"to máš v tom pohári moč??"
Naj hlasky
heh
kamarat so slabsim zrakom v krcme vybera njeaku sladkost z policky z dvomi prehradkami:
Kamos:prosim vas co je vedla princessiek?
krcmar:horalky
Kamos:aha a co je vedla horaliek ?
krcmar:no princessky predsa
Kamos:aha tak kavenky poprosim
ako mal som vtedy dost
:D
ako mal som vtedy dost
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: heh
heh, podobna situacia, kamoš tiež kratkozraky sedel vzadu v tirede a profak niečo pisal na tabulu, vyvolal ho a chcel od neho odpoved na otazku čo bola na tabuli.. on prižmuril oči a asi tak 10s uprene hladel na tabulu, každy v očakavani čo z neho vyjde a on že "neviem, nevidim". profak na to "tak nevieš alebo nevidiš?" on "nevidim". profak zahlasil "sadni si trochu bližšie". spolužiak sa posadil o 2 lavice dopredu a zase to isteFondo napísal:kamarat so slabsim zrakom v krcme vybera njeaku sladkost z policky z dvomi prehradkami:
ako mal som vtedy dost:D
-
jurino88
Star
- Kontaktovať používateľa:
...no sli sme traja kamarati vsetci sme mali tak po 15rokov kamarati si sli zafajcit za garaz a tak som ich tam čakal neak sa mi zachcelo ist na malu potrebu tak som siel a zrazu nato jeden kamarat idem aj ja a po chvili sa ozval a povedal podte sa pozriet vajcia mam plne a stat sa mi uz nechec ..nechapem preco sa mi nehce
:D ked toto zahlasil som myslel ze sa asi od smiechu po....serem
mňa podobná (ak nie tá istá - adlerka) expertka učila tiež siete... cisco našťastie niekto iný... no a dva jej najväčšie hlody:turtlak69 napísal:profka zasunula USB kluc do PC a vyskocilo jej take to zlte popup okienko vpavo dole, ze nasiel sa novy hardware a je pripraveny na pouzitie a ona zadrela:
"ako to novy hardware? ved som ho tu uz mala aspon stokrat!!!"
my sme z toho fakt nemohlia tato dotycna nas uci CISCO (sietove technologie)
- nešiel net na škole... my sedíme v učebni a niečo tam robíme... ona vytiahne USB flash a pichne ho do kompu... pozerá, že nejde... po 5 min špekulovania zahlási "jasné, veď nejde internet!" a spokojná so svojou dedukciu ho vytiahne z kompu
- spolužiak píše final z cisca cez hodinu, lebo na normálny termín nemohol prísť... my ideme skúšať niečo s broadcastmi... ona po minúte príde k routeru, zahlási "ježiš veď my zahlcujeme celú školu" a chladnokrvne vytiahne kábel z routra... a odpojí tým spolužiaka čo píše final
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
DYLYNO
Light Star
s tym chalanom som bol vtedy ked sa to stalo a nie je to bohvieaka sranda, ked dokonca zivota nebude poriadne vidiet na to oko...Key5ers0ze napísal:Spravy TV Markiza:
"Pri silvestrovskych oslavach prisli o oci dvaja mladi ludia"
zaber na jedneho z nich: " petardy uz nechcem nikdy vidiet"![]()
-ja viem, ze je to krute, ale..
(bolo to medzi spravami ako uputavka na dalsiu temu, velmi nestastne zostrihane)
-
Key5ers0ze
Guru wannabe