Myslite si že pokec kazí ľudí?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dudry
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dudry »

winni napísal:noo podla mna nekazi ludi aj ked je pravda ze ten sposob komunikacie (aWoYQQy PQp1sEs?) a dpodobne neni pohvieco ked tak dakdo pise ae ked sa najde niekdo v pohode tak neni problem :D aa takych je tam dost takze je z coho si vyberaz... jednoznacne moj nazor - nekazi... ty co uz su negramotny tak to maju od narodenia a ne z pokecu... mozno sa dakkomu akurat zhorsi slovencina a to je jedine :wink:
thats all aj ja tam chodim a nasiel som tam kopec skvelych bab...
suhlasim zo vsetkym, co si napisal. uplna pravda. :D
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Nemyslim, ze kazi. Skor mam pocit, ze kazdy sa po kazdom opici (ci uz vo vyjadrovani, pisani, pripadne preberani drblych slovicok), stava sa priemernym. Pokec, to je najvacsi globalizer na Slovensku :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Rammer napísal:Nemyslim, ze kazi. Skor mam pocit, ze kazdy sa po kazdom opici (ci uz vo vyjadrovani, pisani, pripadne preberani drblych slovicok), stava sa priemernym. Pokec, to je najvacsi globalizer na Slovensku :D
To má niečo do seba.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

podla mna dost kazi gramatiku ludi :P
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

urcite chatovanie je podla mna strata drahocenneho casu ale komu to vyhovuje budis ;)
gofi2007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gofi2007 »

ano, kazi to DETI... gramatiku, moralku, hodnoty... :o
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ANO ak pri tom niekto stravi cely , deň ....
NIE ak tam ide niekto na pol hodky , hodinku , dohodnúť čo a ako večer ... teda ja .
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

gofi2007 napísal:ano, kazi to DETI... gramatiku, moralku, hodnoty... :o
Úplne súhlasím. Máme v rodine dievčatko (9 rokov, malá štvrtáčka), hrá sa s bábikami, zbiera obrázky zvieratiek... skrátka dieťa. Minule som ju našla prihlásenú na pokeci, lebo o rok mladšia kamarátka jej pomohla zaregistrovať sa aby si mohli spolu písať. Už po pár minútach jej chodili RP, v znení: caw pusinka, ak xceš mohla by si mi ho vyfaj.... atď. Veď ona ani nevedela, čo to po nej chce... Jasne, že pokec môže pokaziť charakter, hlavne detí, ktoré si ešte len utvárajú obraz na svet. Nehovorím, že pokazí 25-ročného človeka, ktorý už stojí pevne na zemi a má na veci svoj názor, ale keď to číta dieťa... veď ja sa občas hanbím a rozmýšľam, či to myslia vážne, keď pozerám tie debaty na ploche...
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

podla mna to ludi kazi z gramatickej stranky...alebo ako to nazvat
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

podla mna to ludi kazi a ked nieto to tak to medzi nimi aspom narusuje vztahy :(
gofi2007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gofi2007 »

presne, kazi to deti, ktore sa este len vyvijaju, nevedia, co je spravne, daju sa lahko ovplyvnit...
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

chodim tam ..... mam 14 ..... a tiez ma serie pisanie typu : taq cwo chces cmuq ? a ked si dam dame ze tAQ cW0 ChcEs .... tak ma zerie ale ja tam pisem so spoluziackami ktore nechodia na icq...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

ja si myslim ze nekazi neviem to presne ale je to chat ako icq a tak na pokec moc nechodievam mozno 1x do tyzdna ale ja si myslim ze skor PC+internet kazi cloveka:D napr mna:D že sa neucim
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

rozumny ludia tam nechodia a hlupaci su pokazeny od narodenia...
ukamenujte ma
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

pershing napísal:rozumny ludia tam nechodia a hlupaci su pokazeny od narodenia...
ukamenujte ma
presne si vystihol co som chcel povedat(bez toho konca :D )
pokec je len pre obmedzencov
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Pershin & Georgeo -> súhlasim

/Edit : Spamoval som tam cez Spambot a niekdo mi pisal cez RP .. ignoroval som ho a potom som si pozrel jeho profil a tam bolo

Kód: Vybrať všetko

ZamQni hehehehe hahahááááá tiQoQoos.....bývalí zápasníQ OK no nebol som svetový ale no bývalí majster sveta ticho ticho.....budete na internete ujo youtube.com.....praha Qoli nedohoníím he prrr he prrr he prrr he prrr hehe haha.....prídete potom odídete zachráňme SlovenQa tango he prrr he prrr he prrr he prrrr.....Qvoli tomu milujem žanetu teraz to bude na videu ticho ticho buďte.....ale aj pršííí prsííí nevadíí nie oto ide že pršíí ale ide oto že mne oto vobedz neišlo hahahahaha.....žerte múj kkt svine manda QurewsQááá duQ duQ duQ duQ duQ.....on to má na videu taQ to neni možné.....prahaQoli nedohoníím hach hach hach hach hach hach hach......pomalućQy budúú čúrat z dolúú a daj si to na youtube a na teba äääää POČQÁÁÁÁJ......óóóó idz do kktáá zmiznitéé zmizníí.....tetu pozdravte ujo......pomalučQy budú čúrat z dolúú a na a na teba milá zapomenú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú......on sa stoho u_ebáva tiež......to te papagáji vystupujú rozumíííš abotám abotám abotám he prrr he prrr he prrr he prrr hehehe.....prahaQoli hedohonííím.....pomalučQy budú čúrat z dolúú a na teba milá zapomenu´-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú.....dobre ujo staćííí :D xixix......FeTaQ LaCiii =DD

Vianoce šalaláá...........nepíípa mobol som zúfaláá..........eve Qúpil Čavo nové fááro (fááááro)............Zuza chodíí že vraj s MatiQárom (čóóó)...........tento Qebi chce taQ ma máá (jáá??)............toto Qebi mi našla mama............aQ mi neodpovieš taQ máš páádááQáá............Qto mi potom sms-Qy zacvaQáá......... 
=DD xixix
No comment.... btw to bol chalan ......... -.-'' (Nick : Diksy22)
felk3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa felk3 »

skor by som povedal ze na pokec zdravi ludia nechodia tak pokec uz nema co pokazit :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

existuje nieco ako pokec (len na lepsej urovni, s inymi ludmi, s inym pristupom) v UK? chcel by som vyskusat aj nejaky zahranicny chat, ale zatial som nic take nenasiel. viem, ze to sem nepatri, ale neviem kde inde :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

pershing napísal:rozumny ludia tam nechodia a hlupaci su pokazeny od narodenia...
ukamenujte ma
tak ja som taky rozumny.. ty vole normalne mi rastie sebavedomie :D
Napísať odpoveď