hodina geografie:spoluziak mal byt "slnko" a profka vravi:Keby som bola pri tebe blizsie bola by som tepla"
alebo klasice zapoty profky na matike:Pre strom nevidid les, Nemyl si pojmy z dojmami, Andrej zomries sprosty, Citim sa tu ako na zraze opic atd
a na NJ Paroš mne: Zabijem ta, ja ta zabijem!!!
niekde som cital ako jeden napisal jeden rozhovor z icq:
A: OMG!
B: Ved ani nevies co to znamena.
A: Ale viem!
B: Tak co to znamena?
A: Online Multiplayer Games
B: OMG!
je to uz dosť staré ale myslím, že to tu ešte nie je...
kamarát to včera zabil: ku*va - je taká, čo dá každému, ku*va sku*vena - je taká, ktorá dá každému okrem mňa...
Dnes profák na chémii vysvetľoval nejaké jedy v hubách a vraví: "Viete, ako sa hovorí na Záhorí, všetky huby sú jedlé, ale niektoré len raz."
No a na biole to zaklincoval spolužiak, sme si pichali do prsta a brali krv a spolužiakovi pichli a tú krv mu vytláčali na podložné sklíčka a on na to:" Doja ma tu ako kravu." Ja som z neho nemohla
dnes som bol trenerovi pomoct trenovat "zasrankov" desatrocnych, a pozerali si videa na mobile jedneho z nich. a ten dialog:
-to odkial mas tolko videi?
-z internetu.
-jak z internetu?
-sak som si stiahol do pocitaca a potom som do dal do mobilu cez usb.
-a to aj v mojom internete su take videa?
Mňa dneska spolužiak tak odpísal, že celá trieda sa váľala od smiechu. Mali sme na latine prekladať a profák vraví spolužiakovi sediacemu vedľa mňa, ty to máš, ale tvoja spolusediaca nie je. Všetci sme vedeli, na čo naráža a spolužiak po chvíle rozmýšľania zapotil: "Mozog"
Minuly rok , hodina fyziky, ratali sme nejaky priklad a cez vzorce sme sa dostali ku tomu ze 0.4 litra vody vazi 400 kilogramov, ako nam v tride to bolo janse ze to je kravina, len ta profka kazdy sa jej to bal povedat, ale jeden posluziak sa premohol a dala mu pisat pisomku z premeny latok
ked som chodil do skoly, riesili sme na triednickej hodine vylet, kto ma zaplatit a kto uz zaplatil, ja som si popri tom robil ulohu z angliny a prestal som vnimat nejak diskusiu, zrazu som zacul moje meno, cela trieda ticho a povedal som - Ja som to uz zaplatil cele
Samozrejme vsetci do rehotu lebo medzi tym sa zmenila tema...
minule som siel busom...a tak celom ticho tam bolo... len jedno male chlapca bolo furt pocut... mohol mat tak 5 rokov... no a bus zastavil pri jednom podniku... a ten maly furt hustil do otca ze "tato podme na pivo" no a otec mu stale hovoril ze nie a tak... a zrazu ten maly na cely autobus ze "tato podme na pivo lebo poviem mame ze curas do umyvadla" no to ste mali videt cely autobus smiechy a ten pan chudak taky cerveny hned vystupoval :D:D
Grosay napísal:moja laska v poslednom case vravieva kychajucemu cloveku : po 1. kychnuti - na zdravie!
po 2. kychnuti - nebud chamtivy!
Ale, ale! Kto ma to tu ohovára???
No a čo... aspoň to hovorím s úsmevom, no nie?
- inak, kto by ste mu to nepovedali po nežne usoplenom kýchnutí do vášho čistého rukáva...? (prepáč Lemúrik)