N95 8GB problem

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
chmirko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

N95 8GB problem

Príspevok od používateľa chmirko »

mam teno mobil
a obcas sa v nom hrabem a asi som to prehnal

nektore aplikacie proste prestanu chodit a to tak, ze ked nabieha pred nabehnutim spadne do pohotovostneho rezimu

reinstall popr odinstalovanie a nainstalovanie aplikacie nepomaha

uz mi to spravila 2*

prvu si nepametam a teraz XPlore

neviem si ani poriadne vysvetlit preco, ale viacej ma stve ze neviem ako to opravit

ak by som siel az na moment kedy resetujem telefon, co vsetko sa strati a co ostane (C,E) ram ma netrapi a ROM sa dufam nemeni, ten 5. to netusim co tam je ale asi ma netrapi
no a ak stratim vsetko, co vsetko musim zazalophovat ak chemzachovat MCGuider (ak su tam aj dake speci nastavenia aj tie ktore si mam odpisat)

diki za odpoved od tych co pochopili moju poziadavku
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no hard reset telefonu (trojhmatom) ti vrati telefon do stavu kupy, teda telefon bude "ako novy", vsetko co si tam doinstaloval (mcguider, xplore,...) sa vymaze.
to by podla mna bol sposob ako telefon "ozdravit"...
ci sa vymaze aj 8Gb pamat to netusim,...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

chmirko > Sprav kompletný reset telefónu nasledovne: stlač *, tlačidlo 3 a zelené tlačidlo (to s ktorým prijímaš hovory), tieto tri tlačidla drž a popritom zapni telefón. V telefóne sa zmaže komplet všetko. Čiže aj všetko čo je uložené v tej 8GB pamäti (fotky, videa, aplikácie, hry a čo ja viem čo všetko tam ešte máš). C a E bude v takom stave ako keby si ho len dnes kúpil, čiže v továrenských nastavenia. V pohode sprav ten reset telefónu, neboj nič sa s telefónom nestane, len ak to budeš robiť, tak maj nabitú batériu, lebo keby sa ti pri tom vybila tak mas pruser. Pravdepodobne si niečo vymazal, alebo niečo nešikovne upravil v systéme. Ten reset vyrieši tvoje problémy s telefónom.
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

nejaky napad ako sa rozmiestnuje ruka aby som vsetky tie tlacidla pokril a este zmackol aj napajacie?

btw problem som viriesil upgradom firmware (na ten isty) ale ak dam cez nokiaPCsuite obnovu co i len kalendara zacne toz znova, noa asi to obnovuje cosik navyse, celkovo sa mi PCsuite moc nepaci

pre tento model k telefonemu zoznamu nenacitava vsetky cisla ku kontaktu (ak je viackrat napr mobilne)

a nenacitava vsetky zaznami v kalendari

aj ked stale tu ej moznost ze su tieto chybne v mojom mobile

ale chcem si skusit ten reset, len sa mi neda drzat vsetky tlacidla
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Poloz si otvoreny tel na kraj stola tak aby gombik na zanutie bol na kraji preto na kraj aby si mohol potom stlacit zapnutie mobilu. Prstennik poloz na hviezdicku prostrednik na zelene tlacidlo a ukazovak na tlacidlo 3 naraz to stlac a nasledne pravou rukou z boku stola ako ti vycnieva mobil na kraji zapni.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nikto nevravel, že sa to má robiť iba jednou rukou ten reset telefónu, kludne to sprav aj oboma. :wink: Sprav ten reset a uvidíš. Ale ak si spravil zálohu s nejakou chybou v systéme, tak ju už potom neobnovuj lebo ti to bude robiť vždy, keď ju obnovíš.
ericek25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: N72 problem

Príspevok od používateľa ericek25 »

ja mam nokiu n72 a mam taky problem ked dam instalovat format sis tak my napise chyba ochrany instalacie newiem co mam s tym robit mam preinstalovat system ale nieco vymazat pls pomozte my!!
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: N72 problem

Príspevok od používateľa Jancuk »

ericek25 napísal:ja mam nokiu n72 a mam taky problem ked dam instalovat format sis tak my napise chyba ochrany instalacie newiem co mam s tym robit mam preinstalovat system ale nieco vymazat pls pomozte my!!
to musis pisat do kazdej temy ? skus vratit datum dozadu alebo si sprav vlastny certifikat
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Alebo si sprav hack symbianu a môžeš inštalovať bársčo.
Napísať odpoveď