Dnes pri biliarde sme zas rozoberali vztahy, a po asi dvoch tahoch ked sm uz zacali nieco ine hodil do vzduchu hlasku: "To jaky flip toto... chodit s niekym", s tou asi 2-3s pauzou to nemalo chybu.
Naj hlasky
ucitelka dneska na elektrotechnike so spoluziakom
ucitelka: no ,co viete to
spoluziak:no ale dako mi to vypadlo
ucitelka: no tak si to pozbierajte xD
a ucitelka sloviny rozpravala ze ,dakedy zeny boli iba na robotu na varenie,a kamarat zo zadu,a na to aby roztahovala nohy
ucitelka dost prisna,sa skoro zblaznila
ucitelka: no ,co viete to
spoluziak:no ale dako mi to vypadlo
ucitelka: no tak si to pozbierajte xD
a ucitelka sloviny rozpravala ze ,dakedy zeny boli iba na robotu na varenie,a kamarat zo zadu,a na to aby roztahovala nohy
ucitelka dost prisna,sa skoro zblaznila
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Raz sme boli s kamaratmi hrat biliard, a tak sme kecali, bol to asi dva dni po Silvestri, a ja na kamosa, pocuj nezlozime sa na nejaky ohnostroj, lebo v kauflande uz vypredavaju. A on na to: Lubo, sorry, ale nechcem minat prachy len tak, a ani mi to nezostane, ved si kupme nieco hmotne co ti zostane aj dlhsie, napriklad flasku tvrdeho. A ja na nho no parada to mas na par hodin, to ze ti bude maximalne zle.
No ja mám jednu spolužiačku, ktorá je niekedy trochu pribrzdená
Napr. berieme na programovaní učivo o vírusoch, profesor vysvetľuje a my píšeme poznámky...
Profesor : "V operačnom systéme sa vírusy prejavujú napr. úbytkom voľného miesta na disku, nedostatkom operačnej pamäte alebo náhodnými poruchami..."
Spolužiačka : "Akými? Národnými poruchami??"

//Tak tá moja spolužiačka má tých slávnych výrokov veľmi veľa, tak si spomeniem ešte na jeden
Na dejáku preberáme Lincolna a atentát na neho...
Profesorka : "Lincoln ako americký prezident bol zastrelený..."
Spolužiačka : "Lincoln je americký čoooooooo??"
Napr. berieme na programovaní učivo o vírusoch, profesor vysvetľuje a my píšeme poznámky...
Profesor : "V operačnom systéme sa vírusy prejavujú napr. úbytkom voľného miesta na disku, nedostatkom operačnej pamäte alebo náhodnými poruchami..."
Spolužiačka : "Akými? Národnými poruchami??"
//Tak tá moja spolužiačka má tých slávnych výrokov veľmi veľa, tak si spomeniem ešte na jeden
Na dejáku preberáme Lincolna a atentát na neho...
Profesorka : "Lincoln ako americký prezident bol zastrelený..."
Spolužiačka : "Lincoln je americký čoooooooo??"
-
MiSs_MoNkEy
Amateur
- Kontaktovať používateľa: