Mustang 1966

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:rozumny priemer? to je to naj z kazdeho, otacky ako kosacka, objem ako kamion, sila ako tank a jazdne vlastnosti z inej dimenzie :lol:
No ja som to bral tak, ze pomer objem/vykon, pretoze, ak by sa japonci chytili nejakeho 6 litra, tak by to bolo velmi nebezpecne auto :)
Otackami su sice s japoncami porovnatelne, ale mam pocit, ze priebeh vykonu a krutiaceho momentu je vyrovnanejsi a navyse nepouzivaju turbo, co moze byt niekedy plus.
Snad si nieco take niekedyvyskusam aj v reale :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mustang 2008 ma 4,6l motor a 300koni hlavne pre to lebo je to atmosfericky motor. keby chceli alebo keby chcel majitel tak si tam tie turba proste nacpe. (vid Shelby GT500 turbo modifikacia mustanga)

a preco robia sportove auto s velkym atmosferickym motorom ocividne s vykonovou rezervou? lebo je LACNE a ma byt lacne. mustang je ikona lacneho dostupneho sportoveho auta pre mladych. v USA je mustang tak drahy ako u nas VW Passat (nalejme si cisteho vina 300 konovy pasat 3,6l stoji 1,5 melca coz je polovica mustanga 2008)

auta su to pekne. kresne do garaze alebo na predvadzanie sa. jazdne vlastnosti su katastrofa. v zadu Live Axle suspension ako na tatrovke nakladnej...

ale ajtak som fanusikom retro automobilov konca 60tych a celych 70tych rokov (toyota celica 1gen, plymouth baracuda, dodge charger, dodge challenger, ford mustang, chevrotel camaro, aston martin v8 vantage a podobne) tie auta maju svojho ducha, charizmu.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja zbožňujem staré autá,aj by som ho brala ale to by som musela byť pri peniazoch inak by som ho neuživila
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ak by vyzeral ako Eleanor zo 60 sekund bol by som najradsej - ak nie tak by som ho pretvaral k jej obrazu... rozhodne je to jedno z 3 aut ktore by som bral vsetkymi 10 :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nadherny mustang je vo Filme Knight Rider 2008 vid. Video
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Shark NX napísal:Nadherny mustang je vo Filme Knight Rider 2008 vid. Video
mne osobne sa novy mustang az tak nepaci.. stratil osobnost a sarm predchadzjucich modelov...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mna zaujima ako by ste sa k takemu autu dostali, 1966 nebolo pred par rokmi :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Sheep napísal:mna zaujima ako by ste sa k takemu autu dostali, 1966 nebolo pred par rokmi :wink:
pojdes na vylet, otvoris opustenu stodolu, prehrabes sa par zarasenymi krabicami a objavis poklad v podobe takehoto auticka... (moj sen :oops: )
Dominick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dominick »

addictor napísal:pojdes na vylet, otvoris opustenu stodolu, prehrabes sa par zarasenymi krabicami a objavis poklad v podobe takehoto auticka... (moj sen :oops: )
Alebo môžeš hladat na nete po inzerátoch :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Boze Sharky, ani netusis ako ma uz dlhsiu dobu strasne vytaca to "pl." v kazdom odkaze na youtube od teba.

Fuh, tak je to vonku :D

K teme: Uz len previest sa na takej kare je ciste EMO (ejakulat medzi oci). :aasmile20:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Sheep napísal:mna zaujima ako by ste sa k takemu autu dostali, 1966 nebolo pred par rokmi :wink:
zeby tu? :aasmile11:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kibo napísal:zeby tu? :aasmile11:
zajimave, ale aj tak je to stylovka, podla mna toto nie je auto do kazdodenneho provozu, cize ciste pre fanusikov tohto modelu :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no videl som na autobazare jedneho mustanga 67 s papiermi len bol v troska horsom stave ale bol kompletny za 140 tisic..kebyze sa do toho investuje lak motor a podobne hovadiny tak sa za celkom slusne peniaze preda.. a potom tam bola aj 66 sport sprint 3.3 za 200 tak komplet tiez papiere tierz celkom slusne.. za par rokov sa tie ceny ustalia.. a bude to v eurach.. lol
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

stang sa mi moc nepaci (je jedno aky rocnik resp. generacia). radsej nejaky iny "muscle" napr chevy nova, alebo super bee pripadne el camino . toho by sa dalo vela menovat, proste mustang mi prijde cajovy. hej, a skor som orientovany na auropske a japonske klasiky
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy napísal:Boze Sharky, ani netusis ako ma uz dlhsiu dobu strasne vytaca to "pl." v kazdom odkaze na youtube od teba.

Fuh, tak je to vonku :D

K teme: Uz len previest sa na takej kare je ciste EMO (ejakulat medzi oci). :aasmile20:
:D Nemozem za to ze mi to nahodilo Polstinu po registracii :D A uz sa mi to nechce menit :)
addictor napísal:mne osobne sa novy mustang az tak nepaci.. stratil osobnost a sarm predchadzjucich modelov...
Mne zas pripadaju tie stare mustangy moc "veteranove"+ Tie ich motory 6litrove 8valce spotreba 30l/100km a ma to 200k (Obrazne povedane nezabite ma :D )Ale tiez pravda ze nalejes vodku do nadrze a ide.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

co sa tyka toho objemu a spotreby tak v tej dobe u amikov benzin stal tolko co rochliky cize im dajak nezalezalo na tom.. inak mustanga by som bral takisto pekne vytuneny uaaaaa mustang my love
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Maki napísal:ak by vyzeral ako Eleanor zo 60 sekund bol by som najradsej - ak nie tak by som ho pretvaral k jej obrazu... rozhodne je to jedno z 3 aut ktore by som bral vsetkymi 10 :)
tak to hej to auto je nádherné,vždy som nad ním slintala :new18:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Na mustanga same chvaly :) , aj ked, toto auto by som si kupil len keby som nevedel co s peniazmi, inak je to neprakticke a hlaven drahe....musi to mat taku súpotrebu, ze vozit sa môzte tak okolo benzinky :D

Ale nic zle proti mustangu, aj mne sa paci.
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

ale to je nejaky ofajč, lebo novy K.I.T.T. ma byt pontiac(alebo corvete, teraz fakt neviem)
tot mi skor pripada ako vyplod nejakeho tunera co obdivoval knight rider a doma mal jeden mustang navyse :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ground-tm napísal:ale to je nejaky ofajč, lebo novy K.I.T.T. ma byt pontiac(alebo corvete, teraz fakt neviem)
tot mi skor pripada ako vyplod nejakeho tunera co obdivoval knight rider a doma mal jeden mustang navyse :lol:
aha, a na tuto blbost sa ti ako podarilo prist? ked film uz je natoceny? :roll:
Napísať odpoveď