Na kolky krat ste spravili autoskolu?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Na kolky raz sa vam podarilo spravit vodicak?

Na 1.
94
85%
Na 2.
16
15%

Celkom hlasov: 110

kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja na druhy krat. :D To viete, vecer pred, bol som trochen ... :smt001 ... a jak som dostal ten test pred seba, neako sa mi to proste rozmazavalo ... :woa:

:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Retsko napísal:v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
Hovori sa, ze Krakovsky je svina, ale on ta nevyhodi pre nic za nic, jeho nevyhodou je to, ze komentuje kazdu chybicku a aj kvoli takymto reciam sa ho vsetci boja a potom robia chyby, lenze je fer, nepocul som o tom ze by niekoho vyhodil len tak.(aspon z tych co boli na skuske so mnou a s kamosmi). Krakovsky je proste "ostry", rypne si do kazdeho a to moze niekoho rozhodit. Kamos ho mal, pri jazde bol taky vystresovany, ze si zapol stierace ked tocil volantom a udajne skoro havaroval a aj tak mu to dal :D
Ja som mal nastastie takeho pohodara, cely cas bol ticho az na "nasledujucu krizovatku budeme riesit vpravo/vlavo/rovno" :D
btw Test som spravil na prvykrat s jednou chybou za 2 body, v autoskole nam rozdali CD s testami a tak som to drtil kym som nerobil vsetky na 55 :wink:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Zvládol som to na prvý krát :) Test 54 bodov a jazdu som síce šiel pomaly ako posera, ale žiadnu vážnejšiu chybu som neurobil :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja tiež na prvýkrát. Test na 54 bodov, keďže 2 otázky za 1 bod som mal zo starých testov a boli to vzdialenosti, tak som natipoval. Jazda bola v pohode, keďže policajt sa mi nezdal až taký prísny ako hovorili pred jazdou inštruktori. A pri konštrukcii som im vysypal, čo viem a bolo po všetkom :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tiež na 1.krát, test na 53 bodov :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

na prvý :smt023 test tuším 53, jazda bez problémov. teda až na tie moje smerovky :D to mi vyčítal inštruktor furt a na jazde som nedal raz. ale v pohode :lol:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

1x, 55b :oops:
Ale pri jazde, išiel som z vedľajšej doľava na hlavnu, Octavka opačným smerom, z hlavnej doprava (t.j. mohli sme prejsť súčasne). Na križovatke rozkopavka, na mojej vedľajšej bol prejazdný len jeden pruh, Octavka by teda musela zostať v križovatke kým by som neodišiel. Vidím teda ako bliká, dám do 1 a pohnem sa. Lenže týpek ako zbadal rozkopávku tak sa rozhodol vypnúť smerovku a pokračovať rovno. Zase bezprostredná zrážka nehrozila, ale zostali sme obaja stáť v križovatke.
Policajt len niečo preniesol o tom, že to vlastne bola jeho chyba nakoľko mal smerovku a išiel rovno, no ťažko by sa to dokazovalo :D.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na prvy... asi 52b, jazda ok, ak neratam ze som si zabudol spustit rucnu hned na zaciatku :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

test ma caka 24.9 tak dufam ze ho dam :) kniha doma nie je ucim sa len z testov :) jazda je celkom fajn :) az na to ze sem tam piskaju gumy ale inac pohoda :) som zvedavy na final test :) a na jazdu nechcem to posrat
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa t33nboY2 »

