Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau: Asi tak, je to vhodne pre americanov alebo fanusikov dejepisu. Ved takmer cely film sa cakalo len na stvrty den natacania, ze co sa bude diat a prakticky nic. Americania cakali len na priznanie chyb, nic ine a o tom ten film bol. Cize pre bezneho divaka uplne nezazivne.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Uplne najviac "super" su tzv. "leskle oci" (naruto, pokemon a spol), co oblbuju male, naivne, 10 rocne deti. :roll:
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Calligen09 napísal:Uplne najviac "super" su tzv. "leskle oci" (naruto, pokemon a spol), co oblbuju male, naivne, 10 rocne deti. :roll:
naruto bol v pohode ale strasne sa to skomercnilo ale manga je este celkom dobra
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pr3dator napísal:naruto bol v pohode ale strasne sa to skomercnilo ale manga je este celkom dobra
casti podla mangy su riadne aj ked to obcas dost natahuju ale racej nech je to natiahnute ako pozerat na blbe fillery :smt009
Calligen09 napísal:Uplne najviac "super" su tzv. "leskle oci" (naruto, pokemon a spol), co oblbuju male, naivne, 10 rocne deti. :roll:
nedavaj prosim ta do jedneho vreca vsetky kreslene serialy. naruto a pokemon su stylovo kus niekde inde. neni to az tak pre deti ked na satelite bol Naruto cenzurovany :cookies:
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Hulkm napísal:casti podla mangy su riadne aj ked to obcas dost natahuju ale racej nech je to natiahnute ako pozerat na blbe fillery
hej ale ide o to ze do tej 160 casti ci kolko to bolo co bol ten povodny naruto to bolo super, dej super, ziadne fillery proste nic na co by sa clovek mohol stazovat ale potom tona fillerov a uz aj ten naruto Shippuuden podla mangy podla mna nie je co to povodny furt tam beha len naruto autor kopec dobrych postav skoro uplne vypustil niektore casti toho celeho ako napr ze sa snazia najst sasukeho najdu ho a on potom odide tak to bolo uplne zbytocne dej sa nepohol ani o kusok proste uz to nie je co to byvalo..

//audiotrack: na naruto tu máte inú tému: http://www.hojko.com/naruto-t68449.html
Egy800500
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Egy800500 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=cq9IKsH9BXg
Taktiez vyhlaseny za najhorsi film ktory kedy vysiel =D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

The Wackness - trapne, nudne, monotonne. Dalsi priblbly film o ganji, nedalo sa to pozerat, nie to este pocuvat. Po 25min nasilneho pozerania pretiekol pohar trpezlivnosti a film som vypol a zmazal.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

jednoznacne Burn afeter reading - po precitani spalte..... !!!! najhorsi film v zivote, vyhodene peniaze na listok do kina, neskutocna nuda :evil: :evil: :evil:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

deMarqko. Napíš mi scénu pri ktorej si sa nudil. Viem. je to tvoj názor. Ale tentokrát ti ho beriem. Si dosť neobjektívny. Ten film prepadákom určite nie je.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno ja som si pozrel Crank 2 a musim skonstatovat, ze je to hovadina prveho stupna, kludne ju zaradim niekam do mojho shitlistu, urcite je v prvej 20tke. Jednotka bola svojim sposobom originalna a v niektorych castiach prekvapiva, dvojka je iba biedna a hlavne trapna kopia so zmatenou kamerou, strihom, totalne doje*** scenarom a o zavere radsej ani pisat nebudem...Obycajny (nie velmi) predlzeny videoklip...
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

seth82 napísal:Mno ja som si pozrel Crank 2 a musim skonstatovat, ze je to hovadina prveho stupna, kludne ju zaradim niekam do mojho shitlistu, urcite je v prvej 20tke. Jednotka bola svojim sposobom originalna a v niektorych castiach prekvapiva, dvojka je iba biedna a hlavne trapna kopia so zmatenou kamerou, strihom, totalne doje*** scenarom a o zavere radsej ani pisat nebudem...Obycajny (nie velmi) predlzeny videoklip...
ten film treba brat z nadhladom...nemozes od toho predsa cakat nejaky scenar epickych rozmerov...presne takych dementov ako ty nemam rad...co nedokazu vypnut mozog a relaxovat :x
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Asi Varan vs. Kobra potom vseliake Vrazdiace mravce, osi, vcely, kobylky a podobne ftakoviny.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

No po zhliadnuti filmu Svůdné zombie resp. Zombie Strippers nemozem konstatovat nic ine ako des a hruoza, nepamatam sa ze by som videl trapnejsi a ubohejsi film :evil:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

whitecOder napísal:ten film treba brat z nadhladom...nemozes od toho predsa cakat nejaky scenar epickych rozmerov...presne takych dementov ako ty nemam rad...co nedokazu vypnut mozog a relaxovat :x
komentare uzivatelov treba brat z nadhladom...nemozes predsa cakat, ze kazdy bude mat rovnaky nazor ako ty...presne takych dementov ako ty nemam rad...co nedokazu bez debilnych komentarov preglgnut nazor inych ludi

///steven666....no vidis, aspon na nieco som dobry :D (nesuhlas sa da vyjadrit presne takto inteligentne, ako si ho vyjadril ty...)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Seth ďakujem že si napísal že sa ti Crank 2 nepáčil lebo keď napíšeš že sa ti nejaký film nepáčil tak si ho ja zo záujmom pozriem a väčšinou sa mi ten film zapáči :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

The Wackness: to bolo totálne trápne :? A tiež ešte Báthoryčka,myslel som si že to bude v pohode ale keď som to zhliadol tak som si niečo pomyslel :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

deMarkqo napísal:jednoznacne Burn afeter reading - po precitani spalte..... !!!! najhorsi film v zivote, vyhodene peniaze na listok do kina, neskutocna nuda :evil: :evil: :evil:
Uplny suhlas. Moja znamka tohto filmu na csfd - odpad!
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

odpadom, by som ho nenazval, skor miernym sklamanim, co je ale silno ondividualne. Boli tam sceny, kde som sa zasmial, no celkovy dojem bol skor negativny. Niekto moze napisat, ze som to nepochopil, ale podla mna je to o tom, ze ten film nedokazal zaujat, to je vsetko
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pittov výkon v burn after reading bol vśak skvelý. Nenormálne som sa na ňom bavil. A ten jeho "posledný" xicht. Nemohol som.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Agenti Dementi - fatal otras :d
Napísať odpoveď