Nadprirodzene javy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

stretli ste sa s nadprirodzenym javom

ano
112
33%
nie
228
67%

Celkom hlasov: 340

gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nadprirodzene javy

Príspevok od používateľa gego »

som vedecky typ kym nevidim neverim kamosi vravia ze na chate strasi bol som tam sam v noci a nestrasilo ... cintorin s prehladom aj o 2 rano a sam ...
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

chata o ktorej kamosi tvrdia ze v nej strasi, ani cintorin o druhej rano ti nezaruci stretnutie sa s "nadprirodzenym" javom :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Royalflush: Presne toto sú "dôkazy" na existenciu týchto javov. Keby si to nebol zakrúžkoval a nebolo by to v tejto téme (každý vie, že tam teda bude duch), tak si nikto nič nevšimne (ostatne ako kostak.

Keby som pozrel všetky naše fotky, určite tiež nájdem podobných duchov.

:wink:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

btw ak by som už predpokladal že po smrti zostane na zemi strašiť nejaký duch zosnulého tak prečo práve na cintoríne? skôr by som bol povedal že na mieste úmrtia, kde telo "vypustí" dušu.

nepripadá mi nejak logické aby duch sa po smrti vláčil za svojím telom po márnici, pitevni, až nakoniec zakempuje na cmiteri.

...pričom netvrdím že by mi nelepilo ísť v nejakú tmavú noc na cintorín :D ale to s človekom skôr narobí psychika.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Hughito: len ti chcem napisat, ze ja ti rozhodne karmu nedavam ... Len, aby si vedel, ze mam mas z toho vynechat.

Tu je par zaujimavych clankov na citanie ohladne UFO:
http://www.kpufo.eu/sk/?cat=3

K tym implantatom - je hrooozne vela clankov o tom, lahko najdes, ale najlepsie je, ked ti ukazem par videi od vedcov:

Clanky: http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=67
http://www.cez-okno.net/clanok/ufo/ufo- ... projekty-i

Royalflush: ja som tiez poslal jednu fotku este na zaciatku prispevku ... tiez som par veci takychto zachytil. Je to velmi zaujimave!

//autoeditácia príspevku (05 Nov 2010, 18:45)
hughito napísal: Keby som pozrel všetky naše fotky, určite tiež nájdem podobných duchov.
:wink:
Tak schvalne pozri, najdi ...

Este ma nieco napadlo - kedysi davnejsie som cital, ze vela ludom sa stalo, ze citili svoju amputovanu cast tela ... Proste ak je cast tela - napr. ruka amputovana - ako aj v tomto pripade - tak clovek vie vycitit aj po amputacii, ze sa nieco deje s jeho rukou. Jednemu cloveku museli amputovat ruku a ked uz lezal na lozku, tak velmi stona, ze neboli ho rana, ale prave akymsi sposobom ho pali ruka, ktoru ani nema. Nakoniec zistili, ze ta ruka bola blizko nejakeho horuceho zdroja a pomaly obhorievala. Ten clovek to aj tak citil a doktori len pozerali ...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Adulko: o tom poslednom (nie o konkrétnom prípade) som počul, myslím, že sa tomu javu hovorí fantómova bolesť.

Zaujímalo by ma, ako také niečo môže byť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Adulko1: Však ja som z toho ani neobviňoval teba, dúfam, že by si sa aspoň podpísal.

Tie videá by som si pozrel, ale to by som musel lepšie rozumieť po anglicky. :?

