Naj hlasky
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
kosicka hokejbalova reprezentacia bola vo Zvolene na turnaji a na nasej miestnej stranke sa v knihe navstev objavil prispevok

PEPO PEPOVIC napísal:POCUVAJTE DETI CO STE BOLI U MNA V AUTE!!!!!!!!!OSTALO TAM TRICKO,HOKEJKA,HOKEJBALOVE NOHAVICE A SLAPKY CERVENE O NEIL........TAKZE SPOMINAJTE NA TIE VECU V DOBROM LEBO UZ SU MOJE...LEN HOKEJKU VRATIM LEBO JE NA OPACNU STRANU...
my sme pocas celej strednej maly zavedeny taky haluzovnik. a za tie roky sa zaplnili tri zosity a to sa vsetko nazapisovalo.. plno kvylitnych zapichov jak od ziakov tak od ucitelov...
dam jeden na ktory som si teraz spomenul...
kamos si hadzal papierove lietadielko a profka na nho:
no ale uz vyhod to lietadielko... a on: boening za 70 milonov???
dam jeden na ktory som si teraz spomenul...
kamos si hadzal papierove lietadielko a profka na nho:
no ale uz vyhod to lietadielko... a on: boening za 70 milonov???
Vcera som za vecer zachytil dve kvalitne...
1, Ked nam barman doniesol k stolu asi 5. seriu piv, spytal sa, ci nechceme k tomu nieco pod zub - korbaciky, chipsy... Odpoved kamarata: "My sme sa najedli doma. Sem sme sa prisli napit."
2, Nejaka slecna asi zo zufalstva skusala zaujat pozornost kamarata tak, ze sa dosla spytat, kolko je hodin... skupinova odpoved: "Chlastame!!!"
Ked niekto rozpraval "zaujimavy pribeh" (to som este chodil na strednu), tak sme ho vsetci nechali dohovorit. Potom sme ostali ticho, proste 5s trapneho ticha a potom sa vzdy nasiel niekto, kto prehlasil "dost to take na psychiku..."
1, Ked nam barman doniesol k stolu asi 5. seriu piv, spytal sa, ci nechceme k tomu nieco pod zub - korbaciky, chipsy... Odpoved kamarata: "My sme sa najedli doma. Sem sme sa prisli napit."
2, Nejaka slecna asi zo zufalstva skusala zaujat pozornost kamarata tak, ze sa dosla spytat, kolko je hodin... skupinova odpoved: "Chlastame!!!"
Ked niekto rozpraval "zaujimavy pribeh" (to som este chodil na strednu), tak sme ho vsetci nechali dohovorit. Potom sme ostali ticho, proste 5s trapneho ticha a potom sa vzdy nasiel niekto, kto prehlasil "dost to take na psychiku..."
ja som zase na maturite z ang povedal ze prisli cyril, metod aj konstantin... stava sa...ZAP napísal:hej a este som si spomenul... ja som tiez sa pri odpovedi sa sekol... som povedal cyril a metod prisli zo soulu (pre menej inteligentnych malo byt zo solunu)
a na slovine ze hamlet mal priatelku oteliu ale bola to ofelia
no ziadna otelia ani nie je. ale je otelo... (othelo) tak sa tam zacali smiat vsetci. aj na ang aj sjl
+ kamarat hovoril nieco o haskovi a svejkovi a u nas v meste je krcma u svejka. predseda komisie sa opytal kamosa ze ci chodi do tej krcmi... (maturita... mal to asi uplne na haku ten chlapik, u mna odisiel v polovici odpovede)
V robote mám kolegu , je to extrémista , smejem sa na každom jeho slove , budem ho volať " B " , a on stále drbe do ďalšieho kolegu , volá ho napr. Brežnev
Aj minule :
B : kur*a nesmej sa mi s tou kockatou hlavou
B: Pána Boha to obočie , to je Brežnev , zuby ako zajac , zajtra ti mrkvu donesiem budeš chrúmať
B: Brežnev , včera som volal do Zmenárne , máš tam našlapať na trhanie toho obočia , aby si už nebol ako Brežnev
je to hnusné , ale ja z toho proste nemôžem ! rofl
Aj minule :
B : kur*a nesmej sa mi s tou kockatou hlavou
B: Pána Boha to obočie , to je Brežnev , zuby ako zajac , zajtra ti mrkvu donesiem budeš chrúmať
B: Brežnev , včera som volal do Zmenárne , máš tam našlapať na trhanie toho obočia , aby si už nebol ako Brežnev
