Najkrajsia Grafika

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

najlepsia je ta textura na ruke :lol: to sa niekto vytyckoval a dali to ako texturu
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ty vole vam uz asi musi je*...t CO tu furt riesite ten F.E.A.R a crysis ?
a co tak Testdrive UNlimited celkom pekna grafika ked idete 300Km/h . nemyslite ? myslim, ze otom to by sme sa mali bavit o originalite lebo skaredu grafiku najdete aj v Crysis a urcite v kazdej hre pretoze este nikdo nespravil hru bez chyby. :lol:vzdy sa nieco najde. 8)
Prílohy
2
2
1
1
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ehm...->slavo<- co je na tom pekne co si sem dal....
som zvedavi teda
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

jednoznacne crysis...no na druhe miesto by som dal Colin Mcrae Dirt...grafika sa mi tam fakt pacila :)
Prílohy
colin_mcrae_dirt_10.jpg
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

TomAss napísal:jednoznacne crysis...no na druhe miesto by som dal Colin Mcrae Dirt...grafika sa mi tam fakt pacila :)
jj...ten Collin Mcrae Dirt ma fakt dost realnu grafu.Pripomina mi to trochu Most Wanted s timy HDR efaktamy.
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

MirecPB napísal:1920 x 1200... nic moc, ale je jasne ze je to uz stare :) v sucasnosti jednoznacne Crysis
samozrejme ze to je i s 1920 x 1200 nic moc,ved ked je to Multi Player tak sa ani necudujem.Single Player vyzera takto

//obrazky davaj do prilohy
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

->slavo<-.. v tom druhom screene mi akosi nesedí ten Jaguár. Nejde mi dokopy to, čo vidím cez predné okno s tým, čo vidím cez bočné okno. Keby som dal preč A stĺpik, tak podľa mňa by ten Jaguár nebol ucelený.. akoby tam bol lom svetla. Musím doma pozrieť lepšie na jeho vzhľad.. :D
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

Motion Blur napísal:samozrejme ze to je i s 1920 x 1200 nic moc,ved ked je to Multi Player tak sa ani necudujem.Single Player vyzera takto
neviem ci su z multi, to google dal... proste uz nic moc, ved takto sa bude aj o Crysise (aj o kazdej inej hre) hovorit o rok :wink:
inak. tie jamky po gulkach su najj :D
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

nechapem preco su tu hadky F.E.A.R vs. Crysis to su hry medzi ktorymi je viac ako rok takze to sa asi tazko porovnava....a je jasne ze Crysis vyzera graficky lepsie ale to je take porovnanie napriklad ako ked bude Crysis2 a ja to budem porovnavat s Crysis1.

alebo ked porovnavam Pentium 3 s Pentiom 4 :lol: takze nechapem vsaim hadakam a pridavanim dalsich a dalsich screenov a tiez F.E.A.R co vysyiel v tej dobe bol best graficky
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Race Driver: GRiD a Gran Turismo 5: Prologue su az fotorealisticky spracovane!
Prílohy
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Race Driver Grid
Race Driver Grid
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Race Driver: GRiD a Gran Turismo 5: Prologue su az fotorealisticky spracovane!
tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke :shock: :P
frenkie
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkie »

Assassin's Creed urcite.... konecne nejaka hra s plynulym pohybom .. a dejom ...
lekoklatik
VIP
VIP

METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...

btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:METAL GEAR SOLID 4 ma premna najkrajsiu grafiku... Krasne krasne... O plynulosti uz ani nehovorim... To je samozrejmost omg pri konzolach... Aspon by mala byt...

btw dnes je uz samotna hra identicka s nejakou tou filmovov sekvenciou a MGS4 je veru taky krasny ako tie filmove sekvencie
veru veru to mas pravdu uz MGS2 co bola konverzia aj na PC bola brutal tie sekvencie na tu dobu uplne ebst grafika :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

stalker je fajn po grafickej stranke a aj oblivion (na to aka to je starina je to stale pecka)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:tak koli Gran Turismo 5: Prologue si kupujem PS3 neskutocne spravene asi naj.grafika aka kedy bola va zavodnej hre nieco uzasne a fantasticke :shock: :P
urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

na terajsiu dobu maju asi nejlepsie grafiku Crysis a Assassins Creed....naslednici mozu byt napr Far Cry 2, mozno Mafia 2
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:urcite by som koli prologu nekupoval PS3 ja sa tesim na normalnu plnu verziu to budem hrat nonstop 24 hod
neni problem ale je kopec titulov co si chcem zahrat a dojde mi co envideit ta evrzia s MGS4 :P ta specialan edicia co ani v EU nebude :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

lukkAas napísal:neni problem ale je kopec titulov co si chcem zahrat a dojde mi co envideit ta evrzia s MGS4 :P ta specialan edicia co ani v EU nebude :lol:
Tak ale dovi dopo... Ja kem tiez... jaj boze slintam ako prasa... Grafika jak svina
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:neni problem ale je kopec titulov co si chcem zahrat a dojde mi co envideit ta evrzia s MGS4 :P ta specialan edicia co ani v EU nebude :lol:
no ta metal 4 bude pecka

btw: neviete nahodou kedy uz bude konecne cip na PS3??
Napísať odpoveď