Najkrajsia Grafika

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dodo.gold napísal:Myslim ze nic krajsie som zatial nevidel...
a opakujem autor sa pytal na grafiku !
Čo dodať. :roll:

UBISOFT...
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Asi sa budem opakovat ale jednoznacne FEAR.Fear Shadow enginu sa nic nevirovna,je to originalny engine ktory do roku 2006 - 2007 bol len vo F.E.A.R. a myslim ze aj v Saints Row. 8)
Takze F.E.A.R. mal v tej dobe najoriginalnejsiu grafiku.A to (pre Mna) platy aj dodnes.
:)
A Crisis???Ten shit??!!!No pre zavislakov na strielackach je to mozno good ale na F.E.A.R. to nema,lebo F.E.A.R. neni len uboha strielacka ale aj horor a tieto dva žánre spojit do kopy bol myslim si velmi dobry napad,a Mna tato hra oslovila az prilis moc.Ved aj Monolith Games odkazuje ze tato gameska je velmi chytlava takze bacha,bacha deticky.

Toť moj citat a to bude asi vsetko co by som chcel k tejto paradnej hre dodat.

P.S: Keby ste mali v hraný tejto hry nejake problemy tak napiste SS. (pre debilov: SS je Sukromna Sprava)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Motion Blur napísal:Asi sa budem opakovat ale jednoznacne FEAR.Fear Shadow enginu sa nic nevirovna,je to originalny engine ktory do roku 2006 - 2007 bol len vo F.E.A.R. a myslim ze aj v Saints Row. 8)
Takze F.E.A.R. mal v tej dobe najoriginalnejsiu grafiku.A to (pre Mna) platy aj dodnes.
:)
A Crisis???Ten shit??!!!No pre zavislakov na strielackach je to mozno good ale na F.E.A.R. to nema,lebo F.E.A.R. neni len uboha strielacka ale aj horor a tieto dva žánre spojit do kopy bol myslim si velmi dobry napad,a Mna tato hra oslovila az prilis moc.Ved aj Monolith Games odkazuje ze tato gameska je velmi chytlava takze bacha,bacha deticky.

Toť moj citat a to bude asi vsetko co by som chcel k tejto paradnej hre dodat.

P.S: Keby ste mali v hraný tejto hry nejake problemy tak napiste SS. (pre debilov: SS je Sukromna Sprava)
je to Crysis btw...
inak toto je tema o najkrajsej grafike a nie o hre ktora sa ti pacila paci.. co ma grafika spolocne so zavislakmi na strielackach ? FEAR sa URCITE ! nedotahuje na Crysis ktory ma momentalne najkrajsiu grafiku ktora bezi pod Cry Engine... Shadow engin moze ist do prdele... cize tvoj prispevok ma hodnotu nula ked tu zacnes pisat o FEARe ktory je super.. lebo sa mi paci.. ma hororovu a akcnu atmosferu.. lenze to si mozes ist pisat do inej temy
a nauc sa pisat
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Pre mna je to hra Oblivion :roll:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

co ja na grafike F.E.A.R.u pekne? podla mna je grafika hrozna a cela "umela" :roll:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Jednoznacne vsetky hry od valve, a aj od UBISOFTU :wink:
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja nechapem co mate stale proti F.E.A.R.u ?????!!!!!! :x
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nic. len tema je o najkrajsej grafike a to sa uz o FEAR neda povedat. staci, ked si porovnas modely, textury s crysis...
inac cela tema uz je dost out

//btw.. ked som hral prvy krat FEAR, povedal som si len, ze "je to celkom vpohode..", ale ked som zapol crysis a dal full, padla mi sanka a ostala tak este asi pol hodinu. otvorila sa znovu po vylezeni z emzackej lode do zasnezenej krajiny...a otvorila sa treti krat, ked som to rozbehal na telke :D co malo asi vacsi WOW efekt co sa tyka grafiky?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Mili moj proti F.E.A.Ru tu nikto nic nema ,.. ale proti tvojemu stylu pisania a to nehovorim uz o tom ze pises uplne od veci ,.. TATO tema je o najkrajsej GRAFIKE :wink: a preto ti napisali ze fear nema na crysis ?? pre toto,...
Prílohy
Crysis
Crysis
F.E.A.R
F.E.A.R
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ezechiel88
pekna ukazka rozdielu grafiky tychto hier.. je tam uplne pekne vidiet ze fear vyzera ako omalovanka oproti Crysisu
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

jak mozte porovnavat crysis z fearom vsak tam je 2 rocny rozdiel LOL ked ne viac.

