musim sa zmenit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: musim sa zmenit?

Príspevok od používateľa axxis »

Soviet: omg pinako :lol:
Co to do Teba voslo za teenage rage? Diskoteka a koncert su jedno a to iste vo vyzname, ze je tam mela novych ludi a potencionalnych kontaktov. To, ze prebiehaju inak a chodi na ne rozlicna klientela je myslim samzrejmost.

A to co si napisal o dievcatach vobec nie je pravda. Kedze som bol pravidelne ako na koncertoch tak na diskotekach (ci uz z vlastnej vole alebo ma tam ostatni dotiahli, vsak nebudem trhat partu) tak to viem porovnat. A tiez mozem zacat s tym, ze na vacsinu koncertov chodia iba smradlave punkacky co sa pol roka nesprchovali a maju poskodeny mozog z rozsireneho uzivania drog. Holt nic nie je dokonale. Podla mna je hlupe si mysliet, ze na diskoteky chodia len pizdy. To ziadna z Vasich priateliek nikdy nebola na diskoteke alebo si nechcela zatancovat s kamoskami ked mala trochu vypite? ( to je nieco co na koncerte rozhodne nefunguje rovnako dobre ). A ak ano? Preco by nemohlo platit, ze si to iste dievca spoznal prave na diskoteke a nie niekde inde? A v prvom rade: nie je diskoteka ako diskoteka. Urcite je rozdiel ked ides na diskoteku v nejakej prisernej dedine kde je iba kopa ozratych idiotov v pomere 16:1 s dievcatami a rozdiel ked ides na diskoteku, ktora stoji pred vysokoskolskymi intrakmi, na ktorych byva cca 2500 vysokoskolaciek ( true story btw. kedze tu diskoteku mame pred kolejemi :D ). Aj v tom najhorsom pekle mozes najst rozumne dievca a na koncerte klasiky strasnu kravu ( vid aha ja som z prisernej dediny a ako ma tu ma kazdy rad :lol: ) A som uplne presvedceny o tom, ze nezalezi od toho kde som stale si schopny ma stretnut ako takeho isteho cloveka. A poviem Ti, ze ja som bol schopny najst rozumnu spolocnost od malickych undergroundovych koncertov obskurnych kapiel v slovenskych dedinach az po mega koncert v incheba arene (Paul van Dyk) a od Ceska az po Japonsko. Vsade mozes ocakavat, ze tam budu normalmi ludia, len sa mozno treba trochu poobzerat a dat tomu sancu najpr.

P.S. A ked sa Vam nepaci disko hudba preco neskusit latino diskoteku alebo taku kde mavaju zivu hudbu? Takych barov su miliony...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

axxis: Neviem.. Asi som uz prepracovany :)
Ale veci si dokonale uz uzrejmil a teraz som spokojny.. S tymto uz suhlasim a z mojho hladiska sa mozme dalej venovat teme :D
ecob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ecob »

Podľa vašich osobných skúseností je zrejmé že veľa robí práve aj štastie.
TommyHot napísal:V bare som spoznal moju terajsiu priatelku. A to som s nou prvykrat ani nekecal, ale kedze sme sedeli pri vedlajsom stole, kamos sa s nimi dal do reci (2 baby). Na druhy den sme tam sli znova a boli tam zas (boli uz 3) no a to uz sme si sadli k nim a dalej je uz jasne ako sa to vyvijalo :) s priatelkou som uz rok a pol.

Osobne si myslim, ze bar je idealnejsie miesto ako hlucna a prepchata diskoteka, ci koncert. Prave pre tu pohodicku, ktora tam vladne.
Toto musela byť super náhoda. Samozrejme že keby si sa nesnažil na ňu zapôsobiť myslím že by ste sa už nestretli ..?
Soviet napísal:... Povacsine ked pocuvate jednu kapelu rovnakeho stylu, tak dalsie podobne mas hned na jazyku a tym padom mozes rozpravat o comkolvek z daneho zanra a kapiel, lebo mas istotu, ze to dievca to aj zaujima a aj ich pocuva a tym padom aj chodi sa na koncerty zabavat kvoli hudbe. Mozno sa najdu dievcata, ktore chodia hladat na koncerty chlapov, ale povacsine tam idu za hudbou. ...
Toto by bolo u mňa najreálnejšie no minimálne raz také zložité.

