Nájdený mobil

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klasika »

smejo napísal:to iste sa stalo aj mne, v buse som nasiel telefon (starsi), boli tam nejake SMS, tak som sa ozval (predpokladam, ze to bol prijatel majitelky) - zavolal som, vysvetlil vec, povedal, ze sa ozvu... tyzden nic, napisal som sms, odpoved ziadna, tak reku prosikat sa nebudem, a tak som ho predal (3-4 stovky, ziadne miliony :) )
alebo dalo dievca chlapcovi hned po tvojom telefonate kopacky a on sa na jej mobil vykaslal :lol:

k teme: urcite povedz ze si mobil kupil v bazare a mas po probleme :roll:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Nie v bazare! :) opytaju sa ho ze v akom atd to je pi*ov***.Povedz ze si kupil od nejakeho cigana na parkovisku pred Tescom alebo tak...vacsinou taky tam zvyknu byt :D.Mne minule predaval opasok,mobil,kameru atd ;)
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

boborko napísal:samsung Z170 ...ma bluetooth , 3G , miesto na pameťovky , mp3 a je strašne tenký ... ale už je to starší mobil...
To by som ani nehladal už.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

GothaR napísal:qwerty: podla mna je zbytocne nosit ho na policiu, majitel sa da zistit aj bez nich. Neviem, co ste skusali, ja ked som nasiel mobil, tak som tam hodil svoju SIM a napisal som clovekovi, od ktoreho bolo v telefone najviac sms. Majitel mal mobil uz na druhy den doma :)
:wink: No co sme asi mohli skusat, kamarat doniesol na izbu telefon, tak som mu povedal ze ho radsej odnesieme na policiu, skor nez nas dakto bude drbat ze sme ho ukradli a ked ho dame na policiu tak svedomie ciste... A na policii ako som pisal, kukali ze co sme to za idioti ze sme doniesli najdeny telefon, ale tak radsej spravit veci takto ako by som mal mat nejaky pruser ako kolega ze za nim dosli fizli. :wink: Radsej byt za debila na chvilku na policii ako ich mat potom na izbe ze som z niecoho vinny. Ja hocico by som takeho nasiel tak na policiu, nech si s tym robia poriadok oni, ved od toho tam su. :lol:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Napis ako to dopadlo :)
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

nato si este musite pockat...az v utorok idem na vysluch...ale asi poviem pravdu , ze som ho nasiel :? a este som si spomenul , ze mozno uz mam zapis za lupez...vtedy som mal 10 rokou...takze asi som v riti :(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Povedz jednoducho pravdu. Tomasito tu uz k tomu nieco napisal, takze sa podla mna nemas coho bat. Pokus sa ich hlavne nijako okato neklamat, aby si ich pripadne nenastval a malo by to vsetko dopadnut v pohode.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

uz som pocul aj o niecom takom ze majitel mobilu bol nespokojny a stazoval sa ze mobil asa nasiel ale je napr.poskodeny a chcel od toho kto ho pouzival nahradu - je to mozne nieco taketo?lebo clovek ani nevie ako a dostane sa do pruseru
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

peterkozel napísal:uz som pocul aj o niecom takom ze majitel mobilu bol nespokojny a stazoval sa ze mobil asa nasiel ale je napr.poskodeny a chcel od toho kto ho pouzival nahradu - je to mozne nieco taketo?lebo clovek ani nevie ako a dostane sa do pruseru
Podľa mňa ti nemôžu dokázať, že ten mobil si poškodil ty. Veď keď ho majiteľ stratil, tak mu mohol vypadnúť z vrecka, obiť sa, poškrábať atď. a za to "nálezca" predsa nemôže.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Pantinela napísal:Podľa mňa ti nemôžu dokázať, že ten mobil si poškodil ty. Veď keď ho majiteľ stratil, tak mu mohol vypadnúť z vrecka, obiť sa, poškrábať atď. a za to "nálezca" predsa nemôže.
ved jasne ze mu mozu dokazat prd, ja len ze ludia vedia byt svine a niektory vymyslaju kkciny
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mozno neuverite ale stalo sa to xD

boli sme u kamarat hrali sme bedminton....a zrazu pribehol je pes...sme isli k nemu a pozerame a on ma mobil v hube :lol: schvalne bol 1.april bola to len 3310 mobil nemal hodnotu,kredit...tak sme zavolali na cislo domov....a dali sme ho nejakej rodine..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

