NAJlepsi FOTOmobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NAJlepsi FOTOmobil

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja som si kupil prakticky novy desire hd za 330, takze ak troska prihodis, resp zjednas cenu tak za 310-320 mas desire hd co je velmi dobry telefon a aj fotky robi super :)

inac, s androidom fotomobil, tazko
risko1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa risko1 »

najlepšie fotí podla mna nokia n8
iqlogic
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iqlogic »

uz som kupil X10 a celkom spokojnost ... len ma nastavalo, ze blesk nefunguje ... to podla dost posrali, snad to s novou verziou Androidu napravia ...

P.S. Na N8 to samozrejme nema :)
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Na Slnku podla mňa po úprave nastavení moj Touch HD stačí ale n95 z toho nebude :P
a ešte niečo
Nikdy never megapixlu :P... aj šmejdy s 5 mpix existujú už keď robíš fotky tak AF sa hodí aby bolo jasne :D
ináč
HTC Touch HD T8282 - HTC BlackStone (5 Mpix AF, Video @30FPS Ziadny Blesk) predsa na fotenie mam digitalku :P
iqlogic
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iqlogic »

tak ja som to nekupoval podla Mpix ... ale co uz ked ich tam natrieskali osem :D
crosss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa crosss »

a na sony ericsson satio ste všetci zabudli ? :D robi to perfektne fotky s 12.1 MegaPixelovym FOTO
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Crosss.. MegaPixle Fotku nespravia ach..
crosss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa crosss »

ja som ho mal a fungoval na jedničku
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Samsung Omnia 7, tie fotky sú super, a 720p video tiež.
Bullzeye
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bullzeye »

ja som mal do teraz najlepsie skusenost so starym dobrym SE K810i - 3.2Mpx, AF, xenonovy blesk - jednoducho fotky co som s pravil s tymto telefonom = uplna spokojnost
- momentalne zvazujem kupu niecoho noveho v co najlepsom pomere vykon/kvaline foto
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Najlepsie premna asi moja staa dobra C905ka SE :) Nemam nan vyhrady..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ja som mal velmi vela telefonov, ale rozhidne najlepsi na fotenie a nahravanie je najnovsi iPhone 4S!!! Tak nepiste tu same blbosti, ze je o hovne, ked neviete o com pisete!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Čo berieš? Aj ja chcem...Prezrel som si pár strán dozadu a o iPhone 4S sa tu neprehodilo ani slovíčko. A nie - rozhodne nie je najlepší.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale treba ho obhajovat aj ked tu o nom nie je ani zmienka lebo zan dal nenormalne peniaze a musi byt najlepsi predsa. no
moj najlepsi z tych xy telefonov bola nokia N96
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja nic neberiem, mozno ty ano, ale neva. Ide o to, ze sa tu spominaju rozne telefony, ale iphone nie. Asi si ho videl asi len na obrazkoch. Tento novy ma 2 jadrovy procesor, perfektny hardware. Dalsia vec, kto hovori, ze som za neho zaplatil majland?? :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

LOL. Takže to, že sa tu o ňom nepíše, znamená, že "píšeme o ňom blbosti, že je o hovne a že nevieme o čom píšeme" (takže fakt nič neberieš?). AHAHAHA, no ty si dobrý pacient, karmička pomohla? A teraz čo, že sa tu nespomína - hádam sa nepôjdeme všetci upáliť? Ja som tú tvoju kraxňu mal v rukách, keď ešte u vás na Slovensku nebola dostupná a prvý iPhone som mal vtedy, keď si ty ešte ani nevedel, že čo to je, srandista. Svoje poučky si nechaj pre kamarátov, ja o iPhone mám dostatok informácií, určite viac, ako ty, ale čo viem je, že určite nie je najlepším fotomobilom, aj keby mal 20-jadrový procesor a ubersuperpopičihardware.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ty nie si kompletny alebo si nedonoseny??! Neviem sice o com tu tliapes, ale pasujes sa tu za nejakeho stareho mamuta ci co ... Ja som mal prvy iPhone tiez v ruke a mozno aj skor ako ty! A tiez to nebolo na Slovensku, takze neviem co tu pistis ... :D aspon nepis tu blbosti, ze si mal skor kraxnu v rukach ... Ved ani nevies kto som a navyse si cely smiesny. :D Kolo ze mas rokov chlapce?? A to, ze tu pises o upaleni ci co, tak to svedci len o tvojej psychickej degenerovanosti. Ale co uz aj taky sa tu jednoducho musi najst. Je vela skelych fonov na fotenie a nahravanir videi ako napr. sonny ericsson xperia alebo vivaz ... Tie sa mi tiez velmi pacia, len ipHone je unilatny v tom, ze nielen ze sa da pomocou neho nahravat vo velmo kvalitnom rozliseni, ale taktiez aj strihat video priamo na iPhone a to nepisem o fotkach, autofokuse. Proste apple to velmi pekne sklbil a vytvoril velmi dobre fungujuci smartphone, ktory sa mimo toho drzi na poprednych svetovych prieckach.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