Ak sa nemýlim veľa z vás tu opakovalo "buď sám sebou." To je to čím sa snažím byť. A keď sa tak správam som normálne kamarádsky, pomáham, často s druhými debatím a podobne. Nepoužívam nadávky, nesnažím sa zapáčiť druhým za každú cenu. Komu sa neľúbi je mi jedno. Takto ma majú druhý radi no len do istej miery, teda "potade a dosť." Aby som mohol na druhých zapôsobiť inak, musím robiť pretvárky, v kuse rozprávať, proste musím hrať že som niekto iný.

Stými diskotékami a podobne. Tam kde som sa narodil, jedine tam chodím takto na diskotéky. Inak mne osobne táto hudba lezie total že na nervy no tam je to aspoň kus o niečom inom. Jeden klub má bratranec, druhý ďalší kamoš, v ďalšom sesternica.

Ako nedávno písal:
robo1152 napísal:aj ja som z juhu slovenska a nemám problém v žiadnej časti zeme, zvaľovať neschopnosť zbaliť babu, nato že žiješ na juhu ? čo to s tým má ? keď vieš čo a jak, tak ti je jedno kde si, všade vieš "loviť"
možno to bude znieť povrchne, ale nič sa nedá robiť, lebo je to tak, ale nato aby si mohol baliť baby treba aj "vypadať", nemám na mysli mať tvár ako cukrík, a postavu jak kulturista, hlavne sa treba vedieť obliecť, spraviť si nejak vlasy, a celkovo sa upraviť, znie to síce možno ako klišé, ale dievča si ťa nevšimne preto že máš dobrú dušu, najprv ju treba zaujať nejak inak :)
Žial ale tú neschopnosť zvaľujem aj na to. Žijem tu od od narodenia a stále som si tu nezvykol, jednoducho si tu moc s ľudmi nerozumiem. Viem že to čo tu píšem vyzerá, ako keby som bol nejaký 35 ročný starý nadržaný mládenec čo je na pokraji zúfalstva no každý problém je problém.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, ale veď píšeš, že si kamarátsky a s ľuďmi sa dokážeš normálne baviť. Tak kde je problém? :)

Či si sa presťahoval teda na juh a ešte tam toľko ľudí nepoznáš? Niektorí sú dosť takí zdržanlivejší a moc si k sebe iných nepustia.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

veľa rozmýšľaš život je často o tom či šťastie máš alebo nie, no s kamarátkami alebo za pc ti ani šťastie nepomôže
ecob
Amateur
Amateur

Ak mám povedať pravdu, som smoliar ale riadny. Zo zásady o problémoch moc nerozprávam. Nie som pesimista, vždy hneď ako niečo zvorám, vždy keď pán Murphy u mňa úraduje, ešte v tej minúte sa pozbieram a rozmýšlam a konám ako tú vec napraviť. Za niektoré veci si proste nemôžem.
zuzanuska napísal:No, ale veď píšeš, že si kamarátsky a s ľuďmi sa dokážeš normálne baviť. Tak kde je problém? :)

Či si sa presťahoval teda na juh a ešte tam toľko ľudí nepoznáš? Niektorí sú dosť takí zdržanlivejší a moc si k sebe iných nepustia.
Ja som sa na juh nepresťahoval. Ani jeden z rodičov tu priamo nebýval. Roky prešli a časom sa veľa zmenilo.
zuzanuska
Professional
Professional

A veď to je fajn, že ak sa niečo pokazí, hneď to ideš napraviť. A inak osobne mám okolo seba tiež skôr chalanov, ktorí o problémoch nerozprávajú.

No a k tomu, že veci sa menia. To hold je súčasť života. Neviem juh je asi Komárno, Šaľa a okolie? či aj Nitra? ale to je jedno, ono hlavne v mestách ide život rýchlejšie, viac sa stavia, viac sa mení. U nás na dedine sa zas až toľko toho nemení, resp. v menších mestách.
A aj ľudia sa menia pod vplyvom okolností, prispôsobujú sa; niekto viac, niekto menej.
ecob
Amateur
Amateur

Niektoré veci vyriešiť môžem ale nechcem. Rozhodne sa nemienim učiť po maďarsky. Možno sa to vyrieši kým vydržím, vychodím tu školu a pojdem na vš. Tiež, žiadneho maďara nehádžem do jedného vreca. Mám veľa maďarov kamarátov. U nás v maďarských triedach by som si ešte aj ja trúfol zbaliť dievku. Ako bolo pred rokom na školských výletoch permanentne ma zopár pokúšalo. No ak vedela 10 slov po slovensky bolo veľa.
Ako som spomínal, mám kamarátky aj z iných miest a stými si pasujem až priveľmi a tam by sa vzťah vybudovať určite dal. Lenže vzdialenosť 100-230km.
zuzanuska
Professional
Professional

No, že slovenčina povinná v škole, ale nejak sa to fláka v školách?

