chcem sa spytat jednu vec... moja holka ma wifi router a chcel by som sa pripajat pomocou neho.... ale maju to spravene ze je schovata ta siet ... aby ju nenasiel hocikto... takze ked dam vyhladat vlan tak mi nic nenajde.. tak potrebujem to tak spravit ze zadam nazov siete aaa tak by mi to naslo ... ale nevem kde to mam tak spravit .. aby som si mohol vyhladat podla nazvu mohol by mi niekto pomoct????? potrebujem to thanks
je skryta???naschal ... aby ju nikto iny nevidel .. na notebok u nej to je tak ze jemu to uz ide nevem preco........da sa to tak dat ze je viditelna alebo neviditelna.... aaa to cislo zistim ako???na PC je mac adresa aaaa hentam??? diky za odpovede
ja osobne mám tiež wifi router doma a nemám ju shovatú ale mám na nej WEP heslo... ktoré si len vypýta pre pripojenie..tak ako dočasné riešenie to môžeš spraviť takto.. : ) keď niekto hodí odpoveď na tvoj problém, naučím sa aj ja niečo nové
pani vi ste z toho trocha mimo ak to ma magio tak staci dat len internetovy prehliadac a da tam ip adresu 192.168.1.1 tam dat user a heslo tiez user na boku vybrat zalozku Wireless tam niekde dalsiu zalozku General Setup tam vypat Hide SSID a dat ok alebo si zistit mac adresu telefonu a pridat ju tam
Menu > Nastavenia > Spojenie >Miesta prístupu: Voľby > Nové miesto prístupu a tam si to nastav... Nosič dát daj Wireless Lan a zadaj názov siete. Ak používaš manuálne IP a pod tak potom ešte Voľby >Rozšírené nastavenia a máš to vštko tam.
Snáď som pomohol...
//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 7:52 )
pershing napísal:nic sa neda schovat co tu vymyslate...si to nemylte s Bluetooth
si prihod IPcku do MAC filtra ked uz tak velmi potrebujes net...caja ta posle do pi*i a co budes chodit pod balkon surfit potom?
Ty si troška mimo, nezdá sa Ti? Akože IP do MAC filtra... Počul som už hocičo od kadejakých lamerov, ale v tomto si u mňa č.1 :] Vidno, že o Wi-Fi nemáš ani tušenia...
som sa pomylil, jasne ze MAC adresu, neviem naco tu vytahujes 30 rokov stare temy, a ked si myslis ze nic neviem tak to si na dost velkom omyle ty si nikdy nepovedal nejaku blbost omylom?
stym SSID som sa sekol, priznavam, nevedel som co to je pretoze som to nikdy nikde nevyuzil
pershing napísal:som sa pomylil, jasne ze MAC adresu, neviem naco tu vytahujes 30 rokov stare temy, a ked si myslis ze nic neviem tak to si na dost velkom omyle ty si nikdy nepovedal nejaku blbost omylom?
stym SSID som sa sekol, priznavam, nevedel som co to je pretoze som to nikdy nikde nevyuzil
ja mam torksu iny problem... mamodma router ale nema ho volyn.. musi zadta ip aby mi fachal net.... ako to spravim na n95? tam tiez musiemniekde zadta ip, alebo co... lebo mne pyta wep kluc... a ten teda ziaden nepoznam... alebo mi neostav nic ine, iba si uplne otvorti siet? diki moc...
este raz a pomaly, skus v nasom jazyku... pochopil som cosi take, ze mas doma router, ale nie si administrator a mas nastavene kryptovanie... cize bud si zistis wep kluc, zmenis, alebo vypnes kryptovanie a zvolis iny sposob ochrany
som administrator..lenze mi to robil provider a nebol som vtedy doma... takze mito psrvail tak ze ked najdem wifi aj nanotebooku bo tak, tak musim zadat ip aby mi siel net... ale heslo tam nemam ziadne...
lobobo buď sa nauč písať zrozumiteľne alebo nepíš vôbec. Ak tvrdíš, že si administrátor tak prečo si potom nezmeníš šifrovanie a nezapneš DHCP? Alebo ten Wi-Fi router čo máš doma slúži ako DHCP klient a konečná IP od providera sa ti nastaví resp. ju musíš nastaviť Ty manuálne v PC? Ak áno tak si niekde do routru pozri, či podporuje funkciu NAT [inak aj WISP alebo Gateway u niektorých]. Ak áno tak si do „WAN“ naťukaj IP, ktorú máš od providera, zapni DHCP [len nedaj IP v takom rozsahu ako má provider ak sa chceš dostať na niekoho PC v rámci aj providerovej siete], zvoľ úroveň a vhodnosť zabezpečenia a máš to... Teda ak som Ťa dobre pochopil, tak asi riešiš toto, že?