Naj hlasky

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

neviem či to pochopite a neviznie to trapne ale ked som to pocul skoro som zdochol . na dejepise sme brali ze Štúr , Hurban a hodža sa zúčastnili na slovanskom zjazde (a spoluziak ze ) na freeridoch :lol:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

odporucam serial

Tie roky sedemdesiate.

Paradne hlody.
Samozrejme treba vhodnu situation.

"Je to mozne, . prave som tu **meno** hovoril ze aky si trafeny*."

* trafeny = "krajsie" slovo :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kosicka hokejbalova reprezentacia bola vo Zvolene na turnaji a na nasej miestnej stranke sa v knihe navstev objavil prispevok
PEPO PEPOVIC napísal:POCUVAJTE DETI CO STE BOLI U MNA V AUTE!!!!!!!!!OSTALO TAM TRICKO,HOKEJKA,HOKEJBALOVE NOHAVICE A SLAPKY CERVENE O NEIL........TAKZE SPOMINAJTE NA TIE VECU V DOBROM LEBO UZ SU MOJE...LEN HOKEJKU VRATIM LEBO JE NA OPACNU STRANU...
:lol:
juraj-w
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa juraj-w »

Moja oblubena:
-je tu zaaaabava jak v krematoriu.....

:D :D :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

juraj-w napísal:Moja oblubena:
-je tu zaaaabava jak v krematoriu.....

:D :D :D
hej to nam powedala ucitelka prirodopisu na zaciatku siedmeho rocniku
Ucitelka:No bude zomnou zabava ako v krematoriu
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

keby si počúval,tak by si videl :D
alebo ty si myslíš,že ked si pekná tak si aj pekná?
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

my sme pocas celej strednej maly zavedeny taky haluzovnik. a za tie roky sa zaplnili tri zosity a to sa vsetko nazapisovalo.. plno kvylitnych zapichov jak od ziakov tak od ucitelov...

dam jeden na ktory som si teraz spomenul...
kamos si hadzal papierove lietadielko a profka na nho:
no ale uz vyhod to lietadielko... a on: boening za 70 milonov???
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Ešte na strednej, kamarát na Literatúre hovoril obsah nejakého diela, a mal bol to taky našprtaný, že ani nevedel čo hovorí, a najlepšie bolo, že "vydala sa za brankára" :lol: :lol: a mal povedať za bankára
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Vcera som za vecer zachytil dve kvalitne...

1, Ked nam barman doniesol k stolu asi 5. seriu piv, spytal sa, ci nechceme k tomu nieco pod zub - korbaciky, chipsy... Odpoved kamarata: "My sme sa najedli doma. Sem sme sa prisli napit." :D

2, Nejaka slecna asi zo zufalstva skusala zaujat pozornost kamarata tak, ze sa dosla spytat, kolko je hodin... skupinova odpoved: "Chlastame!!!" :lol:

Ked niekto rozpraval "zaujimavy pribeh" (to som este chodil na strednu), tak sme ho vsetci nechali dohovorit. Potom sme ostali ticho, proste 5s trapneho ticha a potom sa vzdy nasiel niekto, kto prehlasil "dost to take na psychiku..." :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Toto je moja oblubena f niekoho aute :

A: Kolko da tvoje auto ?

B: Kolko ti nemas na tachaci

:D popicc
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

hej a este som si spomenul... ja som tiez sa pri odpovedi sa sekol... som povedal cyril a metod prisli zo soulu (pre menej inteligentnych malo byt zo solunu)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ZAP napísal:hej a este som si spomenul... ja som tiez sa pri odpovedi sa sekol... som povedal cyril a metod prisli zo soulu (pre menej inteligentnych malo byt zo solunu)
ja som zase na maturite z ang povedal ze prisli cyril, metod aj konstantin... stava sa...
a na slovine ze hamlet mal priatelku oteliu ale bola to ofelia
no ziadna otelia ani nie je. ale je otelo... (othelo) tak sa tam zacali smiat vsetci. aj na ang aj sjl

+ kamarat hovoril nieco o haskovi a svejkovi a u nas v meste je krcma u svejka. predseda komisie sa opytal kamosa ze ci chodi do tej krcmi... (maturita... mal to asi uplne na haku ten chlapik, u mna odisiel v polovici odpovede)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

V robote mám kolegu , je to extrémista , smejem sa na každom jeho slove , budem ho volať " B " , a on stále drbe do ďalšieho kolegu , volá ho napr. Brežnev

Aj minule :

B : kur*a nesmej sa mi s tou kockatou hlavou
B: Pána Boha to obočie , to je Brežnev , zuby ako zajac , zajtra ti mrkvu donesiem budeš chrúmať
B: Brežnev , včera som volal do Zmenárne , máš tam našlapať na trhanie toho obočia , aby si už nebol ako Brežnev