Ale tak vidíš, pôjdeš na výšku a už bude život zas o inom :)
ecob
Amateur
Amateur

To je jediné riešenie. Problém je že žijem aj teraz, kým ukončím gympel prejdu skoro 2 roky.
zuzanuska
Professional
Professional

A keď doteraz si sa s nimi rozprával po slovensky, a v škole tiež sa asi učíte po slovensky :) tak kde teraz nastal problém?
či to, že by si chcel mať aj vzťah?

P.S. v najhoršom skús angličtinu ;) môžete sa učiť navzájom :) a bude to aj prospešné :) ak by teda tie dievčatá po slovensky nevedeli.
ecob
Amateur
Amateur

Tak je to slovensko-madarske gymnazium. Tento problem je trosku zlozitejsi a nehladal by som tu riesenie. Netvrdim ze su tu len madari ale tak skorej by som siel inym smerom.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ako tak pozeram, tak sa vážne musíš zmeniť, chceš to silou mocou...
Máš kamarátky z inych miest kde by sa vzťah dal vybudovať ? WTF? vzťah sa nebuduje nato, že by sa dal, tam musi byť niečo viac, či len chceš mať silou mocou vzťah aby si nebol out? Myslel som, že chceš radu ako baliť baby, a nie radu jak založiť rodinu
Kolko máš rokov 16, 17? Načo sa tlačiť do vzťahu? Da sa zmeniť, aby si to mal ľahšie s dievčatami ale neda sa nasilu dotlačiť do vzťahu...
Sorry ak som to zle pochopil, ale podla toho čo čítam to takto vypada.. :-)
ecob
Amateur
Amateur

Pochopil si tu zle, tiez som sa nespravne vyjadril. Pletiem tu dve veci do jednej. Uz ked drzme sa samotneho nedpisu a nepletme sem madarov stym si pomozem len sam.
Aj tu som narazal na to, ze ludia su rozdny a tito nasi juzania, to nic pre mna. Ale od tejto temy prec..ako pisete treba byt sam sebou :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ecob napísal:treba byt sam sebou :)
tuto radu moze clovek rad za radom pocut od missiek pri dakovnych prihovoroch, vsetkych hercov, psychlogov, obycajnych ludi a ocakavam, ze mi to jedneho dna povie aj pes, ale priznam sa, ze nemam ani ponatie co si mam pod tym predstavit
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

To by som aj ja rád vedel, asi správať sa normálne prirodzene.
Ale je to jedna z najhoršich rád pre ľudí ktorý si tichý, utiahnutý a podobne. Keďže pre nich ej to prirodzené správanie
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Byť sám sebou vravíte? Áno áno...ale ešte niečo tomu chýba.

//zuzanuska: Tak veru.

//ecob: Nemohol. Nemám totiž komiks s futbalom alebo slávou.
Prílohy
poolparty.jpg
ecob
Amateur
Amateur

Filipito napísal:To by som aj ja rád vedel, asi správať sa normálne prirodzene.
Ale je to jedna z najhoršich rád pre ľudí ktorý si tichý, utiahnutý a podobne. Keďže pre nich ej to prirodzené správanie
Zaujímavý postreh. By som povedal čím som viac sám sebou tým sa mi to zdá byť menej prirodzené :D

MIRV: to som trochu nepochopil :D
zuzanuska
Professional
Professional

Mirv, to myslel tak, že ak chceš byť milovaný, musíš mať veľa peňazí :lol: a potom môžeš byť sám sebou a správať sa, ako chceš, lebo ťa budú pre peniaze milovať.// to je preklad toho obrázka, ja si to nemyslím ;)
ecob
Amateur
Amateur

tak som to pochopil správne. To si už mohol radčej dať že treba byť slávny alebo hrať futbal ..
Napísať odpoveď