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
minule sme robili na letisku den deti a boli tam sokoliari, deticky mali take blbe otazky (vsetci sme boli deti) a okrem ineho: Ujo? ako ten sokol vidi ked ma na hlave tu ciapku? odpoved samozrejme znela: Ked leti prec davame mu tu cipocku dole (so smiechom) a potom dalsia otazka: Ujo? a ako rychlo dokaze letiet taky vtak? potom sokoliar povedal ze najvacsi sokol (neviem aky druh) dokaze letiet strmhlavym letom az 320 km/h a v tom nastupil moj kamarat ked zadrel viac menej pre seba, ale samozrejme ze to poculi aj ti sokoliari a vsetci naokolo ze: Ale to uz leti na sytic! v momente sme mali slzy v ociach, valali sa tam zachranari, my, ucitelky a este sa rehlili aj ti sokoliari. to by ste museli zazit, ale viete si predstavit detske otazky a zrazu tento hlod
ja som myslel ze umrem
kvoli dakemu decku (decko neuraz sa! a za to decko mi nezabudni dat dalsi k-
) si vraj musim editnut prispevok, lebo dom dostal k- za to, ze decko nevie co je sytic.
sytic mas suciastku v autach, su mechanicke alebo automaticke. stare embecky mali tu sedu packu pri rucnej brzde, favority uz mali automaticky. Tym, ze zapnes sytic dostava sa do valcov bohata zmes (vela benzinu - malo vzduchu). sytic je dobry na studene starty, tym ze dostava motor bohatu zmes, motor sa udrzi pri chode a neskape, po zohriati sa sytic vypne a uz ide motor na volnobeh. a teraz ta poprosim o dve k+, lebo si mi nabural skore a musis to napravit
dufam ze ti vysvetlenie stacilo a pod karmu sa podpisuj 
kvoli dakemu decku (decko neuraz sa! a za to decko mi nezabudni dat dalsi k-
sytic mas suciastku v autach, su mechanicke alebo automaticke. stare embecky mali tu sedu packu pri rucnej brzde, favority uz mali automaticky. Tym, ze zapnes sytic dostava sa do valcov bohata zmes (vela benzinu - malo vzduchu). sytic je dobry na studene starty, tym ze dostava motor bohatu zmes, motor sa udrzi pri chode a neskape, po zohriati sa sytic vypne a uz ide motor na volnobeh. a teraz ta poprosim o dve k+, lebo si mi nabural skore a musis to napravit
mne na mature (anglina) predsedkyna vytiahla maturitnu esej a : napisal si ze rad chodis na koncerty, do kina a do pubov-ktory je tvoj najoblubenejsi? bol som taky vystresovany ze jedine co ma pri slove "pub" napadlo bol Irish... a bola celkom pravda rad som tam chodil (BBcania vedia co je to za miestoZHNiLa_KaCHNa napísal: + kamarat hovoril nieco o haskovi a svejkovi a u nas v meste je krcma u svejka. predseda komisie sa opytal kamosa ze ci chodi do tej krcmi... (maturita... mal to asi uplne na haku ten chlapik, u mna odisiel v polovici odpovede)
TT: anglinar ked bojoval s AcrobaReaderov pred pisomnou maturou a chcel nam na projektore pustit test z minuleho roka: "do mrte tvojej fasistickej!"
mozno nie az take dobre,ale nic lepsie ma teraz k teme nenapada
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
raz u nas suplovala jedna stara debilna uca ktora v jednom kuse vrieska.no a je cela napichana ze bola v cine.No a hovorila ze tam videla male deti a ze oni tam piju caj pekne s termosiek na to ja:hej ale oni si tam tiež pchaju ryžu doprdele
hodinu sme sa tam rehotali. alebo naša matikarka:Tam ho možete aj zasunut aj vysunut, podte sem a ja vam ho spravim,alebo kamaratka sa na Sexualnej vychove pytala ze ci je pravda ze zdravy muž ma polucie spermii tri krat za noc a ona ze potom asi jej muž nieje zdravy lebo jemu sa to nestava a kamarat len ticho:jasne ked mu ho davaš do huby
diki za k- a co som mal napisat ze kamarat to povedal ked som to povedal ja ?
ubohe