GothaR napísal:qwerty: podla mna je zbytocne nosit ho na policiu, majitel sa da zistit aj bez nich. Neviem, co ste skusali, ja ked som nasiel mobil, tak som tam hodil svoju SIM a napisal som clovekovi, od ktoreho bolo v telefone najviac sms. Majitel mal mobil uz na druhy den doma :)
A ja som zase zadal 0000 a zavolal dotycnemu, teda mame, co bola dost v soku a pripadali mi, akoby skor bola daka vyplasena, ze co sa stalo synovi. Nebudem volat zo svojho predsa :D Ono to bol ale uplny crep, takze asi tak.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Chod tam povedz pravdu, že si ho našiel a keďže sa ti páčil tak si si ho chcel nechať a nevedel si, že tým porušuješ zákon, i ked ťa to neospravedlňuje. Určite si nevymýšľaj, policajti sú na klamárov zvyknutý a veľmi rychlo ťa prekuknu.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Nepocul si nieco ako : Neznalost zakona neospravedlnuje?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Risko napísal:Nepocul si nieco ako : Neznalost zakona neospravedlnuje?
Ak by si poriadne prečítal môj príspevok, tak si si mohol ušetriť svoj. A ked už začínaš, tak to čo si napísal zákon nepozná.
O všetkom čo bolo v Z.z. Uverejnene, platí domnienka, že dňom uverejnenia sa stalo známym každému koho sa to týka. Domnienka o znalosti vyhlásených všeobecne záväzných právnych predpisov je nevyvrátitelna.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no oukej...dufam , ze si vsetci spomeniete v utorok a budete mi drzat palce...ale ja tam idem cez vyucovanie takze som zvedavy co mi triedna povie na ospravedlnenku od policie :D ... ona ma nema velmi rada a mysli si o mne ze som daky fetak len zato ze mam dredy a teraz ked s tymto dojdem :lol: 8)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ved TENTO mobil stoji par drobnych, nebudu okolo toho robit nejaku vedu

pred neviem kolkymi rokmi ukradli sestre siemens A50, nebol to vtedy najlepsi mobil, no lepsi ako teraz ten, co si nasiel.. :lol: a ked isla na policiu, ze jej ho niekto ukradol, len ju vysmiali, ze ich take "lacne" mobily nezaujimaju
ochota :roll:
este dobre ze si asi o 3 dni isla po novy mobil, koncil jej stary pausal, predlzovala zmluvu :D
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fuha...a mam to za sebou...spravali sa tam ku mne ako ku vrahovi ale potom dosla policajtka a vypocuvala ma ale ta uz bola normalnejsia...ze mobil som vratil dobrovolne tak ze z toho nebudem mat nic...ach...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hlavne ze si si neodpustil hlasku ppppojebani policajti. :roll:
Keby tebe ukradli telefon, niekto by ho nasiel a nechal si ho ... Tak by si najprv nadaval na toho co si ho nechal ... A keby ti ho doniesla Policia tak by si nadalej vrieskal ACAB :roll:
Ach ... kde to zijem :?
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som sa spital ze co povedal ten komu ho vzali ...ze ci ho prepadli a okradli mu mobil alebo co...a ze nahlasil toto: sedel som so psom na lavicke na ktorej som mal polozeny mobilny telefon...isiel som sa prejst so psom ale ked som sa tam o par minut vratil tak tam uz nebol...takze jenu to nebolo ukradnute ani nic ale aj tak to nahlasil...a tu hlasku som si neodpustil lebo sa tam ku mne spravali ako ku vrahovi...len som tam prisiel a jeden namna zvrieskol-nespital sa , zvrieskol - ze co tu chcem...potom ma posadili do dakej miestnosti kde som dlho cakal a zazeral po mne jeden policajt...potom som siel do dakej dalsej miestnosti na vysluch...este medzi tym dalsi policat po mne zvrieskol ze co tu chcem...na vysluchu mi vykala a tak sa ku mne chovala s odporom zo zaciatku a take to tam bolo ...
Napísať odpoveď