Naj hlasky
mne sa lubila scenka z hry MAFIA
Tomy Nazdar Vinčenzo! Dnes jdeme s Paulím vymlátit pár týpkú kteří dělají na sídlišti bordel. Potřebuji nejakou zbraň.
Vinčenzo: Paulie, myslím že na to bude stačit táhle klasická bejzalová pálka. Je na ní dokonca podpis nejlepšího hráče ligy.
Tomy O pravdu? Je praví?
Vinčenzo No, abych pravdu řekl, tak ne. Ale když s ní někoho práskneš do ksichtu, určite se te na to ptát nebude.
Tomy Nazdar Vinčenzo! Dnes jdeme s Paulím vymlátit pár týpkú kteří dělají na sídlišti bordel. Potřebuji nejakou zbraň.
Vinčenzo: Paulie, myslím že na to bude stačit táhle klasická bejzalová pálka. Je na ní dokonca podpis nejlepšího hráče ligy.
Tomy O pravdu? Je praví?
Vinčenzo No, abych pravdu řekl, tak ne. Ale když s ní někoho práskneš do ksichtu, určite se te na to ptát nebude.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som opäť pozeral transformerov 2 a dostala ma hláška:
"How come that our ambassador Gallowey can reach me from some random desert in Jordan and I cannot reach my men?!"
"Ako je to možne že ambasádor Gallowey ma kontaktoval z nejakej náhodnej púšte v Jordánsku a ja nemám ako kontaktovať mojich mužov?!"
"How come that our ambassador Gallowey can reach me from some random desert in Jordan and I cannot reach my men?!"
"Ako je to možne že ambasádor Gallowey ma kontaktoval z nejakej náhodnej púšte v Jordánsku a ja nemám ako kontaktovať mojich mužov?!"
Hrali sme WoW a boli na VNT z jedným Čechom..a rozprával som o Rare Sete T7.Bol tam mimochodom aj angličan z inej grupy..o ktorom sme nevedeli....
JA:Critcal Range na 47..
Cech:FAKT JO?
ANGLICAN:FUCK YOU,ASSHOLE!
--Spoločny smiech---
Tommyer(Anglican) Disconnect on Channel
Mne to pripada vtipné
Aj ten vykrik ze Fuck...
JA:Critcal Range na 47..
Cech:FAKT JO?
ANGLICAN:FUCK YOU,ASSHOLE!
--Spoločny smiech---
Tommyer(Anglican) Disconnect on Channel
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Z pokecu keď ma jeden týpek otravoval:
...
Ja: Čau ty si gay ?
On: som aj aj
Ja: Ty si bi aj gay ?
On: jj
Ja: Nemožeš byť bi aj gay
On: možeeeeeem
Ja: A jak prosím Ťa ?
On: Mal som 4 baby a 2 chalanov
Ja
On: Neznášam vytočené buzny ako si ty !
Ja: Niesom buzna ani bi ...
On: Tak ty si hetero a čo som ja potom ?
Ja: promiskuitny bisexual
On: ko*ot
A potom už pokračovala spŕška nadávok ...
...
Ja: Čau ty si gay ?
On: som aj aj
Ja: Ty si bi aj gay ?
On: jj
Ja: Nemožeš byť bi aj gay
On: možeeeeeem
Ja: A jak prosím Ťa ?
On: Mal som 4 baby a 2 chalanov
Ja
On: Neznášam vytočené buzny ako si ty !
Ja: Niesom buzna ani bi ...
On: Tak ty si hetero a čo som ja potom ?
Ja: promiskuitny bisexual
On: ko*ot
A potom už pokračovala spŕška nadávok ...
Re: Naj hlasky
skorumpovaná kočikáreň , letia dve muchy a jedna odbočí vpravo, požičovňa vzducholodí
Môj spolužiak je róm (vychovavany adoptívnymi bielimi rodičmi), strašný haluzár. Dojde ráno do triedy: Za bílu rasu!!!
Odpadávame
Dnes na hodine automobilov sme dlho písali učivo čo diktoval učitel a už som nestíhal furt sa mi triasla ruka treskol som perom a povedal potichu spolusediacemu ktorý nepísal vôbec "je*em na to!". Učitel dodiktoval nejakú múdru vetu a v tom mi spolužiak nahlas povedal "Dobre hovoríš!"
Učiteľ si to vsak zobral ako tykanie na jeho osobu od kamoša. Akurat v tomto období uzatváral známky a kamoš to mal nahnuté k 4. Ten výraz ksichtu bol na nezaplatenie
Na hodine anglictiny po dlhom tichu učiteľka hovorí "bože celý den tu mám otvorené okno... ako mi tahá na nohy studený vzduch od rána"
Kdesi zozadu "srat na teba"
Jeden z našich majstrov na praxi má asi 150 cm možno ani nie. Je fakt malý. Vždy ako robí pri zdviháku si kamoš neodpustí: "majsterkooo, dajte si to nižšííí"
Odpadávame
Dnes na hodine automobilov sme dlho písali učivo čo diktoval učitel a už som nestíhal furt sa mi triasla ruka treskol som perom a povedal potichu spolusediacemu ktorý nepísal vôbec "je*em na to!". Učitel dodiktoval nejakú múdru vetu a v tom mi spolužiak nahlas povedal "Dobre hovoríš!"
Učiteľ si to vsak zobral ako tykanie na jeho osobu od kamoša. Akurat v tomto období uzatváral známky a kamoš to mal nahnuté k 4. Ten výraz ksichtu bol na nezaplatenie
Na hodine anglictiny po dlhom tichu učiteľka hovorí "bože celý den tu mám otvorené okno... ako mi tahá na nohy studený vzduch od rána"
Kdesi zozadu "srat na teba"
Jeden z našich majstrov na praxi má asi 150 cm možno ani nie. Je fakt malý. Vždy ako robí pri zdviháku si kamoš neodpustí: "majsterkooo, dajte si to nižšííí"
-
PhYs0c
King
necital som to vsetko tak nwm ci to tu uz bolo ale kamosovi jeden chalan povedal ze daj si facku! a on na to daj mi ty lebo ja by som sa zabil 
inštruktor nam dnes rozprával jednu "príhodu" z jazdy že:
žiak: Pán inštruktor, a kde je tu trúba?
inštruktor: Za volantom

