Mali ste svinu polisa za chrbtom?, lebo ja robim vodicak vo Zvolene a tu su pekny hajzlici
No tak ako?
// Doplnena anketa. Tomasito
jazda v pohode na prvy a testy na druhyworman napísal:Dost ma to zaujima lebo mam 15.12 skusky a samozrejme mam zle pocity s toho![]()
Mali ste svinu polisa za chrbtom?, lebo ja robim vodicak vo Zvolene a tu su pekny hajzlici![]()
No tak ako?
O motore nemusis vediet nic?Les napísal:Ja som robil vodicak v USA a v kratkosti len tolko, kedze som sedel asi druhy krat za volantom v zivote, tak som uz pri budove odkial som riadil (cca 200m) som nezastavil na stopku, dokonca som ju preletel![]()
Ihned mi instruktor povedal, aby som sa vratil k budove a tam mi oznamil priestupok, ktory som urobil. O 2 tyzdne som prisiel zas ale som si patricne nacvicil dopravne znacky a pod. a hladko som presiel, dostal som vodicak. Este jedna kuriozita - policajti s vydavanim a skusanim zaciatocnikov na kurze vodicskeho preukazu nemaju nic spolocneho. O motore nemusis tiez vediet nic, lebo je to hlupost, ktoru zaviedol bolsevik, lebo sa stale pripravovali na vojnu so "hnitym" Zapadom, takze chceli mat vela muzov, ktori sa rozumeju mechanike a oprave motorovych vozidiel. Tuto skutocnost mi povedal aj jeden majitel autoskoly, takze pravdepodobne v buducnosti to bude aj tak zrusene. Je to volovina.
A preco napr. 2 ziarovky musis mat v povinnej vybave auta, ked si to clovek na novom aute aj tak sam nevie vymenit? Je to tiez bolsevicka sprostost.
Dobre, ze este vam zakon neprikazuje, aby ste este v batozinovom priestore nemuseli mat nejaky skladaci motocykel.
neviem preco sa smejes ale kto je z okolia kosic a robil tu vodicak urcite pozna meno Krakovsky. a vsetci ti potvrdia ze on tych 120Kg ma + mojich vtedajsich 85worman napísal:Mastermind:![]()
to hej to si viem predstavit ze 120 kg
aj zasterky ti suchali?
Virus: OK zvladnem to hadam!
Neviem ale aspon zakladne pojmy a suciastky auta by mal vediet kazdy vodic a mozno si ho aj opravit.Inak les to sa fakt divim ze v USA sa nemusite ucit o motore a tak ked tam mate nekonecne dlhe dialnice - Arizona, Nevada...etc a ked sa ti v polke cesty pokazi auto tak pojdes peso?Les napísal:Ja som robil vodicak v USA a v kratkosti len tolko, kedze som sedel asi druhy krat za volantom v zivote, tak som uz pri budove odkial som riadil (cca 200m) som nezastavil na stopku, dokonca som ju preletel![]()
Ihned mi instruktor povedal, aby som sa vratil k budove a tam mi oznamil priestupok, ktory som urobil. O 2 tyzdne som prisiel zas ale som si patricne nacvicil dopravne znacky a pod. a hladko som presiel, dostal som vodicak. Este jedna kuriozita - policajti s vydavanim a skusanim zaciatocnikov na kurze vodicskeho preukazu nemaju nic spolocneho. O motore nemusis tiez vediet nic, lebo je to hlupost, ktoru zaviedol bolsevik, lebo sa stale pripravovali na vojnu so "hnitym" Zapadom, takze chceli mat vela muzov, ktori sa rozumeju mechanike a oprave motorovych vozidiel. Tuto skutocnost mi povedal aj jeden majitel autoskoly, takze pravdepodobne v buducnosti to bude aj tak zrusene. Je to volovina.
A preco napr. 2 ziarovky musis mat v povinnej vybave auta, ked si to clovek na novom aute aj tak sam nevie vymenit? Je to tiez bolsevicka sprostost.
Dobre, ze este vam zakon neprikazuje, aby ste v batozinovom priestore nemuseli mat nejaky skladaci motocykel.
Ked sa "sparchas" v motore noveho auta, tak ti prepadne zaruka. A v Amerike si zavolam automobilovy klub, ktoreho som clenom (moze byt kazdy, kto si zaplati a skoro kazdy aj nim je, aby ste si zase nemysleli sprostosti) a ten mi vysle servis auto, ktore mi opravi zavadu na mieste, alebo moze moje auto aj odtiahnut. Mimochodom ked by som nemal benzin, tak mi tam napumpuje aj 3 galony (12l) benzinu, aby som sa dostal k najblizsej cerpacej stanice. Preco by mal niekto byt NUTENY aby vedel nieco o motore? V SR sa to asi robi preto, justify - neviem prelozit do slov. lebo je velmi vysoka cena kurzu. V Amerike mam vodicak za $20 a to je v citane fotografovania a obdrzania vodicskeho preukazu. Preco u vas stoji 12 tis. sk ($400) t.j. 20x viac?Sheep napísal:Neviem ale aspon zakladne pojmy a suciastky auta by mal vediet kazdy vodic a mozno si ho aj opravit.Inak les to sa fakt divim ze v USA sa nemusite ucit o motore a tak ked tam mate nekonecne dlhe dialnice - Arizona, Nevada...etc a ked sa ti v polke cesty pokazi auto tak pojdes peso?Myslim ze to by vam padlo lepsie ako navod na palubnej doske ako auto nastartovat toto vam naozaj netreba
.