Najkrajsia grafika Bude FAr CRY 2 , a SA mozrejme MOmentalne CRYSIS Bezkonkurencne. 8) uz sa osobne tesim ako si ho zapnem na svojej novej masine AMD X2 6400+,2gb ram ,8800GT 512Mb, 22LCD samsung.
:D :twisted:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

dva roky :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

jednoznačne Crysis, ale ani CoD4 nemala zlú grafiku a pekne sa pozeralo aj na Bioshock.
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:ezechiel88
pekna ukazka rozdielu grafiky tychto hier.. je tam uplne pekne vidiet ze fear vyzera ako omalovanka oproti Crysisu
Vyzera to ako omalovanka na tych vasich starich sunkach!!!
Takto vyzera F.E.A.R. na geForce 8800 GT.

//obrazky davaj do prilohy
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nasich sunkach? on nasiel screen na nete : D
lepsia karta sa nerovna lepsie vyzerajuci engine :p
ezechiel ukazal FEAR, ty asi davas project origin, do ktoreho napcahli nove efekty..alebo volajaky iny, uz ani neviem, ake vsetky su...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Motion, silou-mocou chceš presadiť svoje, hoci trepeš. Už len zašedlým prostredím ma FEAR horšiu grafiku od Crysis, a HL2 na plné detaily tiež smelo konkuruje tejto extra grafike. Čiže tak :)
Nehovorím, FEAR má pozerateľnú grafiku ktorá určite neurazí, ale toto...
Pripadáš mi ako GTASA deti "San Andreas má najlepšiu grafiku na svete a nikdy lepšia nebude" - toto som raz začul v autobuse a dobre som sa na tom pobavil, keď som zistil že sa rozprávajú dvaja asi 9-roční gangstas :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hm fear ma neuchvatil svojou grafikou ani ked to bola zhava novinka (a to som ho hral aj na slusnejsich detailoch) Len slusnejsie textury nerobia vsetko - robi vela aj zlozitost prostredia, jeho vypln a jednotlive modely. A ked uz davas nejaky screen.. chcelo by to nieco ingame s HUD, nie render, ktory imho tiez nevyzera ktovieako. Nie je fer zrovnavat hru ktora vysla pred par mesiacmi, s hrou vyslou pred par rokmi, ale ani na svoju dobu FEAR nepatril k najlepsim.

//Motion Blur - a nie je to jedno? Aj tak to vyzera naprd :D
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano chcem presadit svoje lebo je to tak!!A ja ze trepem???Ako o čom???Ze F.E.A.R. ma dobru grafiku??To neni trepanie ale pravda!!!

OMG deti trapacke,GTA SA a najlepsiu grafu na svete??? :lol: :lol: :lol:
KoCi napísal:hm fear ma neuchvatil svojou grafikou ani ked to bola zhava novinka (a to som ho hral aj na slusnejsich detailoch) Len slusnejsie textury nerobia vsetko - robi vela aj zlozitost prostredia, jeho vypln a jednotlive modely. A ked uz davas nejaky screen.. chcelo by to nieco ingame s HUD, nie render, ktory imho tiez nevyzera ktovieako. Nie je fer zrovnavat hru ktora vysla pred par mesiacmi, s hrou vyslou pred par rokmi, ale ani na svoju dobu FEAR nepatril k najlepsim.
To ze je render???!!! Chlapec co si zas lial do seba???Len je proste vystrihnuty HUD alebo vypnuty.(da sa to vypat v nastaveniach)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Motion Blur napísal:OMG deti trapacke,GTA SA a najlepsiu grafu na svete??? :lol: :lol: :lol:
ty si tiez podobny fanboy :)
Motion Blur napísal:Asi sa budem opakovat ale jednoznacne FEAR.Fear Shadow enginu sa nic nevirovna,je to originalny engine ...
ako oni vravia, ze je naj..ty tiez, len je vas mensina :p

..ale to mas jedno.. hlavne, ze ta ta hra bavi a o to ide
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

1920 x 1200... nic moc, ale je jasne ze je to uz stare :) v sucasnosti jednoznacne Crysis
Prílohy
fear2.jpg
fear.jpg
Napísať odpoveď