pe3x napísal:Mozno to vyznie smiesne, ale asi najkrajsi pohlad od nej som dostal po prvom milovani ked sme lezali vedla seba.. nikdy na to nezabudnem
Myslím že to je akosi normálne dostať taký krásny pohľad od frajerky ..... a možno máte tu istú
eritrocit napísal:pri našom prvom milovaní. Po tom všetkom si ľahla vedľa mňa, pritúlila sa ku mne a vtedy sa na mňa tak krásne zaľúbene pozrela. Ten pohľad mám v očiach dodnes.
A kedže som mladší ...a nemám toľko skúseností tak som dostal najkrajší pohľad od svojej ex- po prvej puse keď som jej povedal že ju ľúbim ...pekný pocit
Hm... tych krasnych pohladov bolo viac, tazko vybrat najkrajsi. Nech uz ten-onen vztah dopadol ako dopadol, vzdy bolo najkrajsie, ked sa nam prvy krat "akoby nahodou" spojili ruky, ucitil som teplo druhej spotenej dlane a nasledoval "kontrolny" pohlad, ktory proste... proste horel. Pri kazdom dievcati i zene to bolo rovnako krasne.
ja si pamatam ze raz tak riadne prsalo proste nemali sme dazdnik a boli sme schovani na zastavke ale dazd fukal akosi sikmo ( kvoly vetru) cize kvapky dopadali aj na nas tak som ju oblapil a ju som posunul dalej do zastavky aby ju neoprsalo a na mna prsalo a proste som ju chranil a vtedy sa tak na mna pozrela taka polomokra ze som mal dost tych pohladov bolo vela ale pri tomto som si predstavil take sladke milovanie v dazdi
ja som mlady, neskuseny, nemam z coho velmi vyberat, ale jeden taky je... (pisem to asi po tretikrat :D:D)
bola tma, svietil len mesiacik cez okno...ona lezala na posteli, ja vedla postele na zemi (bol som triezvy, to preto lebo sme boli na vylete a vedla bol nas dozor...) a pozerali sme sa na seba dlllllho dlllllho dllllho a mysleli sme na to kedy sa znova uvidime a tie ocka jak sa tam tak leskli a tvaricka krasna len mesiacikom osvietena krasne daco...