N E51 problem samouk

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
feessi
Novice
Novice

N E51 problem samouk

Príspevok od používateľa feessi »

ahoj
potreboval by som pomoct padol mi upgrate pc nokia suite telefon to znamena ze bol pripojeny na booku a neviem preco same mi ho preinstalovalo zmenilo povodne nastavenia a zmazalo vsetky veci v nom v sucastnosti sa mi neda nastavit ani slovencina a ani nechce akceptovat pamatovu kartu pyta si nejaky kod o ktorom ja ani len netusim mam nejake moznosti aby sa mmi stal opat ovladatelnym ?? teda jazyk mapy karta atd
za rady vopred dakujem :(
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

No ak si robil upgrade softwaru telefónu (tj. firmwaru), ani sa nečuduj, že Ti všetko zmazalo.

A aký kód pýta? Ako ho mobil nazýva? Si skúsil 1234 alebo 12345?
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

presne tak ak si spravil upgrade softu v telefone tak si mohol prist aj o jazyk (ak je telefon povodne zo zahranicia)

a ak si mal telefon povodne blokovany (KOD OBMEDZENIA)na operatora a pouzival si TURBO SIM a podobne karty medzi SIM a telefonom, tak pri nahrati najnovsej verzie NOKIA opravila chybu v softe ktora umoznovala pouzitie tychto kariet a tak sa telefon hlasi ak blokokovany (pretoze stale bol)

jazyk nahras tak ze zmenis product code v telefone a prehras opat sw cez NSU, na odblokovanie budes musiet do servisu
feessi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa feessi »

fuuuuuuuuuuuuuuuu tak ak by si naozaj vedel pomoct tak mi pomoz lebo to co si mi ty napisal ma zaujalo ale nepomohlo lebo nepoznam kroky ake dodrzat napriklad ani neviem zmenit product code a ine veci kupoval som na svk v mobil shope
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napísať odpoveď