musim sa zmenit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: musim sa zmenit?

Príspevok od používateľa TommyHot »

ecob napísal:Dotyky, na to by som nasiel odvahy ada len opity :D
A co je take zlozite na dotykoch? Hlavne z toho nerob kovbojku nech si dotycna nevsimne, ze je to nasilu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ecob napísal: Dotyky, na to by som nasiel odvahy ada len opity :D
Tak v tom prípade, odpoveď na tvoju otázku, áno musíš sa zmeniť
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

pravidlo číslo 1. Nikdy nebaľ kamarátky :D
s kamarátkou si môžeš akurát užiť, ale začať s ňou niečo riešiť ? to funguje asi len vo filmoch, a keď už nie, v dotykoch nie je problém ale čo z toho? hladiť ju po stehne len tak bude blbé, a ťapnúť ju po zadku? tým jej nič nenaznačíš, samozrejme tiež nemôžeš prísť k nejakej kamoške a povedať jej "máš pekné prso, môžem ho cucať?"
osobne neodporúčať pokúšať sa robiť z kamarátstva niečo viac, fakt keď tak len "kamoši na sex", ale potom sa z toho už ťažko spraví taký vzťah ako bol predtým, ale ak inak nedáš, tak najlepšou zbraňou budú dvojzmysly ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

S tými dvojzmyslami by som bol opatrný, je to dvojsečná zbraň. Pokiaľ tú dotyčnú ako-tak nepoznáš, nemôžeš vedieť, ako si ich vysvetlí.
Filipito
Darca
Darca

robo1152 napísal:pravidlo číslo 1. Nikdy nebaľ kamarátky :D
s kamarátkou si môžeš akurát užiť, ale začať s ňou niečo riešiť ? to funguje asi len vo filmoch, a keď už nie, v dotykoch nie je problém ale čo z toho? hladiť ju po stehne len tak bude blbé, a ťapnúť ju po zadku? tým jej nič nenaznačíš, samozrejme tiež nemôžeš prísť k nejakej kamoške a povedať jej "máš pekné prso, môžem ho cucať?"
osobne neodporúčať pokúšať sa robiť z kamarátstva niečo viac, fakt keď tak len "kamoši na sex", ale potom sa z toho už ťažko spraví taký vzťah ako bol predtým, ale ak inak nedáš, tak najlepšou zbraňou budú dvojzmysly ;)
praveźe keď do toho zapojíš sex tak baby do toho už väčšinou ťahajú city :wink:
a dotyky v zmysle, sedíš s ňou niekde na lavičke a vieš jednou rukou si ju obíjmeš a tak, niekedy ani dotyk za stehno nie je na škodu(ale určite nie pri kamarátkach)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

na lavičke obíjmem aj kamaráta :) to je skôr prejav kamarátstva :)
podľa toho jaké baby, keď to není nejaká velká láska ku kamarátke tak to stojí za ten risk ju stratiť, len aby si si niekoho zbalil ?
Filipito
Darca
Darca

určite áno, keďže ja sa nerád zdôverujem kamarátke :) nato mám kamarátov :wink:
(môj pohľad na vec, vysvetľoval som ho v téme "Môžu byť chalan a baba iba kamaráti?"
ecob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ecob »

jj no mate pravdu. Len preco nie kamaradky? Kto iny? Ved najjprv to zacne priatelstvom nie? Dotyky? Neviem, nemam s tym dobru skusenost. A s tymi kamaratkami suhlasim, neviem si predstavit to, ako pojdem na nu dotykmi co si pomysli. Jedine tu chapem preco nie. Ale tak koho balit ked nie priatelky? Toto je u mna velka dilema. A dalsia chyba co robim je moj prejav s nou spojena charizma. To je to co mi triezvemu chyba :D
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

chalan a baba = kamaráti - nekonečná téma, ktorý chlapec by si "nefikol" kamarátku keby mal príležitosť ? :D
prečo nie kamarátky ? lebo sú to kamarátky ! koho iného ? hodikoho, stačí prísť do baru, na party, bárskde :)
na začiatok stačí pohľad, a sem tam letmý úsmev (letmý, nie sa škeriť ako keby si videl psa vykonať potrebu na chodníku) podľa reakcie dievčaťa uvidíš či je tam šanca alebo ani netreba skúšať :) potom je už na tebe akú zvolíš taktiku, či klasiku /čo piješ/ alebo niečo originálnejšie (pre inšpiráciu pozri google, je tam toho kopa) neodporúčam ale otrepané repliky z filmov :)
ecob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ecob »

