Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich

Príspevok od používateľa hojko »

Muž našel v popelnici 50 tisíc korun, šel je vrátit

To mi pripomina ten pripad rok ci dva stary o ktorom bola aj tema na fore, no nemozem ju najst..., ked zena nasla 700 tisic korun niekde pri ceste a vratila ich.

Este zaujimavejsie na tom je, ze byva na ubytovni, zije zo socialnych davoch, prehladava smetne kose a peniaze isiel vratit. Ako teraz policia zisti majitela, ked sa moze prihlasit tisicka ludi, kto dokaze, ze su to jeho peniaze??? Potom len prepadnu v prosech statu, ak sa nemylim. Ja osobne by som ich nevratil a nechal by som si ich, aj ked viem, ze by to nebolo spravne rozhodnutie a niekomu by mohli chybat, ale kto z nas by ich siel vratit???
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Muz nasiel 50 tisic v smetiaku a vratil ich

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tomu nechápem.

Ale možno sa bál, že sú z nejakej trestnej činnosti, čo by potom mohlo smerovať k nemu..ale aj tak.
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa Badynko »

a mozno to je bluf :))

PS: vacsina medii.. ci uz tiskovychalebo televiznych, rozhlasovych... su podporovane statom vysokymy ciastkami .. takze v podstate.. nanas pluju to.. co chcu tí hore.. preto nesledujem média a verím len veciam co zazijem a vidim :) Massmédia je najsilnejsia hromadna zbran 21 storocia... je mi lúto...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

Príspevok od používateľa Gepid »

Badynko napísal: PS: vacsina medii.. ci uz tiskovychalebo televiznych, rozhlasovych... su podporovane statom vysokymy ciastkami .. takze v podstate.. nanas pluju to.. co chcu tí hore.. preto nesledujem média a verím len veciam co zazijem a vidim :) Massmédia je najsilnejsia hromadna zbran 21 storocia... je mi lúto...
Čo? :D

Inak ja by som ich nevrátil. Pekne by som ich s rozumom a nie naraz mínal, nech na mňa nedojdu a nie je žiadny problém :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Keď to je fakt pravda, tak vidno, že aj takí ľudia môžu spraviť niečo dobré a netreba ich odsudzovať. Neviem, ako by som sa zachoval, keby som našiel peniaze... Peňaženku (ak by tam bol kontakt na osobu.. op atď.) by som určite vrátil, ale iba peniaze asi nie. Veď kto by ich dostal? Majiteľ asi nie. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

DjBass napísal:Keď to je fakt pravda, tak vidno, že aj takí ľudia môžu spraviť niečo dobré a netreba ich odsudzovať. Neviem, ako by som sa zachoval, keby som našiel peniaze... Peňaženku (ak by tam bol kontakt na osobu.. op atď.) by som určite vrátil, ale iba peniaze asi nie. Veď kto by ich dostal? Majiteľ asi nie. :)
Ale čo je dobrého na vrátení peňazí, ku ktorým sa nikto nehlási a nechce ich, resp. ich niekto vyhodil ? :)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

zoberiem 50tis. pojdem do kasina a vsetko to dam do rulety na jednu farbu... ak vyhram, a v penazenke bude kontakt na osobu kt. patri tak mu tych 50tis. vratim (mne tiez ostane 50tis).... ked nevyhram tak nikomu nic nepoviem :twisted:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

tusim je to tak ze ked sa majitel najde a preukaze ich povod tak mu ich stat vrati, ak sa majitel nenajde prepadnu statu a nalezca ma narok na 10-15% odmenu "nalezne" ci tak dako...

Teta co nasla 750.000 (tak to by som sa kur*a potesil) :D
http://www.24hod.sk/clanok-49632-Dochod ... liona.html
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

moj brat nasel asi pred 2 rokmi na disco penazenku so 65 000 Sk! Podla obcianskeho nasiel jedneho co neco hladal po zemi.....ten pan mu strasne dakoval - ze tam mal celu vyplatu!! :)
hughito
Redeemer
Redeemer

kupo napísal:zoberiem 50tis. pojdem do kasina a vsetko to dam do rulety na jednu farbu... ak vyhram, a v penazenke bude kontakt na osobu kt. patri tak mu tych 50tis. vratim (mne tiez ostane 50tis).... ked nevyhram tak nikomu nic nepoviem :twisted:
Prepadne štátu...haha. Tak ja ich nájdem, nikomu nepatria a štát si ich teda zoberie ( skoro to vyzerá, že až tak s nechuťou ) a mne dá almužnu 10 %..No to určite. :P
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

hughito napísal:Prepadne štátu...haha. Tak ja ich nájdem, nikomu nepatria a štát si ich teda zoberie ( skoro to vyzerá, že až tak s nechuťou ) a mne dá almužnu 10 %..No to určite. :P
Niekomu patria. ;) Alebo si myslíš, že peniaze sa len tak objavujú?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

hughito napísal:Ale čo je dobrého na vrátení peňazí, ku ktorým sa nikto nehlási a nechce ich, resp. ich niekto vyhodil ? :)
Tu ide o to, že si za to nekúpi alkohol, cigarety popr. drogy. Nikto sa ku ním nehlási, nechce ich? Keby niekto stratil peniaze, tak by sa ich nepokúšal nájsť?? A o vyhodení... kto by vyhadzoval len tak peniaze?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

kupo napísal:zoberiem 50tis. pojdem do kasina a vsetko to dam do rulety na jednu farbu... ak vyhram, a v penazenke bude kontakt na osobu kt. patri tak mu tych 50tis. vratim (mne tiez ostane 50tis).... ked nevyhram tak nikomu nic nepoviem :twisted:
To si čo zadrel? Keď ti nepadne tá farba tak môžeš vieš čo.

Samozrejme peniaze by som si aj ja nechal aj napriek tomu, že by som asi pár dní nespal. :wink:
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

podla mna tam nasiel napr 100 000 a 50 000 im len isiel vratit
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

A mozno tie peniaze mal najst niekto iny :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

sapler napísal:podla mna tam nasiel napr 100 000 a 50 000 im len isiel vratit
To je to najdebilnejsie co by mohol spravit :roll:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

SSemteXX napísal:To si čo zadrel? Keď ti nepadne tá farba tak môžeš vieš čo.
sak som napisal: ked nevyhram tak nikomu nepoviem... co znamena ze nikto nevie, ze som nejake peniaze nasiel, ani ze som ich ako blbec takto odstrelil... nikto do mna nebude hucat ze som ich mohol lepsie vyuzit (alebo mal vratit) a mna to po psychickej stranke ani nebude srat, lebo som v podstate o nic neprisiel
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale keby si nestavil nic a 50 000 by si si nechal tak by tiez nikto nevedel a mal by si 50 000 istych.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

som mozno hajzel , ale isto by som vymyslel nieco ako ich rozumne utratit :) cize neviem povedat isto ale s najvacsou pravdepodobnostou by som si ich nechal
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

keby boli pri tych peniazoch aj nejake doklady tak to vratim, ak nie tak si necham.
Napísať odpoveď