waaau aka novinka, skoro som umrel..takze ty si myslis, ze iPhone je na tom lepsie s fotenim ako ericssony rady cybershot?
taktiez to upravovanie nie je ziadna novinka
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Heh. Svoje urážky a podobne si nechaj pre seba a pre svojich kamarátov. Ja sa nepasujem za nič, ty sa jasne pasuješ za niečo, čo nie je bohvieako pozitívne. Ak by si pohol pilinami, z môjho nicku by si vedel usúdiť, že koľko mám rokov, mám silný pocit, že ak by si ma stretol niekde na ulici, s určitosťou by si mi vykal.

Sony Ericsson sa píše s jedným N, iPhone sa píše iPhone, nie ipHone, plus, vieš ty vôbec, že všetky tie "exkluzívne featúry", ktoré spomínaš, vedel Samsung Galaxy SII asi tak trištvrte roka pred iPhone 5? Vitaj vo svete mobilných telefónov.

Mimochodom, celý ten tvoj trápny príspevok stačilo napísať iba raz - plus, zopakujem a pýtam sa ťa - kde v tejto téme o iPhone 4S "píšeme blbosti, že je o hovne"? Lebo pred tvojím prvým príspevkom tu žiadna (opakujem, žiadna) zmienka o iPhone nebola. Takže sa nauč čítať, nauč sa chápať podstate príspevkov a irónii a potom skús konštruktívne reagovať, nie iba prázdnymi hlúposťami.

Na záver - dovolím si tvrdiť, že prvý iPhone si určite nemal v ruke 2 týždne po vydaní v USA.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved kto zacal urazat?? Jasne, ze ty, ved si precitaj prispevky, ako si zacal utocit, tak tu netliap blbosti. Ak by som ta stretol na ulici, tak by som o teba ani nezakopol ... Rozhodne by si mi ty tiez vykal, takze neviem co tu riesis. Navyse nemam tolko casu po jednom pismenku pisat a zarovet pracovat v praci. Viem, ze tam mam preklepy a co? Ja viem, ze niektore fony mali tieto featurky, ale v sucasnoti, je IP jeden z najlepsich v tomto. Ja sa ta teraz pytam! Co tu trepes o iPhone 4s, ze kde je tu v teme??! Ja som nadvazoval na prvu stranu tohoto prispevku, kde niekto pisal, ze iPhone je o hovne ... Keby si cital vsetko a nie medzi riadkami, tak by si si to vedel spojit. Tak som len dal svoj nazor, ze zo skusenosti viem, ze nie je o hovne a navyse SUCASNY najnovsi iPhone 4S je teraz jeden z velmi dobrych smartphonov, ktore sa radia medzi prve priecky.

Na zaver len dodam, ako to mozes vediet, ci som nedrzal iPhone v ruke skor? Dotahujes sa tu ako male decko o com svedcia aj tvoje prispevky ...

Dalsia vec, nehovorim, ze zatracujem niektore ine fony, ako som uz pisal, ze Sonny ericsson vivaz alebo xperia su velmi dobre fony na fotenie a nahravanie, nepisal som ze su lepsie alebo horsie, tak neprekrucujte. Okrem iPhone sa mi pacia aj tieto.

Vidim, ze rozhovor s takymto clovekom nikam nevedie, tak s tym koncim, nechcem sa vytocit a znizit na jeho uroven.
Napísať odpoveď