MS v hokeji, Slovensko 2011
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
tak menujme co nie je lepsie, toho je menej
este aj Ramada by mohla nieco dat...
-
hojko
Site Admin
Ci je Mojsej traged alebo nie, tato pesnicka je zatial podla mna zo vsetkych najlepsia.
veru, zatial prva co ma aspon svoj text a je rockova, mne sa tiez paci
. Kristinu nahradit nemoze (skoda), kedze toto je hymna pre slovensky team, a nie pre cele MS, ale aj tak je to lepsie ako Gladiator.
a k tym salom - viem ze to nie je to iste, ale predsa to nejdem nosit ale fandit s tym , a myslim ze ziadny priemerny fanusik si nekupi sal za 18 eur. A je celkom smiesne ze cinania musia predavat sal "slovensko". Aj ked ja som nevidel ani to, ale ked pridem domov cez Velku noc tak omrknem situaciu
)).
a k tym salom - viem ze to nie je to iste, ale predsa to nejdem nosit ale fandit s tym , a myslim ze ziadny priemerny fanusik si nekupi sal za 18 eur. A je celkom smiesne ze cinania musia predavat sal "slovensko". Aj ked ja som nevidel ani to, ale ked pridem domov cez Velku noc tak omrknem situaciu
No už máme aj videoklip na skvelú Kristínku čo vy nato ?
http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/hudba/ ... oklip.html
-
guess.whoo
Redeemer
ked som vypol zvuk bolo to fajn
Mňa by veľmi zaujímalo pozadie Zedníkovej aféry, ale mám pocit, že Rišo z toho vyjde tak či tak ako najväčší ... 
-
guess.whoo
Redeemer
No to sa asi tak skoro nedozvieme 
-
Sagittarius
Guru
Čo hovoríte na naše hokejistky? Keby nemali takú brankárku, tak neviem ako by to dopadlo, včera 0:5 s USA (na strely 10:63), dnes 0:3 (15:74) a ešte je to aj veľmi pekná baba. Len tak ďalej a možno s Ruskami niečo uhráme. 
-
audiotrack
VIP
Sagittarius: ako to suvisi s MS v hokeji na slovensku toho roku?
-
Sagittarius
Guru
No s MS 2011 mužov nijako, ale nechcel vytvárať novú tému o MS 2011 žien, ktorá by mala tak do 10 príspevkov.
Tak som to dal sem.
-
mfp
Medium Star
Urcite ma vacsi vyznam pisat o hokeji, ked aj o zenskom, ako o nejakych "hymnach" a strasne sa tu stazovat ake su vsetky nanic 
...a teraz vďaka audiotrackovi tu máme - so mnou - už 4 príspevky o ničom, pričom keby sa neozval, tak nad tým ani pes neštekne 
uz 5
suhlasim s kubooooom
-
Bad.boy
Medium Professional
Neviem ci tu uz bola ale co poviete na tuto piesen? Mna sa celkom pozdava a refrej je dost v pohode.
Ozaj čo sa týka klipu Kristiny: Klip je lacná sračka s pár sudami zo Slovnaftu a tancujúcimi deckami, pričom najväčšou záhadou mi je tá propagácia hokejbalu.
A nechápem čo sú z nej všetci taký hotový, zas nejaká princezná to nie je, skôr taká nána.
A nechápem čo sú z nej všetci taký hotový, zas nejaká princezná to nie je, skôr taká nána.
nahodou, ten klip sa vydaril, ma taku bojovu naladu a tie zostrihy zo zapasov su tam tiez fajn.
ked uz pesnicka nestoji za vela, nech nam aspon svet moze zavidiet krasu nasich zien
ked uz pesnicka nestoji za vela, nech nam aspon svet moze zavidiet krasu nasich zien
-
Anem
Star
tak tak ,podla mna je ten klip spravený dobre nehovoriac o Kristíninom dekolte...
Ako to vyzerá na stanici v Košiciach - http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 4&page=212
Ako to vyzerá na stanici v Košiciach - http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 4&page=212
Pred chvíľou som tadiaľ šiel a nič som si nevšimol 
//Anem - to druhé predpokladám.
Dosť som sa ponáhľal a sústredil sa na to, aby som sa čo najrýchlešie predral davom tak som sa po stenách a plagátoch moc neobzeral.
//Anem - to druhé predpokladám.
-
Anem
Star
Takže Photoshop? alebo si slepý?Muffi napísal:Pred chvíľou som tadiaľ šiel a nič som si nevšimol
fiiiha, velke plus pre Kosice
) z fotiek to vyzera naozaj krasne