Myslite si že pokec kazí ľudí?
-
Nik_kuSh :)
Amateur
Myslite si že pokec kazí ľudí?
Hmm, zamysleli ste sa niekedy nad otátkou že by tento nevinny chat mohol troška prispievať k prestávaniu sa učiť alebo k lenivosti pomáhať doma, ale celkovo k nejakému psychickému problému? ja sa niekedy nad tým zamyslam, ale neriesim to veľmi pretože aj ja na pokeci távim niekedy vela casu, ale myslím si ze má to aj svoje kladne stranky ..URCITE ANO.. aa troska ma to vedie k neučeniu sa..ale zatial neprepadam takže v pohode
:D
za to by som vrazdil. najma vtedy, ked dotycny nepochopi ani priame narazky na takyto styl vyjadrovania a za debila som nakoniec ja. zaroven odpoved na otazku: ano kazi, nielen kvoli tomu, ze male deti nevedia pisat, no degeneruje to ich recove centrum, coho vysledkom je, ze ak nieco chcu, musia to napisat, nevedia to poriadne povedat. tyka sa to hlavne rozchodov, vaznych rozhovorov a ine. ako je jasne, ze niekomu to pomoze lebo je nervozny atd, ale tak kur*a plno generacii pred nami sa bez toho zaobislo, tak preco nemozeme my?Mek napísal:KoCi, tak ako tvrdis, no aj je pravdou, ze ich to este viac degeneruje. Vidim to na mojom malom brachovi![]()
Ten uz ani na icq nenapise inak nez "thaqto niaqo"
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ano kazi !!! sam poznam par dievcat co su na tom tazko zavysle... vy beraju si miestnosti o sexe ale o sexe nevedia nic.
tiez mal pravdu Ades vtom ze rozchody a ine veci riesa cez neho lebo nemaju gule na to aby to povedali ....
proste POKEC kopec deti uchilov.... ja osobne som tam tiez ale odkladam si tam fotky z akcii je to prehladne ... cize tak...
tiez mal pravdu Ades vtom ze rozchody a ine veci riesa cez neho lebo nemaju gule na to aby to povedali ....
proste POKEC kopec deti uchilov.... ja osobne som tam tiez ale odkladam si tam fotky z akcii je to prehladne ... cize tak...
podla mňa to je najväčia blbosť čo je.. ako som tam regnuty aj ja, ako asi každý, ale nechodim tam, resp občas kuknem či neposlal mail, ale aj to už len minimalne... najradšej na maily využivam gmail, a ked chce niekto s niekym pokecať tak sú aj iné možnosti.. ja preferujem tie zahraničné skôr.. myspace, facebook a tak.. isty čas som chodil na lide.cz ale aj tam sa to zvrhlo jak na pokeci bez urovne.. takže koniec koncou kazi to ludí, tak ako celý PC 
omfg ked si vsimnete ludia co uz len profesionalne rpčkuju
vlastne ani nevedia poriadne o com rozpravat napr hocikedy ked cakam na postu od kamarata mi napise nejaka nána tak no co už a už ked sa jej vyčerpaju otazky typu kolko mas rokov? kde byvas? abo mas surodenca tak uz len na vsetko odpoveda aha no alebo no co už
proste ako takyto človek chce viest normalnu diskusiu z ludmi vonku? potom pride von a bude sa len rehoce alebo je ticho 
-
DjBass
Darca
Mám pár kamarátok, čo sú na pokeci závislé. Keď ich volám niečo robiť, tak len napíšu, že teraz nie, lebo má 60 RP. Ako nezapieram, že aj ja tak raz za deň pozriem na pokec ale aby som tam "chatoval", tak to nie.
Pokec je podľa mňa dosť primitívna vec už len preto, lebo nevieš ani to, kto má koľko rokov. 
-
Grim
Darca
Ako tak občas čítam sklo tak mám pocit že tam chodia len nadržané individuá a špatné a sprosté kur*y. Nedá sa to tam čítať, ket neqto phishe ashi thakhtho nhejakho jakh xuj. A navyše tie cmukyyy, kissicek, a podobné citoslovcia. Podľa mňa pokec kazí kultúru národa. Deti dnes nevedia kde aké patrí I/Y, kam patrí čiarka a pod. A keď tam príde pokecať niekto kto píše normálne, zanedlho sa zmení a bude písať ako ostatní.
No ci pokec kazi osobnost cloveka....sa neda priamo povedat....
Zalezi od veku cloveka, od toho co ten dany clovek ma v hlave, ci to vie aj plnohodnotne vyuzit, alebo nie a kopec inych okolnosti.....
Ja napriklad vyuzivam pokec kazdy den.....no vacsinou nie na chat.....a ked aj chatujem tak vacsinou iba s ludmi ktorych osobne poznam...znamy, kamarati atd....skor vyuzivam azet mail, postu a RP.....a to vsetko iba s ludmi ktorych 95% poznam osobne....
Zalezi od veku cloveka, od toho co ten dany clovek ma v hlave, ci to vie aj plnohodnotne vyuzit, alebo nie a kopec inych okolnosti.....
Ja napriklad vyuzivam pokec kazdy den.....no vacsinou nie na chat.....a ked aj chatujem tak vacsinou iba s ludmi ktorych osobne poznam...znamy, kamarati atd....skor vyuzivam azet mail, postu a RP.....a to vsetko iba s ludmi ktorych 95% poznam osobne....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
No neviem, vážení........... Pokec je len nástroj, vždy je to o ľuďoch....... Poznám z pokecu aj dobrých ľudí, ale rovnako aj degenerovaných dementov..... Skôr by som to povedal tak, že pokiaľ je niekto debil, tak pomocou internetovej anonymity sa tieto jeho negatívne vlastnosti ešte prehĺbia.........
Ale čo nemám rád a vrie mi pri tom krv je to prazvláštne internetové (ale to nielen na pokeci) "vyjadrovanie"......... Samé x, y, omg a podobné nezmysly, ktoré sú veľmi vzdialené ľudskej reči..... Ktosi o niečo vyššie spomenul, že práve vďaka takýmto drbnutým výrazom sa kopa ľudí (žiaľ, nie len mladých) nevie vyjadrovať........ S tým by som na 100% súhlasil.....
Ale čo nemám rád a vrie mi pri tom krv je to prazvláštne internetové (ale to nielen na pokeci) "vyjadrovanie"......... Samé x, y, omg a podobné nezmysly, ktoré sú veľmi vzdialené ľudskej reči..... Ktosi o niečo vyššie spomenul, že práve vďaka takýmto drbnutým výrazom sa kopa ľudí (žiaľ, nie len mladých) nevie vyjadrovať........ S tým by som na 100% súhlasil.....