Najhorsi film
Re: Najhorsi film
Tohle je Sparta. No proste otras. Viem, že je to paródia a má to byť smiešne ale trápnejší pokus o dobrú paródiu som ozaj ešte nevidel. Miestami mi to pripadalo až žalostné. 
Goal 3 - maximálna debilina, bez deja, pokus vložiť hráčov na majstrovstvá sveta nemacku bol až smiešny.
Jednostka a Dvojka sa dala aj pozrieť ale trojkou to zaklincovali, u mňa patrí medzi najhoršie filmy rovnako ako Disaster movie a To je sparta
Jednostka a Dvojka sa dala aj pozrieť ale trojkou to zaklincovali, u mňa patrí medzi najhoršie filmy rovnako ako Disaster movie a To je sparta
-
onetwothree
Tak som minule videl "skvost" Mega Shark vs Giant Octopuss. "Bohuzial" nedopozeral som az do konca, pretoze po hodine striedania nudy a smiechu nad otrasnymi vykonmi hercov a hroznymi efektami som to musel vypnut.
-
WonderKakajda
Medium Expert
Saw - Hrozná kravina 
legion http://www.imdb.com/title/tt1038686/ absolutne nevyuzity potencial filmu, hlupe dialogy, neskutocne blbosti okolo deja. cakal som od toho ovela viac...
-
lekoklatik
VIP
Spominali sme tu film G.I.JOE Rise of Cobra.
Skutočne to bol jeden z najhorších filmov aké som kedy videl, ale keď sa tak na to pozriem znovu a pridám si k tomu toto video
http://www.facebook.com/video/video.php ... 559&ref=nf
poriadne ma to mrzí že ten režisér to tak neuveriteľno posral.
PretoŽe v tom filme boli úžasné nápady z ktorými sa dal vytrieskať neuveriteľný snímok.
Tie čierny ninja bol úžasný, tie nano obleky boli úžasné, technika boja použitá vo filme bola úžasné a v nepslednom rade špeciálne efekty. Pozrite si to video a budete sa chytať za hlavu v akom prepadáku sa toľko hodín namáhavej práce utopilo.
Hanba...
Skutočne to bol jeden z najhorších filmov aké som kedy videl, ale keď sa tak na to pozriem znovu a pridám si k tomu toto video
http://www.facebook.com/video/video.php ... 559&ref=nf
poriadne ma to mrzí že ten režisér to tak neuveriteľno posral.
PretoŽe v tom filme boli úžasné nápady z ktorými sa dal vytrieskať neuveriteľný snímok.
Tie čierny ninja bol úžasný, tie nano obleky boli úžasné, technika boja použitá vo filme bola úžasné a v nepslednom rade špeciálne efekty. Pozrite si to video a budete sa chytať za hlavu v akom prepadáku sa toľko hodín namáhavej práce utopilo.
Hanba...
-
Space5800
Medium Professional
Jeden z najhoršich ktory som videl ja - http://www.csfd.cz/film/221679-ai-assault-shockwave/
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
OK, srsly - na Legion som sa tešil, trailer vyzeral skvele, ale po skončení som neveriaco hútal, či som pozeral správny film...Z omylu ma vyviedli iba Dennis Quaid a Paul Bettany...Taká hlúposť, otrasný scenár s desiatkami chýb, ktoré si ja osobne vo filmoch zámerne nevšímam, ale v tomto prípade kričali tak, že to až pekné nebolo. Debilné a hlavne zbytočné dialógy, nútené prepletanie nudy s občasnými útržkami akcie, nasprostastý koniec, ešte sprostejší (a nudnejší) úvod a maximálne otravný hudobný podmaz, ktorému dám ešte dnes pred písaním recenzie šancu samostatne bez filmu. Bolo to lepšie ako Single Man (aspoň sa tam nebozkávali geji), ale ak prirátam moje dlhodobé očakávania, je to odpad.
-
Antonio_Salieri
Light Star
Paranormal activity
ako takto som sa dlho nenudil....trocha vyťažili z posledných par minut na konci filmu. Inak hrozna nuda a skor uspávalo ako malo vyvolavať strach. Zdĺhavé a nesúvisle scény... asi to tak malo byť, ale ja osobne ľutujem tie 2 éčka. Bol to moj navrat do kina po piatich rokoch a takéto sklamanie 
-
mr_margera
Medium Professional
jj Paranormal activity - to je kapitola sama o sebe...
Mňa neuveriteľne nudil Minority report, ktorý som videl pár dní dozadu v TV... fakt nuda
Mňa neuveriteľne nudil Minority report, ktorý som videl pár dní dozadu v TV... fakt nuda
Stíhačková rallye Hrozné "C-éčko"
-
goldenshit
Medium Expert
jednoznacne the road....take nieco nudne a nezazivne som uz dlho nevidel....kazdych 5 minut som zaspaval a ani som to nedopozeral...proste hroza 
-
Holubar
Darca
Did you hear about morgans...Tragedia od zaciatku az do konca
-
jason007x
Light Professional
Vsetky tie nehorazne pi**viny typu Air Force One (ma to napadlo kvoli tomu, ze to zrovna niekde bezi), kde isty pan prezident, alebo ja neviem aky klaun je hrdinom a symbolom ,,demokracie USA''
,United 93 a taketo podobne konzumne americke kraviny, ktore by mohli skor patrit pod zaner Komedie.
-
seth82
Darca
Tak...ďalšia blbosť do zbierky, tento krát je to Karate Kid. Taká hovadina sa dá natočiť fakt iba pár krát za rok, na nevydržanie.
-
lowmanek
Light Professional
Agenti dementi 2 uplna hovadina...kidy
Kto z vás videl film " Poliši z Rena " ? je celkom super .. aj zabavny 
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 15:20)
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 15:20)
To mas upnu pravdu ja ked som si pozrel teletext a davali tam karate kid hned som vypol telku .. je to otras film .. uplne suchyseth82 napísal:Tak...ďalšia blbosť do zbierky, tento krát je to Karate Kid. Taká hovadina sa dá natočiť fakt iba pár krát za rok, na nevydržanie.
Seth82 má na mysli pravdepodobne ten nový film Karate Kid (aka Kung-Fu Kid).
Najhorší film aký som kedy videl za svoj život bol Evil Dead. Názov síce hovorí, že by to mal byť horor ale opak je pravdou. Dosť sme sa s kamošmi pri tom nasmiali ale už nikdy v živote ten film nechcem vidieť!!!
-
PAuLi3
Darca
trilogia evil dead je klasika ale tiez som sa na tom filme dost nasmial
ale tak co cakat na tu dobu a od b.campbella
Ja mozem po vcerajsom pozreti Cabin fever 2 oznacit za najvacsiu sra*ku, aku som kedy videl....
Ja mozem po vcerajsom pozreti Cabin fever 2 oznacit za najvacsiu sra*ku, aku som kedy videl....