MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
no ja fandim Svajcu a USA. Fini su mi nesympaticki uz roky, najviac od olympiady a Jokinenovho vyplackavania
Ak by Švajčiari vyhrali, tak by to bola bomba. Prajem im to.
-
pryja
Darca
woow, ze 2:0 pre Svajciarov. Normalne sa tesim s nimi 
ak zahraju ako všetky zapasy budu majstri... aj ked predsa, finale robi neskotučnu psychiku, aby nemali zviazane ruky...ale sympaticky hrajú, tiež by som im to doprial
sila ako sa Švajčiarsky hokej zdvihol...by sme si mohli brať príklad
My sme si mali brať príklad už z kde koho napr z Fínov a stále nič 
Pekne švajčiari ale myslím že posledný krok nezvládnu
vždy si hovorím že bez prehry sa šampionátom nedá prejsť tak uvidíme
vždy si hovorím že bez prehry sa šampionátom nedá prejsť tak uvidíme
-
lowmanek
Light Professional
Oni mat zviazane ruky urcite nebudu, ved ich ciel bolo stvrtfinale...
A tiez to podla mna nebude ako minulorcne finale, kedy sa stretla Vola s Kvalitou, teraz sa stretnu dve kvality, takze uvidime
A tiez to podla mna nebude ako minulorcne finale, kedy sa stretla Vola s Kvalitou, teraz sa stretnu dve kvality, takze uvidime
-
guess.whoo
Redeemer
Svajciari neskutocne korculuju. Predcili dnes USA tak im teraz davam vacsie sance vo finale aj na zaklade toho, ze na Svedoch bude urcite vacsi tlak ako na nich. Fini nedokazali eliminovat Sedinovcov, ak sa to im podari tak maju vyhrate, lebo ostatne utoky su len priemerne
Fini dúfam získajú bronz, zaslúžia si ho.Radšej než USA. Síce nás Fíni vyradili ale tak za to si trosku môžme aj my, že sme pokazili prvú tretinu... A Swiss dnes bude majster... Dodrží sa tradícia že domáci nezvíťazia
USA nás vyradili ? si si to zmýlil trochen...
//
//
Dá. Však Rusi to zvládli minulý rok. História hovorí, že nevyhrávajú domáci.K!K0 napísal:Pekne Švajčiari, ale myslím, že posledný krok nezvládnu- Vždy si hovorím, že bez prehry sa šampionátom nedá prejsť, tak uvidíme.
Švajčiari ako sa hovorí, chytili blesk do fľašky a vezú sa na eufórii. Sedinovci sa ukazujú ako výrazná posila, budú mať s nimi čo robiť, ale dúfam, že to zvládnu!
Na Švajčiarsky úspech sa už dnes pozerá úplne inou optikou ako na ich 4. miesto '98, kde vyhrali iba 2 zápasy na celom WC, či Nemecko '11 alebo Bielorusko '02, ktorým vyšiel jeden zápas, ale potom sa ukázali ich limity. Švajčiari kráčajú suverénne a ak to dajú, bude jednoznačne presvedčivejšie ako Slováci v '02.
Momentálna sila svetového hokeja je dnes rozdelená asi takto, s USA ako najviac pohyblivým členom závislým od NHL a Slovenskom bohužiaľ zrejme momentálne najslabším členom skupiny:
Kanada/Rusko/Švédsko
Česko/Fínsko
USA
Slovensko/Švajčiarsko
zvyšok
Ja by som sa zas priklonil k teórii, že dva krát silného súpera na jednom turnaji neporazíš. Švajčiari porazili Švédov v prvom zápase 3:2, dnes to vidím na revanš. Švajčiari idú turnajom naozaj perfektne, no dnes verím Švédom a verí im aj mojich 20 eur. 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ale svajciari to uz dokazali .. 2x porazili cechov
Presne tak.. za výkon, ktorý predviedli počas týchto MS si jednoznačne zaslúžia zlatú medailu... budem im držať palce. Základ ich výhry je nenechať sa vylúčiť.. aby nenastúpili sedinovci a spol.. 
Ale Češi už momentálne nie sú silný súper ...Ale svajciari to uz dokazali .. 2x porazili cechov
To je to isté ako keď nás porazili Lotyšsko a Rakúsko a tešili sa , že porazili silných vicemajstrov sveta , ich novinári písali o heroickom výkone a podobné žvásty. Ani Slovensko už nie je čo bývalo.
Vždy keď naši vypadnú tak ja fandím Rusom a Čechom , lebo hrajú podobný technický hokej ako my a sme tiež podobné povahy. Teraz už nemám komu fandiť , tak nech vyhrá lepší
-
Yos
Professional
U mna zas 15e veri Svajciaromhd_ napísal:Ja by som sa zas priklonil k teórii, že dva krát silného súpera na jednom turnaji neporazíš. Švajčiari porazili Švédov v prvom zápase 3:2, dnes to vidím na revanš. Švajčiari idú turnajom naozaj perfektne, no dnes verím Švédom a verí im aj mojich 20 eur.
Tak aspoň 1 z nás sa bude tešiť. Alebo to skončí remízou po 3 tretinách a pojdeme zapiť stratené prachy. 
-
audiotrack
VIP
dnes večer to bude veľmi zaujímavé. Ak vyhrajú švajčiari, tak to bude ich prvé zlato, a medaila po neuveriteľných 60 rokoch (vtedy sa ešte hralo pod otvoreným nebom bez prilieb a podobne). Ak vyhrajú švédi, bude to zase prvýkrát v novodobej historii čo vyhrali šampionát usporiadatelia.
Osobne ale budem fandiť švajčiarom. Ich výkony sú asi každému sympatické. A keď dokázali prejsť až do finále bez prehry, poraziť kanadu, švédov a dvakrát čechov, tak si fakt to zlato zaslúžia.
Osobne ale budem fandiť švajčiarom. Ich výkony sú asi každému sympatické. A keď dokázali prejsť až do finále bez prehry, poraziť kanadu, švédov a dvakrát čechov, tak si fakt to zlato zaslúžia.
Ja verim Svajciarom zasluzia si to 
Ako tipujete finsko vs usa? Ja osobne nemam favorita, ale skor si myslim ze vyhra usa