:D :D :D je to hnusné , ale ja z toho proste nemôžem ! rofl
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

minule sme robili na letisku den deti a boli tam sokoliari, deticky mali take blbe otazky (vsetci sme boli deti) a okrem ineho: Ujo? ako ten sokol vidi ked ma na hlave tu ciapku? odpoved samozrejme znela: Ked leti prec davame mu tu cipocku dole (so smiechom) a potom dalsia otazka: Ujo? a ako rychlo dokaze letiet taky vtak? potom sokoliar povedal ze najvacsi sokol (neviem aky druh) dokaze letiet strmhlavym letom az 320 km/h a v tom nastupil moj kamarat ked zadrel viac menej pre seba, ale samozrejme ze to poculi aj ti sokoliari a vsetci naokolo ze: Ale to uz leti na sytic! v momente sme mali slzy v ociach, valali sa tam zachranari, my, ucitelky a este sa rehlili aj ti sokoliari. to by ste museli zazit, ale viete si predstavit detske otazky a zrazu tento hlod :hehe: ja som myslel ze umrem

kvoli dakemu decku (decko neuraz sa! a za to decko mi nezabudni dat dalsi k- :lol: ) si vraj musim editnut prispevok, lebo dom dostal k- za to, ze decko nevie co je sytic. :lol:
sytic mas suciastku v autach, su mechanicke alebo automaticke. stare embecky mali tu sedu packu pri rucnej brzde, favority uz mali automaticky. Tym, ze zapnes sytic dostava sa do valcov bohata zmes (vela benzinu - malo vzduchu). sytic je dobry na studene starty, tym ze dostava motor bohatu zmes, motor sa udrzi pri chode a neskape, po zohriati sa sytic vypne a uz ide motor na volnobeh. a teraz ta poprosim o dve k+, lebo si mi nabural skore a musis to napravit :lol: dufam ze ti vysvetlenie stacilo a pod karmu sa podpisuj :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ZHNiLa_KaCHNa napísal: + kamarat hovoril nieco o haskovi a svejkovi a u nas v meste je krcma u svejka. predseda komisie sa opytal kamosa ze ci chodi do tej krcmi... (maturita... mal to asi uplne na haku ten chlapik, u mna odisiel v polovici odpovede)
mne na mature (anglina) predsedkyna vytiahla maturitnu esej a : napisal si ze rad chodis na koncerty, do kina a do pubov-ktory je tvoj najoblubenejsi? bol som taky vystresovany ze jedine co ma pri slove "pub" napadlo bol Irish... a bola celkom pravda rad som tam chodil (BBcania vedia co je to za miesto :D )
TT: anglinar ked bojoval s AcrobaReaderov pred pisomnou maturou a chcel nam na projektore pustit test z minuleho roka: "do mrte tvojej fasistickej!"
mozno nie az take dobre,ale nic lepsie ma teraz k teme nenapada
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Spolužiak- čistý externista (človek ktorého vidíš v škole 2- krát za rok). nieco dusil do profky že on môže mať nohy na stole že to je jeho vec. Profka že nech ukáže papier od doktora a aká je to diagnóza.
Zo zadnej lacive: Evidentný koko.tizmus.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nocne dialogy na ICQ v stredu po polnoci:

1:03:11 A: inak, si hovoril, ze mas skusku vo stvrtok?
1:03:37 B: jj
1:03:42 B: teda dnes
1:03:45 B: o sedem hodin :D
1:03:51 A: lol
1:04:06 A: toto je prvy termin?
1:04:08 B: jj
1:04:13 B: ako vies? :D
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

v utorok na vyhlasovani vysledkov statnic jeden profesor zahlasil: Ucenie je pre zbabelcov
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

raz u nas suplovala jedna stara debilna uca ktora v jednom kuse vrieska.no a je cela napichana ze bola v cine.No a hovorila ze tam videla male deti a ze oni tam piju caj pekne s termosiek na to ja:hej ale oni si tam tiež pchaju ryžu doprdele :lol: :lol: hodinu sme sa tam rehotali. alebo naša matikarka:Tam ho možete aj zasunut aj vysunut, podte sem a ja vam ho spravim,alebo kamaratka sa na Sexualnej vychove pytala ze ci je pravda ze zdravy muž ma polucie spermii tri krat za noc a ona ze potom asi jej muž nieje zdravy lebo jemu sa to nestava a kamarat len ticho:jasne ked mu ho davaš do huby :lol: diki za k- a co som mal napisat ze kamarat to povedal ked som to povedal ja ? :roll: ubohe
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

profka na STM ( stavebne materialy):
Vápno sa vyrába vápením pálencov.
spoluziak ju predtim domotal cimsi

ked sme brali vykopy, ucili sme sa, ze do jedneho metra sa kope aj rusne a 3-5 metrov strojmi. spoluziak mal vskutku logicku otazku
1-3 metre sa nekope? :D
Napísať odpoveď