V kamaratskom fore bolo naposledy napisane, ze to treba riesit tu, tak sa spytam tu.
Preslahol som si nokiu uncertom, nech tam mozem mat necertifikovane aplikacie, problem avsak nastal v tom, ze mi od vtedy nechce pripojit gps ked si spustim nokia maps. Naposledy som cakal asi 10-15 minut, potom dalsiu pol hodinu vo vacku (ano s vysunutou klavesnicou) a nic.
Myslite, ze to moze byt tym, alebo som jediny a asi bude problem niekde inde? Zaznamenali ste niekto podobny problem?
Mapy pustam bez pristupu na net, mozno to este skusim s netom ak z balkona chytim dake satelity.
edit: Na to pozeram, ze mi uz sibe. Myslel som GPS.
N95 Uncert - Nepripoji sa GPS
Jop hackol som si mobil, ale hadzat si tie cracknute mapy sa mi zatial nechcelo, ale spozoroval som, ze mi to proste nechce hladat satelity.
Kokos inac to asi spravim, som furt len rozmyslal, ze Garmin sa mi tam hadzat nechce a fakt ma nenapadlo hodit cokolvek ine. Skusim Treckbuddy alebo nieco a uvidim neskor teda, ale som asi teda jediny zatial. Ozvem sa az otestujem vsetko.
Kokos inac to asi spravim, som furt len rozmyslal, ze Garmin sa mi tam hadzat nechce a fakt ma nenapadlo hodit cokolvek ine. Skusim Treckbuddy alebo nieco a uvidim neskor teda, ale som asi teda jediny zatial. Ozvem sa az otestujem vsetko.
len taká poznamka maš pritom vysunutú klávesnicu ?? lebo ja ked ju mám zasunutú tak mi satelity tiež hlada rok a stale vypadáva ten chip je asi niekde tam ciže skus mať vysunutú klávesnicu 
edit// aha tak teda sorry
inač wifi mne pripojilo vždy na nokia maps ale satelity nikdy proste cez to to nikdy nešlo iba cez net
mcguider teraz šlape ostodušu nič lepšie som nemal takže si to tam hoď a maš po probléme
edit// aha tak teda sorry
inač wifi mne pripojilo vždy na nokia maps ale satelity nikdy proste cez to to nikdy nešlo iba cez net
mcguider teraz šlape ostodušu nič lepšie som nemal takže si to tam hoď a maš po probléme
Trochu som este poupravil prvy prispevok. Fakt neviem na co som myslel ked som to pisal, ale nejde mi sa cez gps pripojit na satelity
Wifi mi slape ako hodinky a na to zabudnite. No zatial mam napady od vas, zaco dakujem, ako som uz povedal, pojdem to odskusat a ozvem sa neskor.
Btw nemoze to este byt, ze to hladanie satelitov je spomalene novou verziou Firmware / Nokia Maps ? Napadlo ma, ze som medzi poslednym pouzivan nokia maps mohol mat aj stary firmware, alebo Nokia Maps, tak ci to nieje aj v tomto.
Btw nemoze to este byt, ze to hladanie satelitov je spomalene novou verziou Firmware / Nokia Maps ? Napadlo ma, ze som medzi poslednym pouzivan nokia maps mohol mat aj stary firmware, alebo Nokia Maps, tak ci to nieje aj v tomto.