MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Stastny tam chvilu kecal blbosti
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nemyslim priamo tento zapas ale celkovo na majstrovstvach ked je spolukomentator
Vacsiu hlupost som nepocul, co on s tym ma, on skor vie co ma povedat a vacsinou to aj trafi, Slovaci si sami mozu za to co tam predvadzaju a hlavne brankari.
Lintner je pán, aspoň je sranda keď komentuje alebo je v štúdiu 
na konci
ten fail 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hej hej spolu s ninajom su neprekonatelna dvojka . Pat a mat v komentovaniKorag napísal:Vacsiu hlupost som nepocul, co on s tym ma, on skor vie co ma povedat a vacsinou to aj trafi, Slovaci si sami mozu za to co tam predvadzaju a hlavne brankari.
On nam jednoducho nosi smolu uvidite buduce majstrovstva ak bude zas spolukomentator
No Ninaj je stary dedo, co sa zakoktava v kazdej druhej vete, porovnavat ho s Lintnerom je podla mna irelevantne, Lintner dava aspon dobre hlasky a zlepsuje naladu
.
najviac sa to posralo jak sme dostali ten ubohy gol na 3:1... odvtedy už sa tam len motali..ach tolka škoda, dneska neboli ti Rusi zdaleka tak nebezpečni
tie stratené body s Lotyšmi a Rakúšanmi nás budú na koniec stáť štvrťfinále
Česi postúpili štýlom ltt..ale strašne veľkym
tie stratené body s Lotyšmi a Rakúšanmi nás budú na koniec stáť štvrťfinále
Česi postúpili štýlom ltt..ale strašne veľkym
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no, Cesi este tiez nepostupili... a ohladom nas sa este moze stat zazrak
ale to by uz bolo aj na mna moc, keby ani SR ani CR neboli v stvrtfinale...
ale to by uz bolo aj na mna moc, keby ani SR ani CR neboli v stvrtfinale...
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak cesi maju vacsiu sancu postupit cez norov , ako my na cez amikov
opat sa na nich usmeje to ich povestne poje**** stesticko a ziskaju nejaku tu medailu
opat sa na nich usmeje to ich povestne poje**** stesticko a ziskaju nejaku tu medailu
Tieto MS to je ako čakať na smrť. Už aby to skončilo ...
Tie OH 2014 budú asi posledné , tak nech si to chlapci užijú. V 2018 už budeme hrať s veľkou pravdepodobnosťou kvalifikáciu o OH a nikam nepocestujeme.
Tie OH 2014 budú asi posledné , tak nech si to chlapci užijú. V 2018 už budeme hrať s veľkou pravdepodobnosťou kvalifikáciu o OH a nikam nepocestujeme.
...a sme tam, kde sme boli pred rokom 2012 
cesi este nepostupili, musia vyhrat nad norskom, ale to by nemal byt az taky problem... oni vzdy prelezu...
my musime bezpodmienecne vyhrat nad usa a francuzi musia minimalne jeden zapas prehrat ci uz z nemcami alebo lotysmi
pri rovnovaznom pocte bodov rozhoduje vzajomny zapas, takze to moze byt este celkom dlha drama
vykon nasich v prvej tretine nebol zly ale po tretom gole to islo dole vodou a na konci 4 minutova presilovka pri ktorej ani raz nevystrelili... to je smutne
my musime bezpodmienecne vyhrat nad usa a francuzi musia minimalne jeden zapas prehrat ci uz z nemcami alebo lotysmi
pri rovnovaznom pocte bodov rozhoduje vzajomny zapas, takze to moze byt este celkom dlha drama
vykon nasich v prvej tretine nebol zly ale po tretom gole to islo dole vodou a na konci 4 minutova presilovka pri ktorej ani raz nevystrelili... to je smutne
su tu nejake realne sance, ze by sme USA porazili? nad nemcami vyhrali 3:0
Naši to už vonkoncom nemajú vo svojich rukách...nie je podstatné, či vyhráme s USA, ale už treba pozerať na Francúzov, pretože ak tí dnes vyhrajú s Lotyšskom (čo predpokladám, pri impotencii Latvije), tak v poslednom zápase natrafia na Nemcov, s ktorými ak vyhrajú akokoľvek, tak postúpili oni. Tiež je proti nám aj ten fakt, že hráme o 11:15 a Francúzi hrajú o 15:15, takže naši budú mať v hlavách, že proste musia a aj keď vyhrajú to stačiť nemusí a potom veriť, že Nemci Francúzom nedarujú postup, pretože Nemci nás už preskočiť asi nebudú môcť, keď budeme mať rovnaký počet bodov s nimi za predpokladu, že si pripíšeme tri body s USA.
