Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich
Muž našel v popelnici 50 tisíc korun, šel je vrátit
To mi pripomina ten pripad rok ci dva stary o ktorom bola aj tema na fore, no nemozem ju najst..., ked zena nasla 700 tisic korun niekde pri ceste a vratila ich.
Este zaujimavejsie na tom je, ze byva na ubytovni, zije zo socialnych davoch, prehladava smetne kose a peniaze isiel vratit. Ako teraz policia zisti majitela, ked sa moze prihlasit tisicka ludi, kto dokaze, ze su to jeho peniaze??? Potom len prepadnu v prosech statu, ak sa nemylim. Ja osobne by som ich nevratil a nechal by som si ich, aj ked viem, ze by to nebolo spravne rozhodnutie a niekomu by mohli chybat, ale kto z nas by ich siel vratit???
To mi pripomina ten pripad rok ci dva stary o ktorom bola aj tema na fore, no nemozem ju najst..., ked zena nasla 700 tisic korun niekde pri ceste a vratila ich.
Este zaujimavejsie na tom je, ze byva na ubytovni, zije zo socialnych davoch, prehladava smetne kose a peniaze isiel vratit. Ako teraz policia zisti majitela, ked sa moze prihlasit tisicka ludi, kto dokaze, ze su to jeho peniaze??? Potom len prepadnu v prosech statu, ak sa nemylim. Ja osobne by som ich nevratil a nechal by som si ich, aj ked viem, ze by to nebolo spravne rozhodnutie a niekomu by mohli chybat, ale kto z nas by ich siel vratit???
Re: Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich
Tak tomu nechápem.
Ale možno sa bál, že sú z nejakej trestnej činnosti, čo by potom mohlo smerovať k nemu..ale aj tak.
Ale možno sa bál, že sú z nejakej trestnej činnosti, čo by potom mohlo smerovať k nemu..ale aj tak.
...
a mozno to je bluf
)
PS: vacsina medii.. ci uz tiskovychalebo televiznych, rozhlasovych... su podporovane statom vysokymy ciastkami .. takze v podstate.. nanas pluju to.. co chcu tí hore.. preto nesledujem média a verím len veciam co zazijem a vidim
Massmédia je najsilnejsia hromadna zbran 21 storocia... je mi lúto...
PS: vacsina medii.. ci uz tiskovychalebo televiznych, rozhlasovych... su podporovane statom vysokymy ciastkami .. takze v podstate.. nanas pluju to.. co chcu tí hore.. preto nesledujem média a verím len veciam co zazijem a vidim
-
Gepid
Medium Professional
Re: ...
Čo?Badynko napísal: PS: vacsina medii.. ci uz tiskovychalebo televiznych, rozhlasovych... su podporovane statom vysokymy ciastkami .. takze v podstate.. nanas pluju to.. co chcu tí hore.. preto nesledujem média a verím len veciam co zazijem a vidimMassmédia je najsilnejsia hromadna zbran 21 storocia... je mi lúto...
Inak ja by som ich nevrátil. Pekne by som ich s rozumom a nie naraz mínal, nech na mňa nedojdu a nie je žiadny problém
-
DjBass
Darca
Keď to je fakt pravda, tak vidno, že aj takí ľudia môžu spraviť niečo dobré a netreba ich odsudzovať. Neviem, ako by som sa zachoval, keby som našiel peniaze... Peňaženku (ak by tam bol kontakt na osobu.. op atď.) by som určite vrátil, ale iba peniaze asi nie. Veď kto by ich dostal? Majiteľ asi nie. 
Ale čo je dobrého na vrátení peňazí, ku ktorým sa nikto nehlási a nechce ich, resp. ich niekto vyhodil ?DjBass napísal:Keď to je fakt pravda, tak vidno, že aj takí ľudia môžu spraviť niečo dobré a netreba ich odsudzovať. Neviem, ako by som sa zachoval, keby som našiel peniaze... Peňaženku (ak by tam bol kontakt na osobu.. op atď.) by som určite vrátil, ale iba peniaze asi nie. Veď kto by ich dostal? Majiteľ asi nie.
-
Stenky
Professional
tusim je to tak ze ked sa majitel najde a preukaze ich povod tak mu ich stat vrati, ak sa majitel nenajde prepadnu statu a nalezca ma narok na 10-15% odmenu "nalezne" ci tak dako...
Teta co nasla 750.000 (tak to by som sa kur*a potesil)
http://www.24hod.sk/clanok-49632-Dochod ... liona.html
Teta co nasla 750.000 (tak to by som sa kur*a potesil)
http://www.24hod.sk/clanok-49632-Dochod ... liona.html
Prepadne štátu...haha. Tak ja ich nájdem, nikomu nepatria a štát si ich teda zoberie ( skoro to vyzerá, že až tak s nechuťou ) a mne dá almužnu 10 %..No to určite.kupo napísal:zoberiem 50tis. pojdem do kasina a vsetko to dam do rulety na jednu farbu... ak vyhram, a v penazenke bude kontakt na osobu kt. patri tak mu tych 50tis. vratim (mne tiez ostane 50tis).... ked nevyhram tak nikomu nic nepoviem
Niekomu patria.hughito napísal:Prepadne štátu...haha. Tak ja ich nájdem, nikomu nepatria a štát si ich teda zoberie ( skoro to vyzerá, že až tak s nechuťou ) a mne dá almužnu 10 %..No to určite.
-
DjBass
Darca
Tu ide o to, že si za to nekúpi alkohol, cigarety popr. drogy. Nikto sa ku ním nehlási, nechce ich? Keby niekto stratil peniaze, tak by sa ich nepokúšal nájsť?? A o vyhodení... kto by vyhadzoval len tak peniaze?hughito napísal:Ale čo je dobrého na vrátení peňazí, ku ktorým sa nikto nehlási a nechce ich, resp. ich niekto vyhodil ?
To si čo zadrel? Keď ti nepadne tá farba tak môžeš vieš čo.kupo napísal:zoberiem 50tis. pojdem do kasina a vsetko to dam do rulety na jednu farbu... ak vyhram, a v penazenke bude kontakt na osobu kt. patri tak mu tych 50tis. vratim (mne tiez ostane 50tis).... ked nevyhram tak nikomu nic nepoviem
Samozrejme peniaze by som si aj ja nechal aj napriek tomu, že by som asi pár dní nespal.
sak som napisal: ked nevyhram tak nikomu nepoviem... co znamena ze nikto nevie, ze som nejake peniaze nasiel, ani ze som ich ako blbec takto odstrelil... nikto do mna nebude hucat ze som ich mohol lepsie vyuzit (alebo mal vratit) a mna to po psychickej stranke ani nebude srat, lebo som v podstate o nic neprisielSSemteXX napísal:To si čo zadrel? Keď ti nepadne tá farba tak môžeš vieš čo.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe