Do nasej triedy chodia bratia dvojicky Miso a Mato a spoluziak dnes zadrel Matovi, ze "si jepnuty jak tvoja dvojicka" a druhy spoluziak hned do toho ze "Mato je najtrapnejsi a Miso este trapnejsi"
Naj hlasky
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dnes si na konci prednasky prednasajuci zmyslel ze nas chce spoznat. chytil do ruky prezencku a zacal citat mena. jednemu spoluziakovi strasne trebalo na zachod a hovori svojmu spolusediacemu, ze: toto bude nadlho. vyzera to tak, ze budes aj žembéry
tento isty spoluziak jak mu trebalo na zachod, tak zapotil, ze: uz citim vsetky mocove kamene
a zase on: dosiel do triedy taky chlapik co sa stara o fixky, zotieratko a meotar a hovori nanho, ze: aky ma rumenec v tvari. taky rumovy rumenec
zabil
tento isty spoluziak jak mu trebalo na zachod, tak zapotil, ze: uz citim vsetky mocove kamene
a zase on: dosiel do triedy taky chlapik co sa stara o fixky, zotieratko a meotar a hovori nanho, ze: aky ma rumenec v tvari. taky rumovy rumenec
[quote=""J""]toto ma zabilo
http://www.hojko.com/post714235.html#714235
k+ mas u mna
[/quote]na tom som sa dobre rehotal aj ja 
ono by to mozno aj chcelo taku temu, ze zadely z icq, irc atd.
citaj zdola nahor (ako chat)
15:23 xy:dala som tam, ze cigansky orchester bo oni na tom hravaju...a vyhodilo mi to rytmusa:D
15:22 xy:no jasne, a co tam napisem? strunky do ktorych strkaju sparatkami?
to mi isto najde:D
15:08 turtlak69:fuu tak z toho opisu fakt netusim ako sa to vola, ale skus pogooglit
14:47 xy:aj to by tam mohlo byt som mala na mysli:P
14:47 xy:no jasneee:D ale to sa na tom ukulele este musim naucit hrat:D ale mohol by tam byt este niekto, kto by hral na hrniec alebo take nieco, to by bol naarez:D a este ako sa volaju take tie strunky co do toho s takymi palickami strkaju? take velke to je:D aj t
ten posledny prispevok ma uplne zlozil
http://www.hojko.com/post714235.html#714235
ono by to mozno aj chcelo taku temu, ze zadely z icq, irc atd.
citaj zdola nahor (ako chat)
15:23 xy:dala som tam, ze cigansky orchester bo oni na tom hravaju...a vyhodilo mi to rytmusa:D
15:22 xy:no jasne, a co tam napisem? strunky do ktorych strkaju sparatkami?
15:08 turtlak69:fuu tak z toho opisu fakt netusim ako sa to vola, ale skus pogooglit
14:47 xy:aj to by tam mohlo byt som mala na mysli:P
14:47 xy:no jasneee:D ale to sa na tom ukulele este musim naucit hrat:D ale mohol by tam byt este niekto, kto by hral na hrniec alebo take nieco, to by bol naarez:D a este ako sa volaju take tie strunky co do toho s takymi palickami strkaju? take velke to je:D aj t
ten posledny prispevok ma uplne zlozil
spoluziak nemal ulohu z anglictiny. a anglictinarka:
(po anglicky)stano, nechcel by si sa mi nahodou ospravedlnit?
stano: ta sory.

//a som vysvetoval anglictinarke kde je TV servis a ona ze dakujem. a ja na to: NZ. a ona "icq degeneruje ludi"
//este som si spomenul: dnes sme sa bavili o fajceni;
-Noro, ty fajcis?
-nie
-Noro fajci len PKD.
-to je co?
-pansky kozeny doutnik
(po anglicky)stano, nechcel by si sa mi nahodou ospravedlnit?
stano: ta sory.
//a som vysvetoval anglictinarke kde je TV servis a ona ze dakujem. a ja na to: NZ. a ona "icq degeneruje ludi"
//este som si spomenul: dnes sme sa bavili o fajceni;
-Noro, ty fajcis?
-nie
-Noro fajci len PKD.
-to je co?
-pansky kozeny doutnik
-
Enduro3333
Medium Professional
Spoluziak ucitelku na nabozku stale provokoval tim ze vikrikoval slovo nic a v kuse a tak mu dala poznamku a on ju zase zacal provokovat ze ci smie vediet ze zaco ju dostal a ze ona ne ano on svoje a tak mu dala neospravedlnenu hod a este z poza dvery krical nic a tak isli za ridom a tam uz skoncilo nic
uz a ked sa vratil tak uz hovoril ze mal taki strach ze sa mu a chlpi na zadnici postavili
-
Enduro3333
Medium Professional
Som volal s koleginou a cela naštvana nadavala .. ked skončila tak som jej hovoril dlab na to pozvem ta na kavu .... ona ze ešte urobim toto a potom mozme ... ja tak sa pekne "urob" a potom mi zavolaj
....
Aspon sa skludnila a zasmiala nad tym ....
/// a ešte jeden .... som bol na nočnej večeri s majstrom vyroby a kvalitarom a ty sa u stolu tak bratsky hadali a jeden druhemu zadrel tam bez si kupit do teska igelitku a nechaj sa donosit aky si teraz dement ...... no ja som nemohol
Aspon sa skludnila a zasmiala nad tym ....
/// a ešte jeden .... som bol na nočnej večeri s majstrom vyroby a kvalitarom a ty sa u stolu tak bratsky hadali a jeden druhemu zadrel tam bez si kupit do teska igelitku a nechaj sa donosit aky si teraz dement ...... no ja som nemohol