Čo dodať.dodo.gold napísal:Myslim ze nic krajsie som zatial nevidel...
a opakujem autor sa pytal na grafiku !
UBISOFT...
je to Crysis btw...Motion Blur napísal:Asi sa budem opakovat ale jednoznacne FEAR.Fear Shadow enginu sa nic nevirovna,je to originalny engine ktory do roku 2006 - 2007 bol len vo F.E.A.R. a myslim ze aj v Saints Row.![]()
Takze F.E.A.R. mal v tej dobe najoriginalnejsiu grafiku.A to (pre Mna) platy aj dodnes.
![]()
A Crisis???Ten shit??!!!No pre zavislakov na strielackach je to mozno good ale na F.E.A.R. to nema,lebo F.E.A.R. neni len uboha strielacka ale aj horor a tieto dva žánre spojit do kopy bol myslim si velmi dobry napad,a Mna tato hra oslovila az prilis moc.Ved aj Monolith Games odkazuje ze tato gameska je velmi chytlava takze bacha,bacha deticky.
Toť moj citat a to bude asi vsetko co by som chcel k tejto paradnej hre dodat.
P.S: Keby ste mali v hraný tejto hry nejake problemy tak napiste SS. (pre debilov: SS je Sukromna Sprava)
To ze je render???!!! Chlapec co si zas lial do seba???Len je proste vystrihnuty HUD alebo vypnuty.(da sa to vypat v nastaveniach)KoCi napísal:hm fear ma neuchvatil svojou grafikou ani ked to bola zhava novinka (a to som ho hral aj na slusnejsich detailoch) Len slusnejsie textury nerobia vsetko - robi vela aj zlozitost prostredia, jeho vypln a jednotlive modely. A ked uz davas nejaky screen.. chcelo by to nieco ingame s HUD, nie render, ktory imho tiez nevyzera ktovieako. Nie je fer zrovnavat hru ktora vysla pred par mesiacmi, s hrou vyslou pred par rokmi, ale ani na svoju dobu FEAR nepatril k najlepsim.
ty si tiez podobny fanboyMotion Blur napísal:OMG deti trapacke,GTA SA a najlepsiu grafu na svete???![]()
![]()
ako oni vravia, ze je naj..ty tiez, len je vas mensina :pMotion Blur napísal:Asi sa budem opakovat ale jednoznacne FEAR.Fear Shadow enginu sa nic nevirovna,je to originalny engine ...