MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Je rozdiel povedať "hrajú zle", a je rozdiel zanevrieť na slovenský hokej, a doslova ukázať na sebe, aký NIE som fanúšik, aj keď sa ním nazývam. (česť výnimkám)
zle si pamataš...minuly rok nam dali Česi iba 1 golpryja napísal:Nezacalo sa nahodou minuly rok tak isto semifinale s Cechmi? Najprv nam napalili 2 goly a potom sme otocili a vyhrali. Ak si dobre spominam.
Branko po ležiačky!
Krása! Treba hrať ďalej.
Super! Ako som vravel, ako na hojdačke.
A opäť tam bolo najväčšie drevo Mihálik proti najinteligentnejšiemu útoku Fínov
btw. už som to spomínal, ale Sekeru je v NHL obrovská škoda, hraje neuveriteľné na širokom klzisku a v Buffale robí obrancu do tretej formácie a podľa mňa tam len ubíja svoj hokejový talent. Pre neho by bola KHL ako vyšitá a aj za Slovan hral famózne.
btw. už som to spomínal, ale Sekeru je v NHL obrovská škoda, hraje neuveriteľné na širokom klzisku a v Buffale robí obrancu do tretej formácie a podľa mňa tam len ubíja svoj hokejový talent. Pre neho by bola KHL ako vyšitá a aj za Slovan hral famózne.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
zas 4:3 s finmčiskami 
-
t0m4s3
Admin
Sekera asi tak o dva levely prevysuje druheho najlepsieho slovenskeho hraca, neskutocny obranca.
Kto by to bol povedal, ze po prvej tretine budu este bojovat o postup, Finom stacila jedna tretina plus jeden gol na postup, skoda
Kto by to bol povedal, ze po prvej tretine budu este bojovat o postup, Finom stacila jedna tretina plus jeden gol na postup, skoda
No, škoda toho posledného gólu. Alebo lepšie povedané, škoda prvej tretiny. Nechať si natrieskať 3 góly a potom zvyšok zápasu dobiehať nie je najlepšia stratégia. Dnes asi najlepší výkon našich z celého šampionátu.
// súhlasím, Sekera jednoznačje náš najlepší hráč čo sme tam mali, ostatní ďaleko za ním
a + pre trénera, že po prvých zápasoch nenechal hrat Stumpela, ktorý na to už žiaľ nemá.
// súhlasím, Sekera jednoznačje náš najlepší hráč čo sme tam mali, ostatní ďaleko za ním
a + pre trénera, že po prvých zápasoch nenechal hrat Stumpela, ktorý na to už žiaľ nemá.
Škoda toho 4 gólu
a hlavne úvodu ale inak super hokej
Aspoň neni hanba. Až na prvú tretinu hrali dobre, a Fínom sme pekne nahnali, ku koncu museli mať naložené v slipoch. Budúci rok ich jubilejne porazíme.
Vidíme sa o rok.
no skoda, tak ale mohli len prekvapit. Tu prvu tretinu fini neskutocne korculovali a jednoducho nasi nestihali.
cele sme to otocili a nestastny 4-gol nas odfajci ani som ho nevidel, to je v p***
no nic albinci sa predsa tesia more
no nic albinci sa predsa tesia more
-
guess.whoo
Redeemer
Sekera uplny hero vsetkych MS na ktorych doteraz hral. Uplne suhlasim s JOSE-m. V NHL mrha talentom a je velmi nedoceneny
Taká škoda. Dorovnali to úplne perfektne. Aspoň som si zabékal poriadne
škoda toho štvrtého gólu...ale pred ním sme mali veľké šance, žiaľ nedáš dostaneš. Dobrý výkon, výsledok mrzí. Aj tak to neboli až tak zlé MS. Základný cieľ splnený, každý rok nemôžme byť strieborný. Tak zase o rok. 
Ach, škoda tých tyčiek, hneď by sa na výsledok pozeralo lepšie. Čo už, hokej opäť aspoň na chvíľu zomkol národ, čo je najpodstatnejšie. Seko, Daňo, Záborský, možno Kukumberg sa ukázali v dobrom svetle, od Staňu či Kopeckého som čakal viac. Každopádne, pre Slovensko je momentálne 1/4-finále dobrý výsledok a keď sa "vyššia moc" nespamätá, o tejto méte budeme o pár rokov len snívať.
Stretnutie nám prehrala nezvládnutá 1. tretina. Súhlas za Vújtekove gule, že nechal Stumpela sedieť.
Odchádzame so zdvihnutou hlavou, na turnaji sme splnili cieľ a všetko je okey
Ďalej držím Švajčiarom, ktorý jednoznačne majú na finále.
Odchádzame so zdvihnutou hlavou, na turnaji sme splnili cieľ a všetko je okey
Ďalej držím Švajčiarom, ktorý jednoznačne majú na finále.
-
audiotrack
VIP
oddnes nepijem finsku vodku
a fandit budem dalej svajciarom
a fandit budem dalej svajciarom
-
Wishmaster
Medium Professional
trocha na zmiernenie atmosfery ..
Stretnú sa Rusi, Česi a Slováci.. toto nieje začiatok vtipu to je dnešok na letisku ..

Stretnú sa Rusi, Česi a Slováci.. toto nieje začiatok vtipu to je dnešok na letisku ..