Na prvý krát iba lamka nespraví :P

A ja som spravil na tretí krát :smt059
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

t33nboY2 napísal:... Presla STOPku lebo policajt jej povedal:" Nezastavujte, nezdrzujte nic nejde " no a ona ju presla :) a policajt ju vyhodil ze o mesiac si to zopakuju :DDDDDD
tak to potom bol ten policajt pekny zakerak

ja som spravil na 2hy-krat a to som si vyhlasku precital asi 7-krat a testy som robil kazdy den a na 50-55bodov, kedze som stresman tak akosi nevydalo, no jazda na opravnych bola celkom v pohode, dokonca sa mi podarilo zvladnut dost komplikovanu krizovatku v meste a policajt s instruktorom ma pochvalili :oops:

cele to bolo na 2 veci kedze to dopadlo tak ako to dopadlo
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Keby mu povedala, ze vodic je povinny uposluchnut prikaz policajta, tak jej nemoze nic. To je tiez v paragrafoch. A policajt je znackam nadradeny ;)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

lol ja som urobil na prvýkrát bez menších problémov testy na plný počet bodov :oops: a prešiel som si ich iba raz (nezdali sa mi moc ťažké pretože možno 95 percent veci som už vedel) a jazda bola úplne v pohode pretože jazdiť som sa už naučil asi ako 13 ročný takže v podstate som nemal väčšie problémy... skúšky som k tomu robil ešte z kamarátmi takže sme sa na tom trochu viac zabávali (ale sranda musí byť)´=D
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

1x, 55b ale ten fizel si na mne zgustol mi dal najtahsiu trasu a som jazdil asi pol hodinu...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

KoCi napísal:Keby mu povedala, ze vodic je povinny uposluchnut prikaz policajta, tak jej nemoze nic. To je tiez v paragrafoch. A policajt je znackam nadradeny ;)
...policajta, vojenského regulovčíka, vojenského policajta ktorý riadi premávku. Nie policajta ktorý sedí s ňou v aute. Aspoň myslím.
radob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa radob »

erytrocyt napísal:...policajta, vojenského regulovčíka, vojenského policajta ktorý riadi premávku. Nie policajta ktorý sedí s ňou v aute. Aspoň myslím.
Keby bol ten policajt aj na kolobežke, tak vodič je nútený uposlúchnuť pokyn policajta.To, že sedel za ňou na skúškach nič na veci nemení. Je policajt,je nadradený značkám a hotovo. Určite, keby som bol tím dievčaťom, prv než by som ho poslúchol, určite by som ho na to upozornil, že konám na jeho príkaz a tím pádom nerešpektujem dopravné značenie.
Možno aj to bola súčasť skúšky.Povedal jej, že nespravila a keby sa ohradila tím že policajt je nadradený značkám a riadila sa jeho príkazom, možno by ju nakoniec nechal ísť.Ale keď bola ticho vedel že tá z vyhlášky veľa nevie.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Ja som spravil vodicak na 2x. (test) :oops:
Problem nebol v nevedomosti, len akosi sme predtym s chalanmi na intraku oslavovali a ked som dostal pred seba test, akosi tych otazok bolo moc a este sa aj hybali. :D
Jazda nebol ziadny problem, ani policajt ani instruktor si nic nevsimli. :)
radob
Amateur
Amateur

kinjeril napísal:Ja som spravil vodicak na 2x. (test) :oops:
Problem nebol v nevedomosti, len akosi sme predtym s chalanmi na intraku oslavovali a ked som dostal pred seba test, akosi tych otazok bolo moc a este sa aj hybali. :D
Jazda nebol ziadny problem, ani policajt ani instruktor si nic nevsimli. :)
Aj keď si nespravil test tak ťa pustili na jazdu? :shock:
U nás keď nespravíš test tak nejdeš ďalej.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Test vyhodnocovali az na koniec. Napisali sme test, isli sme na jazdy a potom nam povedali vysledok. Udrzbu nas policajt neskusal, nakolko sme mali motorove vozidla ako povinny predmet. Sam vyhlasil, ze my by sme mohli skusat jeho. :)
radob
Amateur
Amateur

Tak to si mal v pohode :) ,mňa našťastie konštrukcia minula :D

A aby som písal k téme.Tak spravil som na 1x...Test 55b. v autoškole Ľahký ml. (Prievidza)
Napísať odpoveď