Niekomu patria. Wink Alebo si myslíš, že peniaze sa len tak objavujú?
No keď niekomu patria, tak potom nechápem, čo robia v koši.
Jedine, že by ich tam zahodil nejaký zlodej, čo ich práve ulúpil, alebo to tam niekto nechal ako výkupné.
Obidve možnosti sa mi zdajú krajne nepravdepodobné.
Ja by som si ich rozodne nechal keby rpi tom nebolo meno alebo nieco podla coho by sa dalo zistit komu patria tak nie je dovod aby som ich niekam vracal. Keby tam bolo meno tak to by som asi dlho rozmyslal nad tym ci si ich nechat.
ja siokm rad ked najdem aj 1euro nieto 50 000 sk to vy som si nechal a tych 750 citaôl osm to nechxdapem ju ved zije biedne ma syna invalida kaslem na dovolenksu za 20 000 radsje si nechaam 750 a doklady hmmm asi ich vyhdoim niekedy v noci do rieky a je to a mam 750 tisicv vo vrecku
Risko, možno jeden z milióna K tomuto prípadu sa mi hodí citát od Aryan Angela : "Pri prebytku podpriemernosti začíname vyzdvihovať priemernosť." Akože teraz máme byť všetci nadšení, že cigáň urobil dobrú vec? Cení sa to u neho viac ako u bieleho? Fakt nechápem, čo si svojím príspevkom chcel povedať.
Risko ale aj keby si tie peniaze nechal, nech...nás to nepoškodí a to že ich vrátil nám nepomôže....myslíš že tých 50 000 spasí Slovensko z krízy? Mohol si ich nechať, ale aj tak myslím že by ich prepil a potom obťažoval občanov, takže v konečnom dôsledku možno spravil dobrú vec...ale keby ich využil pre svoje dobro a investoval, do bývania, oblečenia, mohol by si nájsť aj prácu a prestať žiť ako žobrák...takže toto by som nenazval v tom pravom slovazmysle zrovna "dobrá" voľba...
samozrejme ze by som ich nevratil...niesom idiot. a ludiam ktory tvrdia ze by ich vratili a bodobne zvasty niesu podla mna uprimny.. ale myslim si ze z nas by si ich kazdy nechal..kto tvrdi opak podla mna klame
patress napísal:samozrejme ze by som ich nevratil...niesom idiot. a ludiam ktory tvrdia ze by ich vratili a bodobne zvasty niesu podla mna uprimny.. ale myslim si ze z nas by si ich kazdy nechal..kto tvrdi opak podla mna klame
No tak to nemôžeš vedieť, určite existujú aj extrémni poctivci, aj keď v tomto prípade tomu naozaj nechápem.
tá ženská čo našla tie prachy je z našeho mesta, vytiahlo by ju to z tej biedy v ktorej je, nemusela by žiť tým štýlom akým žije (všetko kovové do zberu)
chlapík jej údajne slubil dovolenku a nakoniec sa na ňu vykašlal...
nájsť prachy, neriešim, pokiaľ človeka dobre nepoznám (myslím napr. peňaženku) len tak ležiaci kufrík, alebo peniaze na zemi, poviem si to je šťastie, šup do vrecka a úsmev na tvár, je to svinstvo ale tak prachy sú prachy a už som sa v ľudoch veľa sklamal... spomenul som si na ten vtip ako dá niekto zahrať song v rádiu
ak by som ich nasiel v smetiaku tak zrejme byvam blizko, je to velmi pravdepodobne ak byvam blizko tak nemam problem tam chvilku pockat ci tam nepribehne nejaky splaseny clovek co sa bude hrabat v bedni (degeskov nepocitame samozrejme ) no a potom by som mu vratil.. ak by neprisiel tak si necham a nemam vycitky..