzi legiend nám zajtra o 12 00 predstaví v poradí už cca 459. hymnu MS!!
http://www.aktuality.sk/clanok/185659/m ... siu-hymnu/
(neviem, či to nemám dať skôr do sekcie vtipy - no ale nechajme sa prekvapiť
)
P.S. samozrejme jeho návrat vítam
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 22:00)
a je to tu!!!! najväčšia legenda spomedzi legiend nám zajtra o 12 00 predstaví v poradí už cca 459. hymnu MS!!
http://www.aktuality.sk/clanok/185659/m ... siu-hymnu/
(neviem, či to nemám dať skôr do sekcie vtipy - no ale nechajme sa prekvapiť
celkom ma poslendou dobou fascinovala cena fanusikovskych veci :
na stranke IIHF maju sal s napisom Slovakia za 18 eur co je, si myslim, dost vela .
Studujem v Cesku a tu som sa isiel pozriet do jedneho sportu a mali sal Cesko za 49 korun.
V Tescu tu maju oddelnie kde maju veci pre fanusikov, na slovensku som si nic take nevsimol.
Nechapem tomu.
na stranke IIHF maju sal s napisom Slovakia za 18 eur co je, si myslim, dost vela .
Studujem v Cesku a tu som sa isiel pozriet do jedneho sportu a mali sal Cesko za 49 korun.
V Tescu tu maju oddelnie kde maju veci pre fanusikov, na slovensku som si nic take nevsimol.
Nechapem tomu.
-
guess.whoo
Redeemer
sal slovensko kupis aj u cinana za 3e 
Čo je stále viac ako 49 KČ a ešte na ňom bude prehodená modrá s červenou 
Organizujeme prvé MS tak ktokoľvek sa bude snažiť z toho vydolovať čo najviac peňazí takže prijateľnej ceny sa asi nedočkáme.
Ale zato tu o pol hodinu máme hymnu od maestra
.
Organizujeme prvé MS tak ktokoľvek sa bude snažiť z toho vydolovať čo najviac peňazí takže prijateľnej ceny sa asi nedočkáme.
Ale zato tu o pol hodinu máme hymnu od maestra
-
Sagittarius
Guru
No ale nie je šál ako šál, aj pred dvoma rokmi sa kúpiť šál za 7 €. Ale je to zase normálny šál, ktorý sa dá aj používať v zime, dokonca by v ňom bolo až príliš teplo... A na oficiálnej stránke IIHF je asi všetko aspoň dvakrát drahšie ako inde.
-
guess.whoo
Redeemer
ved ale sa bavime o fanusikovskych (minimum ludi nosi v zime sal slovenska alebo svojho oblubeneho muzstva)
-
Sagittarius
Guru
No veď jasné, ak nemajú nejakú neutrálnu farbu. Ale myslieť aj na kvalitu toho šálu, ten za 49 Kč nebude asi taký istý a tie šály stáli toľko isto aj pred rokom. Stačí si pozrieť nejaký fanshop a porovnať s takými šálmi, ktoré nesúvisia z MS.
-
vendo
Guru
ja som si kupil malu vlajku do auta (do okna) v metre za 1e (alebo par centov naviac uz si nepamatam)
//aj ine veci mali v metre lacne
a uz je tu aj Brano Mojsej
//aj ine veci mali v metre lacne
a uz je tu aj Brano Mojsej
no neviem ci som debil, ale s malou vymenou spevaka by presne takto mala vyzerat hokejova hymna
-
audiotrack
VIP
až na ten text refrénu: koľko gólov chceš, toľko dostaneš. To čo za kravinu preboha? 
Hudba je od Iron Maiden a to sa už dokonca ani Braňovi nepodarilo poriadne dobabrať 
to je prave asi naj part... ked ides do zapasu s tym ze ziadny nedostanes a budes ich davat iba ty, to je fajn vstup do zapasuaudiotrack napísal:až na ten text refrénu: koľko gólov chceš, toľko dostaneš. To čo za kravinu preboha?
-
guess.whoo
Redeemer
ako ani mne to nepride az take zle, len sa mi zda, ze ta pesnicka je pozliepana z viacerych inych
-
vendo
Guru
ci uz je okopirovana, zlepena alebo hocico, je vzdy lepsia ako nasa "oficialna EJ EJ hymna"