žiak: Pán inštruktor, a kde je tu trúba?
inštruktor: Za volantom
-
Misuliatko
Expert
Vcera na telesnej. Vsetci sme uz boli obleceny tak prisiel k nam do satne spoluziak. Nejake baby otvorili dvere, niekoho hladali a spoluziak sediaci za dverami zadrel. "Vypadni odtial tu je dievcenska satna" 
na obede bol rezen. a kamarat dostal az moc maly kus a zabil: vies kolko somalskych deti by sa z toho najedlo? Ja:kolko? on:Vsetci!
-
17
Light Professional
Dosť krutý bol nápis "tu býva bezdomovec" alebo "muzika pre hluchých"... Bolo to v nejakom filme, už neviem ako sa to volalo. 
vedla v šatni baby vzdichali....
spolužiak: len jej daj
jedna z nich: šak už by aj niekto mohol....
spolužiak: len jej daj
jedna z nich: šak už by aj niekto mohol....
Kamarátova obľúbená: "Utri še bo pociš chu****" 
-
PhYs0c
King
dnes učiteľ: keď sa nebudeš učiť rozoberiem ti motorku na súčiastky a vrátim až po maturite...a keď sa ma budeš pýtať kde mám motorku poviem ti že tam, tam a tam..
na ekonomike sa spoluziak prihlasil odpovedat...vyvolala ho a zacal hovorit: manazment sa zaobera trhovou..(rozmysla)...do p*ce zabudol som to?..
druheho zas vyvolala..
spoluziak: ale mne sa neprekrvuje noha
ucitelka: ktora?
spoluziak: sak lava ne?
jeden ucitel zastavil ziaka na chodbe ze neni prezuty a on ho chcel oklamat ze su to prezuvky..ucitel na to:
co si myslis ze som sprosty? ja len tak sprosto vyzeram..ja nie som sprosty..ja som este sprostejsi!

na ekonomike sa spoluziak prihlasil odpovedat...vyvolala ho a zacal hovorit: manazment sa zaobera trhovou..(rozmysla)...do p*ce zabudol som to?..
druheho zas vyvolala..
spoluziak: ale mne sa neprekrvuje noha
ucitelka: ktora?
spoluziak: sak lava ne?
jeden ucitel zastavil ziaka na chodbe ze neni prezuty a on ho chcel oklamat ze su to prezuvky..ucitel na to:
co si myslis ze som sprosty? ja len tak sprosto vyzeram..ja nie som sprosty..ja som este sprostejsi!
Stojim na zastavke autobusu ešte z dvoma spolužiakmi, nevzal nas autobus a tak jedneho napadlo aby sme stopovali...
T: Paťo, stopni dačo
P: počkaj ked prejdu tote auta

T: Paťo, stopni dačo
P: počkaj ked prejdu tote auta
-
slipiknotko24
Medium Expert
Re:
Ja: Pán učiteľ, môžem na záchod?
Učiteľ: Vyser sa na to!
Ja: Ďakujem...