Čo sa týka tých článkov - typické zdroje ako mysteria či cez-okno. To je mi jasné, aký bude na to pohľad z článkov z takýchto serverov.
Tak schvalne pozri, najdi ...
No to sa mi fakt nechce. :D
Este ma nieco napadlo - kedysi davnejsie som cital, ze vela ludom sa stalo, ze citili svoju amputovanu cast tela ... Proste ak je cast tela - napr. ruka amputovana - ako aj v tomto pripade - tak clovek vie vycitit aj po amputacii, ze sa nieco deje s jeho rukou. Jednemu cloveku museli amputovat ruku a ked uz lezal na lozku, tak velmi stona, ze neboli ho rana, ale prave akymsi sposobom ho pali ruka, ktoru ani nema. Nakoniec zistili, ze ta ruka bola blizko nejakeho horuceho zdroja a pomaly obhorievala. Ten clovek to aj tak citil a doktori len pozerali ...
To nie je ani tak záhada, ako jav, ktorý je aj vedecky opísaný - neviem presne ako a nechce sa mi to hľadať.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no viem, ze fantomove bolesti su ale tam kde koncatina bola, nie ze ma boli ruka niekde pri ohni...

udajne je vsak horsie ked vas svrbi na nohe ktoru uz nemate
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Adulko, prešiel som tie videá s implantátmi od mimozemšťanov a našiel som k tomu pár zaujímavých odhalení :)

To, čo ma po pozretí toho videa zarazilo najviac, je vyjadrené v tomto príspevku hneď pod 1. videom, ktoré sem hodil Adulko.
"This is a very important finding. I'm wondering why this has not been more broadly reported. Looks like this would have hit all of the major networks and would have been a "breakthrough" of huge proportions regarding the UFO phenomena."
Skrátka mi to prišlo strašne čudné, prečo by o takýchto veciach vedeli iba fanatici do mimozemšťanov, veď ak by to bola pravda, tak by to bol najväčší vedecký objav za posledných X rokov...Vysvetlenie je veľmi jednoduché - neboli to žiadne implantáty od mimozemšťanov - po preklikaní sa ďalšími videami sa na to dá ľahko prísť...

V tomto videu ich ten doktor doručil do laboratórií univerzity v Toronte, aby mu potvrdili alebo vyvrátili, či boli tieto implantáty voperované ľuďom mimozemšťanmi, resp. či obsahujú látky mimozemského pôvodu.

Ďalší príspevok hneď pod videom jasne vysvetľuje, prečo nie je v tomto videu odhalený materiál, z ktorého boli tieto "implantáty" vyrobené :arrow:
Search "Conspiracy Test: Alien Implants" on "video.google", and pick the first video there it should be 2 min, that is the rest of the video. Evidence is inconclusive, and one of the implants apparently was a little piece of a knife. Why the ufo believers didn't feel like including that part is obvious, fucking biased assholes.
S týmto názorom sa tiež stotožňujem - ten koniec je vystrihnutý preto, aby tomu ufo fanatici verili a v skutočnosti nevedeli, že ten implantát bol iba kus z noža, takže sa o žiadny mimozemský implantát nejednalo :wink:

Dôkaz tu:
http://videos.howstuffworks.com/discove ... -video.htm

Záhada implantátov vyriešená :smt045
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hughito: jasne, ze by som sa podpisal, bolo by zbytocne ti davat nejaky nazor, o ktorom budem vediet, ze ty o nom nevies, kto je v opozici a zbytocne by si ineho upodozrieval ... To by nemalo uzitok a zmysel.

Inak ak si dobre pamatam, tak kedysi si odo mna chcel nejake fakty, resp. fotky a pod. a ja som ti ich dal. Len akosi teraz cuvas ... Ked si naliehal na mna, tak som ti ich spristupnil ... Fakty ako nechce sa mi hladat, niekde to je a pod.neberiem. :roll: :nono:

Pilifo: yo, ale toto bol skor taky priklad. 8)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

ked ti ukazem par videi od vedcov
Čo tak pár článkov? Vedci totiž publikujú štúdie, nie videá na youtube. Vidím, že niekto argumentuje videom na youtube a už sa mi spúšťa v hlave alarm. Mimochodom, fantómová bolesť je vraj obvykle v podobe pálivej bolesti...takže to bol blbý príklad.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Adulkom, som presvedčený, že je možné nájsť vysvetlenie, resp. argumenty, ktoré dokážu vyvrátiť takmer hocičo, čo má spojenie s mimozemšťanmi, ktorí unášajú ľudí a potom na nich robia pokusy :wink:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Caute, po dlhsej odmlke som zasa tu, mrknite sa na videa co som sem pridal:
http://www.hojko.com/hypnoza-t100333.html
hughito
Redeemer
Redeemer