to mam ist na diskoteku a balit tam nezname pipky? A to co z toho budem mat. Neviem preco ale u mna vsetko smeruje ku kamaratstvu. A tiez trochu nechapem filipita, preco je zle mat vela kamaradok, preco je viac ako 3 vela?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

a koho chceš baliť? kamarátky ? tak potom veľa šťastia :) načo chceš vlastne zbaliť dievča ? aby si mal nejaký vážny vzťah, len preto aby si nebol sám alebo chceš len také romániky ?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ecob napísal:to mam ist na diskoteku a balit tam nezname pipky?
co furt mate s tymto? to ma diskoteku chodia iba pipky? na hlupe reci len hlupe baby? toto forum ma normalne osvietilo, konecne chapem preco "nice guys" nemaju dievcata, pretoze este viac ako ste mili a uzasni ste predpojati a zakomplexovani. a balit "pipky a cajocky" ma svoj vyznam, aspon sa naucis socialnu interakciu s okolim ( mam taky pocit, ze s pristupom ako ma tuna vacsina fora ziskate nenulovu sancu na zbalenie normalneho dievcata az po tom co sa naucite aspon tie totalne tupe zbalit, ale asi aj to je nadludska uloha pre Vase zakomplexovane mozgy, doh ).
Vsak daj si facku a chod na to, balenie a flirtovanie neznamena hladanie si partnera na 60 rokov a pladenie deti! Staci si najst niekoho s kym pretancujes noc, das si par drinkov, pokecas a potom s velkou slavou zabudnes, ze si ju vobec kedy videl. Zdvihnes si sebavedomie, zistis, ze bavit sa s dievcatami nie je nemozny problem a navyse sa aj dobre zabavis. Ziadny futbalista v lige majstrov nezacinal, ale keby vsetci len sedeli na riti a bedakali, ze ich nejaka malomestska liga nie je hodna tak na tej riti sedia dodnes.

A ano mal by si balit nezname zeny, pretoze tie co poznas doteraz s Tebou ocividne nechodia.
Prílohy
harden the fuck up.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

axxis ma v tomto pravdu, ale jedno tam nespomenul a to, ze nasilu je stale len nasilu. Ist na diskoteku, len za ucelom, ze idem zbalit konecne daku babu atd, je podla mna krajny pripad nudze, ked uz clovek je fakt zdeptany sam sebou, alebo cim.
Mna kolko krat volavali ludia do diskotekoveho klubu a vzdy im poviem, ze radsej pojdem domov, alebo na pivo inam. Za prve taka hudba sa mi hnusi a za druhe, ak by ma tam niekto dotiahol, tak asi by som si musel buchat hlavu o stenu na takom odpade hudby.
Cize dievca sa na teba nalepi aj same, tam kde sa citis dobre a kde sa zabavas uprimne a nie nasilu. Vtedy to na cloveku vidno povacsine, ako pokukuje a nevie sa odviazat, ked je niekde nasilu.
Ale to iste mas povacsine aj na koncertoch, ktore ja rad navstevujem. Ci je to velky, ci klubovy, vzdy tam mas dievca s ktorym si mas co to povedat atd. A netreba sa bat prihovorit, ak ta aj odbije, tak ju povacsine vidis prvy a posledny krat a moze ti to byt sum a fuk :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na diskotéke je jeden veľký problém...kôli hlasnej hudbe je nemožné sa o niečom dohovoriť...jeden z dôvodov prečo diskotéky nemusím (lebo si tam pripadám jak Bulhar v Číne, keď sa dohováram viac rukami ako nohami)...a potom tam chodí dosť blbečkov, ktorí sa chcú pobiť...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:axxis ma v tomto pravdu, ale jedno tam nespomenul a to, ze nasilu je stale len nasilu....
of kors diskoteka a koncert su jedno a to iste, zalezi od toho co mas rad. Principialne ide o to, ze musis ist na miesto sa ludia miesaju. Bar podla mna nie je uplne dobra alternativa, pretoze tam sa mozes citit akokolvek dobre, ale ludia su rozdeleni pri stoloch vo svojich partickach a ostatnych maju v pozitivnej lahostajnosti, navyse prihovorat sa uplne cudziemu dievcatu pri stole, kde sedi jej 10 kamaratiek sa mi zda trochu...no...divne
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

V bare som spoznal moju terajsiu priatelku. A to som s nou prvykrat ani nekecal, ale kedze sme sedeli pri vedlajsom stole, kamos sa s nimi dal do reci (2 baby). Na druhy den sme tam sli znova a boli tam zas (boli uz 3) no a to uz sme si sadli k nim a dalej je uz jasne ako sa to vyvijalo :) s priatelkou som uz rok a pol.

