MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
sme na tom rovnako ako rusi. Prehrali sme dva zápasy v rade s papierovo slabšími súpermi. Takže nejaké emócie na tvári by som vôbec neriešil. Musíme bodovať rovnako ako budú chcieť bodovať rusi. To že oni sú favoriti nám hrá do karát. Proti favoritom vieme hrať lepšie ako keď sme favoriti my. Vedia sa viac vyhecovať a nie sú pod takým tlakom. A keďže majú rusi tento rok takú formu ako majú, tak by som nebol prekvapený keby ich aj porazíme alebo uhráme remízu. Ale fakt si netrúfam tipnúť, lebo tieto majstrovstvá sú plné prekvapení
Rusko a Usa vyhrame podla mna
proti silnejsim hrame lepsie
Ak by dnes Slovensko vyhralo nad Rusmi a Nemecko by vyhralo nad USA , tak Rusi by klesli až na nepostupové 5.miesto a to si Rusi veľmi dobre uvedomujú , takže nás vôbec nepodcenia ...
yep, hrame lepsie, ale aj tak s nimi prehravameUN2552 napísal:Rusko a Usa vyhrame podla mnaproti silnejsim hrame lepsie
dnes dostaneme das 5ku a mozme ist na jahody
to by sa musel stat zazrak
Dnes to môže popadnúť hocijako.. myslím si že môžme vyhrať, no treba začať konečne premieňať šance.. uvidíme 
Slovenský team je v zásade furt neriadená strela - schopný vyhrať i prehrať s hocikým.
-
lowmanek
Light Professional
Len to prve menovane akosi postradame 
Zostava: Janus - Sekera, Mihálik, Sersen, Švarný, Jurčina, Vydarený - Radivojevič, Surový, Kopecký - Miklík, Kukumberg, Záborský - Šatan, Ölvecký, L. Hudáček - Haščák, Bližňák, Daňo - Bartek
jaj dpče..pravidelná dávka nervov už začína za chvílu
-
t0m4s3
Admin
Zatial okrem presilovky cisty antihokej, nastastie Rusi su rovnako marni
No naši sa držia, snáď sme si nemysleli, že Rusov porazíme v otvorenej partii.
Predtým, než Vújtek vybral time-out, som si myslel, že dual-hit-combo Mihálik-Jurčina na ľade po zakázanom uvoľnení bude istý gól alebo oslabovka
Po dlhej dobe sa mi páčila naša presilovka, ako tak slušne zahratá na šance. Dobrý signál Olvecký-Satan po buly, mohli by ešte 2-3x vyskúšať.
Inak v tomto zápase máme dobrý forčeking, ktorý sa vypláca.
Predtým, než Vújtek vybral time-out, som si myslel, že dual-hit-combo Mihálik-Jurčina na ľade po zakázanom uvoľnení bude istý gól alebo oslabovka
Po dlhej dobe sa mi páčila naša presilovka, ako tak slušne zahratá na šance. Dobrý signál Olvecký-Satan po buly, mohli by ešte 2-3x vyskúšať.
Inak v tomto zápase máme dobrý forčeking, ktorý sa vypláca.
-
guess.whoo
Redeemer
a velmi dolezita vec - vyhravame vhadzovania..uz si ani nepamatam kedy sme tolko dolezitych buly vyhrali za jednu tretinu. Branko 3x za sebou, Olvecky tiez vacsinou vitazne. Je to tiez faktor, preco sa Rusaci este nedostali do tempa.
Vyhrali par vhadzovani cez ich presilovku a pred nou a hned to inak vyzeralo, snad to nasim vydrzi, aj remizka je dobra
Vyhrali par vhadzovani cez ich presilovku a pred nou a hned to inak vyzeralo, snad to nasim vydrzi, aj remizka je dobra
Bod bude riešiť dosť.
-
t0m4s3
Admin
Myslim, ze mozte vypnut, pretoze sme za cely zapas nepredviedli vobec nic. Uplna tragedia, cakal som, ze dneska to zlomia, ale lamem nad nimi palicu uz teraz.
Prvá tretina sa dala, Radulov robil zo seba šaša... ale druhá tretina oničom.. vypínam to.. nemám nerv! 
-
guess.whoo
Redeemer
2:0, ruska presilovka..je koniec.
Jedine pozitivum je vykon Daňa
ako som predpokladal, jak daju na 3:0 vypinam 
-
t0m4s3
Admin
Pre mna zase Janusguess.whoo napísal:2:0, ruska presilovka..je koniec.
-
guess.whoo
Redeemer
Janus nieco chytil, ale zas pri gole Radulova mohol mozno urobit nieco viac, tazko povedat.
goooooooooooooooooooooool
goooooooooooooooooooooool