Najkrajší pohľad...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pe3x napísal:Mozno to vyznie smiesne, ale asi najkrajsi pohlad od nej som dostal po prvom milovani ked sme lezali vedla seba.. nikdy na to nezabudnem :oops:
Myslím že to je akosi normálne dostať taký krásny pohľad od frajerky ..... a možno máte tu istú :lol:
eritrocit napísal:pri našom prvom milovaní. Po tom všetkom si ľahla vedľa mňa, pritúlila sa ku mne a vtedy sa na mňa tak krásne zaľúbene pozrela. Ten pohľad mám v očiach dodnes.

A kedže som mladší ...a nemám toľko skúseností tak som dostal najkrajší pohľad od svojej ex- po prvej puse keď som jej povedal že ju ľúbim ...pekný pocit :oops:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:A kedže som mladší ...a nemám toľko skúseností.....
je nas tu viac ;) ;) ale neeeoboooj aj to bude :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hm... tych krasnych pohladov bolo viac, tazko vybrat najkrajsi. Nech uz ten-onen vztah dopadol ako dopadol, vzdy bolo najkrajsie, ked sa nam prvy krat "akoby nahodou" spojili ruky, ucitil som teplo druhej spotenej dlane a nasledoval "kontrolny" pohlad, ktory proste... proste horel. Pri kazdom dievcati i zene to bolo rovnako krasne.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

ja si pamatam ze raz tak riadne prsalo proste nemali sme dazdnik a boli sme schovani na zastavke ale dazd fukal akosi sikmo ( kvoly vetru) cize kvapky dopadali aj na nas tak som ju oblapil a ju som posunul dalej do zastavky aby ju neoprsalo a na mna prsalo a proste som ju chranil a vtedy sa tak na mna pozrela taka polomokra ze som mal dost :smt057 tych pohladov bolo vela ale pri tomto som si predstavil take sladke milovanie v dazdi :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ja som mlady, neskuseny, nemam z coho velmi vyberat, ale jeden taky je... (pisem to asi po tretikrat :D:D:D)
bola tma, svietil len mesiacik cez okno...ona lezala na posteli, ja vedla postele na zemi (bol som triezvy, to preto lebo sme boli na vylete a vedla bol nas dozor...) a pozerali sme sa na seba dlllllho dlllllho dllllho a mysleli sme na to kedy sa znova uvidime a tie ocka jak sa tam tak leskli a tvaricka krasna len mesiacikom osvietena :) krasne daco...
Napísať odpoveď