Bude zaujímave sledovať, ako sa k zápasu postavia USA, ak chcú hrať proti relatívne slabšiemu súperovi, tak musia našich poraziť akokoľvek, aj v predlžení, a vyhrajú skupinu.
K zápasu: Neviem, či ma zmysel sa ešte čudovať, je jedno, že Rusi neboli lepší, ale po takých hrubkách, najmä tá Janusova stoja mužstvo sily a celkovo si myslím, že Slovensko sa na týchto MS porazilo samé.
Inak ešte existuje asi 0,1 %, že môžeme vypadnúť, ak všetci pod nami budú bodovať...teda Lotyši 2x vyhrajú, Rakúsko urobí revolúciu a porazí Rusov, Francúzi vyhrajú v predlžení s Nemcami a naši prehrajú s USA v riadnom hracom čase....
ale to je už asi sci-fi.
Bude zaujímave sledovať, ako sa k zápasu postavia USA, ak chcú hrať proti relatívne slabšiemu súperovi, tak musia našich poraziť akokoľvek, aj v predlžení, a vyhrajú skupinu.
K zápasu: Neviem, či ma zmysel sa ešte čudovať, je jedno, že Rusi neboli lepší, ale po takých hrubkách, najmä tá Janusova stoja mužstvo sily a celkovo si myslím, že Slovensko sa na týchto MS porazilo samé.
Inak ešte existuje asi 0,1 %, že môžeme vypadnúť, ak všetci pod nami budú bodovať...teda Lotyši 2x vyhrajú, Rakúsko urobí revolúciu a porazí Rusov, Francúzi vyhrajú v predlžení s Nemcami a naši prehrajú s USA v riadnom hracom čase....
Už nevyhráme nič. Neverím. Dokonca si nie som istý, ako sme mohli poraziť Francúzov tak vysoko, to je malý zázrak.
2 a pol góla na zápas nie je defenzívne extra tragédia, navyše skóre dvíha iba jeden zápas. Problém je inde. V prvom rade, ide o absolútnu neschopnosť v ofenzíve ako celku. Nejde ani tak o to najokatejšie pálenie šancí, ale našim chýba akákoľvek schopnosť tvoriť ofenzívu. Nevedia sa zahrať ani posratú presilovku. Nevedia prejsť útočnú modrú a ak náhodou, tak sa v rohoch naháňajú za pukom. Dovolím si tvrdiť, že máme fakticky najhoršiu ofenzívu na turnaji s výnimkou možno Slovinska. Do ofenzívnej hernej činnosti rátam aj obrancov a okrem Sekeru a Ďalogu tam nebol jediný schopný tvoriť hru. Mihálik, Mezei a Jurčina sú absolútne tragický, neschopný nahrať, vystreliť, korčuľovať. Jediné na čo sú dobrý je stáť pred bránkoviskom a krosčekovať (a strácať prilbu), ale na to stačí jeden v celom mužstve a nie jeden v každej formácii.
Brankári sú so-so, rozhodne by som ich za prehru nevinil, ale mužstvo nepodržali ani v jednom momente (!)
