N95 8GB problem
N95 8GB problem
mam teno mobil
a obcas sa v nom hrabem a asi som to prehnal
nektore aplikacie proste prestanu chodit a to tak, ze ked nabieha pred nabehnutim spadne do pohotovostneho rezimu
reinstall popr odinstalovanie a nainstalovanie aplikacie nepomaha
uz mi to spravila 2*
prvu si nepametam a teraz XPlore
neviem si ani poriadne vysvetlit preco, ale viacej ma stve ze neviem ako to opravit
ak by som siel az na moment kedy resetujem telefon, co vsetko sa strati a co ostane (C,E) ram ma netrapi a ROM sa dufam nemeni, ten 5. to netusim co tam je ale asi ma netrapi
no a ak stratim vsetko, co vsetko musim zazalophovat ak chemzachovat MCGuider (ak su tam aj dake speci nastavenia aj tie ktore si mam odpisat)
diki za odpoved od tych co pochopili moju poziadavku
a obcas sa v nom hrabem a asi som to prehnal
nektore aplikacie proste prestanu chodit a to tak, ze ked nabieha pred nabehnutim spadne do pohotovostneho rezimu
reinstall popr odinstalovanie a nainstalovanie aplikacie nepomaha
uz mi to spravila 2*
prvu si nepametam a teraz XPlore
neviem si ani poriadne vysvetlit preco, ale viacej ma stve ze neviem ako to opravit
ak by som siel az na moment kedy resetujem telefon, co vsetko sa strati a co ostane (C,E) ram ma netrapi a ROM sa dufam nemeni, ten 5. to netusim co tam je ale asi ma netrapi
no a ak stratim vsetko, co vsetko musim zazalophovat ak chemzachovat MCGuider (ak su tam aj dake speci nastavenia aj tie ktore si mam odpisat)
diki za odpoved od tych co pochopili moju poziadavku
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Clean_Up
Professional
chmirko > Sprav kompletný reset telefónu nasledovne: stlač *, tlačidlo 3 a zelené tlačidlo (to s ktorým prijímaš hovory), tieto tri tlačidla drž a popritom zapni telefón. V telefóne sa zmaže komplet všetko. Čiže aj všetko čo je uložené v tej 8GB pamäti (fotky, videa, aplikácie, hry a čo ja viem čo všetko tam ešte máš). C a E bude v takom stave ako keby si ho len dnes kúpil, čiže v továrenských nastavenia. V pohode sprav ten reset telefónu, neboj nič sa s telefónom nestane, len ak to budeš robiť, tak maj nabitú batériu, lebo keby sa ti pri tom vybila tak mas pruser. Pravdepodobne si niečo vymazal, alebo niečo nešikovne upravil v systéme. Ten reset vyrieši tvoje problémy s telefónom.
nejaky napad ako sa rozmiestnuje ruka aby som vsetky tie tlacidla pokril a este zmackol aj napajacie?
btw problem som viriesil upgradom firmware (na ten isty) ale ak dam cez nokiaPCsuite obnovu co i len kalendara zacne toz znova, noa asi to obnovuje cosik navyse, celkovo sa mi PCsuite moc nepaci
pre tento model k telefonemu zoznamu nenacitava vsetky cisla ku kontaktu (ak je viackrat napr mobilne)
a nenacitava vsetky zaznami v kalendari
aj ked stale tu ej moznost ze su tieto chybne v mojom mobile
ale chcem si skusit ten reset, len sa mi neda drzat vsetky tlacidla
btw problem som viriesil upgradom firmware (na ten isty) ale ak dam cez nokiaPCsuite obnovu co i len kalendara zacne toz znova, noa asi to obnovuje cosik navyse, celkovo sa mi PCsuite moc nepaci
pre tento model k telefonemu zoznamu nenacitava vsetky cisla ku kontaktu (ak je viackrat napr mobilne)
a nenacitava vsetky zaznami v kalendari
aj ked stale tu ej moznost ze su tieto chybne v mojom mobile
ale chcem si skusit ten reset, len sa mi neda drzat vsetky tlacidla
-
vladenko007
VIP
Poloz si otvoreny tel na kraj stola tak aby gombik na zanutie bol na kraji preto na kraj aby si mohol potom stlacit zapnutie mobilu. Prstennik poloz na hviezdicku prostrednik na zelene tlacidlo a ukazovak na tlacidlo 3 naraz to stlac a nasledne pravou rukou z boku stola ako ti vycnieva mobil na kraji zapni.
Re: N72 problem
ja mam nokiu n72 a mam taky problem ked dam instalovat format sis tak my napise chyba ochrany instalacie newiem co mam s tym robit mam preinstalovat system ale nieco vymazat pls pomozte my!!
-
Jancuk
Professional
Re: N72 problem
to musis pisat do kazdej temy ? skus vratit datum dozadu alebo si sprav vlastny certifikatericek25 napísal:ja mam nokiu n72 a mam taky problem ked dam instalovat format sis tak my napise chyba ochrany instalacie newiem co mam s tym robit mam preinstalovat system ale nieco vymazat pls pomozte my!!