James Randi boří spiritistické bludy

Perfektná, krátka a vtipná prednáška o nezmysloch (české titulky).
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Pozeral som to, ale dokopy nic nevyvratil ani nepotvrdil :) Inac celkom zaujimave, nemas este nejake s cz titulkami?
hughito
Redeemer
Redeemer

VEDA a skepticizmus.

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 17:33)
Jak vznikají záhady

Perfektný článok.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

btw. co si myslite o ludskom "samovznieteni"...je mozne, aby ludske telo samovolne vyvinulo taku vysoku teplotu, ze dojde k zuholnateniu ako v kremacnej peci ? a vobec odkial by nase telo zobralo take obrovske mnozstvo energie, co tento proces spusta ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

to sa aj da? nuz jadrovej energie ma telo az az, ale spustit ju samovolne uricte nevie, keby vedelo tak by to nebolo samovznietenie ale samovybuch :D
problem dalej vidim v tom ze telo je z 60-70% voda... ta hori celkom dobre ale najskor nou treba nechat prejst el. prud - a kedze bioelektrinou by to slo tak by som to tipoval na to... tot ak by som sa mal vyjadrit k takemuto javu
ale velmi sa mi to nezda (momentalne neverim ze je to mozne) - kde si sa k takemu niecomu dostal?
hughito
Redeemer
Redeemer

Vyskytli sa také akože prípady, ale.. :roll: Niečo ako ten duch v mojom článku vyššie.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

si o tom nikdy este nepocul ? prve pripady boli zaznamenane niekedy v stredoveku, kedy tomu ale neprikladali nejaku vahu, pretoze si to vysvetlovali ako "bozi trest", tym sposobom vysvetlovali mnoho beznych chorob...clovek zhorel pretoze bol velmi hriesny...
poslednych 100 rokov sa ale objavuju podobne pripady ku ktorym zavolali aj sudneho doktora a podobne...napriek tomu, tento fenomen nevieme stale vysvetlit, pripadne ci sa o nejaky fenomen vobec jedna a nebude to nejaky podvod...dokonca mame aj niekolko pripadov na Slovensku...
"zahadne" na tom je to, ze napriek tomu, ze telo cloveka alebo jeho podstatna cast zhoria v kratkom okamihu na popol...niektore casti tela zostanu nedotknute (napr. koncatiny) a tak isto absolutne nedoknute zostava aj zariadenie izby, ktore je casto z vysoko horlaveho materialu...

niekolko ludi tvrdi, ze spontanne samovznietenie prezili...bud im zhorelo oblecenie alebo mali teda tazke popaleniny (aj vnutorne) na urcitej casti tela...

teoreticky tam moze sposobit aj nejaka vysoko koncentrovana kyselina...
teoreticky to mohol byt aj nejaky ludsky vynalez...raz som pozeral jeden dokument, kedy jedna rodinka v noci na takej menej frekventovanej ceste videla nad cestou letiet nejaky divny svetelny objekt...vystupili z auta aby sa na to kukali...a hned za tym objektom udajne letela letka vojenskych vrtulnikov...vysledok? mali tazke oziarenie a tazke popaleniny...do niekolko dni a tyzdnov zomreli...
nikdy nemozes vediet ake blbosti testuju v armade a co vsetko taja verejnosti, aj ked zhodili atomove bomby na japoncov tak nikto nechcel verit tomu, ze taka bomba, ktora zabije tisicky ludi v okamihu aj existuje...

http://en.wikipedia.org/wiki/Spontaneou ... combustion
Napísať odpoveď