2 a pol góla na zápas nie je defenzívne extra tragédia, navyše skóre dvíha iba jeden zápas. Problém je inde. V prvom rade, ide o absolútnu neschopnosť v ofenzíve ako celku. Nejde ani tak o to najokatejšie pálenie šancí, ale našim chýba akákoľvek schopnosť tvoriť ofenzívu. Nevedia sa zahrať ani posratú presilovku. Nevedia prejsť útočnú modrú a ak náhodou, tak sa v rohoch naháňajú za pukom. Dovolím si tvrdiť, že máme fakticky najhoršiu ofenzívu na turnaji s výnimkou možno Slovinska. Do ofenzívnej hernej činnosti rátam aj obrancov a okrem Sekeru a Ďalogu tam nebol jediný schopný tvoriť hru. Mihálik, Mezei a Jurčina sú absolútne tragický, neschopný nahrať, vystreliť, korčuľovať. Jediné na čo sú dobrý je stáť pred bránkoviskom a krosčekovať (a strácať prilbu), ale na to stačí jeden v celom mužstve a nie jeden v každej formácii.
Brankári sú so-so, rozhodne by som ich za prehru nevinil, ale mužstvo nepodržali ani v jednom momente (!)
-
guess.whoo
Redeemer
u mna je hero sekera. z nikoho som proti rusom necitil zapal ( este Daňo). Sekera bol lepsi v ofenzive ako ktorykolvek nas utocnik a to je smutne konstatovanie.
Tiez ma dost prekvapuju vykony Olveckeho. Za slovan v sezone seda mys, bol na hrane vyhadzovu a za repre hra dost dobre...zial to je vsetko co sa da chvalit. Hudacek zaspal na vavrinoch, na Hascakovi sa ukazuje uroven extraligy, Satan slabo, Kopecky ma od trenera podla mna dost zvlastne instrukcie..pouziva ho ako strelca a lidra,ale on je najlepsi prave ked robi ciernu robotu a spred brany dal tusim vacsinu svojich golov. Teraz tam tlaci Mihalika :-/
Vujtek to ma tazke, nechcel by som byt v jeho kozi,ale stale si myslim ze to mohol riesit inak.
Skoda ze sa zranil Daloga a Mezei mal stopku. Skusil by som Sekeru v utoku
Tiez ma dost prekvapuju vykony Olveckeho. Za slovan v sezone seda mys, bol na hrane vyhadzovu a za repre hra dost dobre...zial to je vsetko co sa da chvalit. Hudacek zaspal na vavrinoch, na Hascakovi sa ukazuje uroven extraligy, Satan slabo, Kopecky ma od trenera podla mna dost zvlastne instrukcie..pouziva ho ako strelca a lidra,ale on je najlepsi prave ked robi ciernu robotu a spred brany dal tusim vacsinu svojich golov. Teraz tam tlaci Mihalika :-/
Vujtek to ma tazke, nechcel by som byt v jeho kozi,ale stale si myslim ze to mohol riesit inak.
Skoda ze sa zranil Daloga a Mezei mal stopku. Skusil by som Sekeru v utoku
-
t0m4s3
Admin
Tak veru, vcera Sekera jasne najlepsi hrac a to asi ja co sa tyka ofenzivy. Hudacek pre mna velke sklamanie, Radivojevic, Kopecky detto. Satan uz na to bohuzial nema, resp. fyzicky asi nie je uplne v poriadku.
-
guess.whoo
Redeemer
tam je viac hracov aj mladsich co na to nemaju. Satan ma prehlad,prihravku aj strelu..ale uz nie rychlost a to je chyba. velka skoda Tatara a Panika, s Danom a Zaborskym ich vidim ako tahunov do buducnosti
-
Grond
Medium Professional
u satana hra aj neprospech ze mal kolko 3 mesiace pauzu? kvoli zraneniu , takze z jeho strany to bola velka chyba ze sa na to nechal nahovorit bohuzial forma a vek nepusti ... ale obdivujem takeho jardu ten ma 41 a stale hraje jak dabel