N95 Uncert - Nepripoji sa GPS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

N95 Uncert - Nepripoji sa GPS

Príspevok od používateľa Indigo »

V kamaratskom fore bolo naposledy napisane, ze to treba riesit tu, tak sa spytam tu.

Preslahol som si nokiu uncertom, nech tam mozem mat necertifikovane aplikacie, problem avsak nastal v tom, ze mi od vtedy nechce pripojit gps ked si spustim nokia maps. Naposledy som cakal asi 10-15 minut, potom dalsiu pol hodinu vo vacku (ano s vysunutou klavesnicou) a nic.

Myslite, ze to moze byt tym, alebo som jediny a asi bude problem niekde inde? Zaznamenali ste niekto podobny problem?

Mapy pustam bez pristupu na net, mozno to este skusim s netom ak z balkona chytim dake satelity.

edit: Na to pozeram, ze mi uz sibe. Myslel som GPS.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

co si urobil ? hackol si telefon ? ak ano tak neviem skus este napr Sygic MCguider ci najde satelity ... ked mas hacknuty telefon mozes instalnut novu verziu nokia maps ;-)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Jop hackol som si mobil, ale hadzat si tie cracknute mapy sa mi zatial nechcelo, ale spozoroval som, ze mi to proste nechce hladat satelity.

Kokos inac to asi spravim, som furt len rozmyslal, ze Garmin sa mi tam hadzat nechce a fakt ma nenapadlo hodit cokolvek ine. Skusim Treckbuddy alebo nieco a uvidim neskor teda, ale som asi teda jediny zatial. Ozvem sa az otestujem vsetko.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

len taká poznamka maš pritom vysunutú klávesnicu ?? lebo ja ked ju mám zasunutú tak mi satelity tiež hlada rok a stale vypadáva ten chip je asi niekde tam ciže skus mať vysunutú klávesnicu :P

edit// aha tak teda sorry

inač wifi mne pripojilo vždy na nokia maps ale satelity nikdy proste cez to to nikdy nešlo iba cez net

mcguider teraz šlape ostodušu nič lepšie som nemal takže si to tam hoď a maš po probléme
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zaxman precitaj si poriadne jeho 1 prispevok ... je tam odpoved na tvoju otazku ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Trochu som este poupravil prvy prispevok. Fakt neviem na co som myslel ked som to pisal, ale nejde mi sa cez gps pripojit na satelity :D Wifi mi slape ako hodinky a na to zabudnite. No zatial mam napady od vas, zaco dakujem, ako som uz povedal, pojdem to odskusat a ozvem sa neskor.

Btw nemoze to este byt, ze to hladanie satelitov je spomalene novou verziou Firmware / Nokia Maps ? Napadlo ma, ze som medzi poslednym pouzivan nokia maps mohol mat aj stary firmware, alebo Nokia Maps, tak ci to nieje aj v tomto.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

na nokia maps ti satelity ani nenájde ..........chod nastroje-pripojenie-data gps a ak ti tam nenajde satelity do pol hodiny ttak maš doje*** ten chip ak ti ich tam najde naištaluj si normlane gps a nie tu blbosť čo tam dala nokia
Napísať odpoveď