Osobne si myslim, ze bar je idealnejsie miesto ako hlucna a prepchata diskoteka, ci koncert. Prave pre tu pohodicku, ktora tam vladne.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

jop, bar alebo diskoteka je naozaj najlepsie miesto na hladanie partnera :D
Spoiler
ak mas 15-20 a od "partnera" cakas len sex
a aby som nebol OT - nemusis sa zmenit. mohol by si ale. pre zaciatok by si mal imo absolvovat kurz "Mam v pecku co si o mne myslia ludia (ktori pre mna nie su doleziti)" a hned potom "Ktori ludia su pre mna doleziti a preco"

peace&trpezlivost, machrov co prehralo svoj boj su plne ulice, bud sam sebou

// rozdiel vyskytnut sa a rozdiel travit kazdy vikend za ucelom hladania, also koncert je nieco uplne ine ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

spermia napísal:jop, bar alebo diskoteka je naozaj najlepsie miesto na hladanie partnera :D
Spoiler
ak mas 15-20 a od "partnera" cakas len sex
predpokladam, ze Tvoja vyvolena jakziv v bare ani na diskoteke/koncerte nebola v tom pripade :roll:
Filipito
Darca
Darca

na diske sa balí najlepšie, stací sa normálne správať sem tam si zatancovať, vypiť si niečo a holku si nájdeš veľmi rýchlo a keď je neaká akcia kde je ešte viac ľudí tvojho veku tak to je prechádzka ružovou záhradou :)
//ešteže mám tu výhodu že sa mi taka hudba páči
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sorry za OT ale:
"of kors diskoteka a koncert su jedno a to iste"
Uf uf axxis precitaj po sebe 2x, lebo toto co si napisal, je uplne zle. Dam ti sem nejake moje hlavne postrehy:
Na koncert skoro vsetci ludia kvoli tomu, ze sa im paci ta kapela, ktora hra. Teda na koncerte mozes s ludmi rozpravat o danej kapele, lebo vies, ze sa im paci a vies, ze maju napriklad turne a podobne, takze tam zaciatok je primitivne lahky co sa tyka navazovania kontaktu. Povacsine ked pocuvate jednu kapelu rovnakeho stylu, tak dalsie podobne mas hned na jazyku a tym padom mozes rozpravat o comkolvek z daneho zanra a kapiel, lebo mas istotu, ze to dievca to aj zaujima a aj ich pocuva a tym padom aj chodi sa na koncerty zabavat kvoli hudbe. Mozno sa najdu dievcata, ktore chodia hladat na koncerty chlapov, ale povacsine tam idu za hudbou. Na koncert mozes prist obleceny premna zamna aj v slipoch a este sa s ludmi natom zabavis a taktiez bavil by si sa v pohode s dievcatami.

Kdez to prides na diskoteku:
Na diskoteku idu ludia, lebo sa im paci styl, ktory hra (diskofilne pi*ov***). A tam sa jej darmo spytas. Paci sa ti tvorba Guetu? Ani netusia, ze dake ine pesnicky ako hra povacsine ma. Popripade aky DJ akurat hra v tom danom klube.. Mozes tam rozpravat akurat tak o pesnicke diskofilnej, ktorych za mesiac vijde 3500 a dievca povacsine ani nema zdania na co vlastne tancuje. Cize tam skor debata ohladne tancovania moze viest.
Na diskoteku chodi x dievcat, len aby sa opilo zdarma, teda muzi im kupuju drinky a oni pridu domov s plnou penazenkou stale. Dalsia cast tam chodi si najst priatela/obzerat chalanov ci len tak si zaspasovat s neznamym. To iste z pohladu chlapa plati. Hudba je v pripade diskoteky nie az tak rozhodujuca. Preto by ma tam nikto ani nedostal. Co sa tyka oblecenia, tak skus prist na diskoteku "inak" obleceny a uz ta tam odsudzuju a smeju sa, ze co to je za pripad.

Takze of kors je to nieco uplne ine. To som spisal len par veci, isto by sa naslo viac, keby som sa realne nad tym zamyslel.
Napísať odpoveď