Na kolky krat ste spravili autoskolu?
Hovori sa, ze Krakovsky je svina, ale on ta nevyhodi pre nic za nic, jeho nevyhodou je to, ze komentuje kazdu chybicku a aj kvoli takymto reciam sa ho vsetci boja a potom robia chyby, lenze je fer, nepocul som o tom ze by niekoho vyhodil len tak.(aspon z tych co boli na skuske so mnou a s kamosmi). Krakovsky je proste "ostry", rypne si do kazdeho a to moze niekoho rozhodit. Kamos ho mal, pri jazde bol taky vystresovany, ze si zapol stierace ked tocil volantom a udajne skoro havaroval a aj tak mu to dalRetsko napísal:v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
Ja som mal nastastie takeho pohodara, cely cas bol ticho az na "nasledujucu krizovatku budeme riesit vpravo/vlavo/rovno"
btw Test som spravil na prvykrat s jednou chybou za 2 body, v autoskole nam rozdali CD s testami a tak som to drtil kym som nerobil vsetky na 55
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
1x, 55b 
Ale pri jazde, išiel som z vedľajšej doľava na hlavnu, Octavka opačným smerom, z hlavnej doprava (t.j. mohli sme prejsť súčasne). Na križovatke rozkopavka, na mojej vedľajšej bol prejazdný len jeden pruh, Octavka by teda musela zostať v križovatke kým by som neodišiel. Vidím teda ako bliká, dám do 1 a pohnem sa. Lenže týpek ako zbadal rozkopávku tak sa rozhodol vypnúť smerovku a pokračovať rovno. Zase bezprostredná zrážka nehrozila, ale zostali sme obaja stáť v križovatke.
Policajt len niečo preniesol o tom, že to vlastne bola jeho chyba nakoľko mal smerovku a išiel rovno, no ťažko by sa to dokazovalo
.
Ale pri jazde, išiel som z vedľajšej doľava na hlavnu, Octavka opačným smerom, z hlavnej doprava (t.j. mohli sme prejsť súčasne). Na križovatke rozkopavka, na mojej vedľajšej bol prejazdný len jeden pruh, Octavka by teda musela zostať v križovatke kým by som neodišiel. Vidím teda ako bliká, dám do 1 a pohnem sa. Lenže týpek ako zbadal rozkopávku tak sa rozhodol vypnúť smerovku a pokračovať rovno. Zase bezprostredná zrážka nehrozila, ale zostali sme obaja stáť v križovatke.
Policajt len niečo preniesol o tom, že to vlastne bola jeho chyba nakoľko mal smerovku a išiel rovno, no ťažko by sa to dokazovalo
-
aughostino
Medium Professional
tak to potom bol ten policajt pekny zakerakt33nboY2 napísal:... Presla STOPku lebo policajt jej povedal:" Nezastavujte, nezdrzujte nic nejde " no a ona ju preslaa policajt ju vyhodil ze o mesiac si to zopakuju :DDDDDD
ja som spravil na 2hy-krat a to som si vyhlasku precital asi 7-krat a testy som robil kazdy den a na 50-55bodov, kedze som stresman tak akosi nevydalo, no jazda na opravnych bola celkom v pohode, dokonca sa mi podarilo zvladnut dost komplikovanu krizovatku v meste a policajt s instruktorom ma pochvalili
cele to bolo na 2 veci kedze to dopadlo tak ako to dopadlo
-
Alex481991
Medium Star
lol ja som urobil na prvýkrát bez menších problémov testy na plný počet bodov
a prešiel som si ich iba raz (nezdali sa mi moc ťažké pretože možno 95 percent veci som už vedel) a jazda bola úplne v pohode pretože jazdiť som sa už naučil asi ako 13 ročný takže v podstate som nemal väčšie problémy... skúšky som k tomu robil ešte z kamarátmi takže sme sa na tom trochu viac zabávali (ale sranda musí byť)´=D
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
...policajta, vojenského regulovčíka, vojenského policajta ktorý riadi premávku. Nie policajta ktorý sedí s ňou v aute. Aspoň myslím.KoCi napísal:Keby mu povedala, ze vodic je povinny uposluchnut prikaz policajta, tak jej nemoze nic. To je tiez v paragrafoch. A policajt je znackam nadradeny
Keby bol ten policajt aj na kolobežke, tak vodič je nútený uposlúchnuť pokyn policajta.To, že sedel za ňou na skúškach nič na veci nemení. Je policajt,je nadradený značkám a hotovo. Určite, keby som bol tím dievčaťom, prv než by som ho poslúchol, určite by som ho na to upozornil, že konám na jeho príkaz a tím pádom nerešpektujem dopravné značenie.erytrocyt napísal:...policajta, vojenského regulovčíka, vojenského policajta ktorý riadi premávku. Nie policajta ktorý sedí s ňou v aute. Aspoň myslím.
Možno aj to bola súčasť skúšky.Povedal jej, že nespravila a keby sa ohradila tím že policajt je nadradený značkám a riadila sa jeho príkazom, možno by ju nakoniec nechal ísť.Ale keď bola ticho vedel že tá z vyhlášky veľa nevie.
Aj keď si nespravil test tak ťa pustili na jazdu?kinjeril napísal:Ja som spravil vodicak na 2x. (test)![]()
Problem nebol v nevedomosti, len akosi sme predtym s chalanmi na intraku oslavovali a ked som dostal pred seba test, akosi tych otazok bolo moc a este sa aj hybali.
Jazda nebol ziadny problem, ani policajt ani instruktor si nic nevsimli.
U nás keď nespravíš test tak nejdeš ďalej.