NAJlepsi FOTOmobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

bonno50 napísal:bol tvoj kamarat uz stym fotakom na vyplach zaludka? alebo na zachytke? asi ak by som fotil profi tak urcite nie s Fonom a Zrkadloku rozbit nechcem
poviem ti nieco moj kamarat ma najaky Samsung nieviem co to za cudo potom dvaja maju Iphone a stale sa taka prihoda ze na diske sa chceli foti s nejakymi babami tak nejak im to stymi ich fotakmi neslo nielenze tam nebolo nic vidiet ale ktomu este taky sum s nocnym fotenim ze ta fotka vyzerala jak keby som fotil bakterie cez mikroskop ktore sa paria tak mi to pripominalo a kde som naklusal ja zapol blesk pekene som ich odfotil a celkom pekene foto bolo na svete :D :D :D asi tolko k tym fotakom a vies kolko takych pripadov bolo kde sa fatk dobry fotomobil hodil?
Co to ma spolocne s vyplachom zaludka? Takych pripadov ako popisujes je podla mna fakt malo. Na dobrych akciach uz maju weby ako SZENE1 alebo Pokec LIVE svojich fotografov. Na tych mensich "alko akciach" si musite vystacit sami, to je pravda ale nemyslim, ze je to situacia, ktora sa stava kazdy den. K tym iPhone-om, mam jeden. Absencia blesku mozno trocha chyba (mne vobec), ale myslim, ze ten fotak plne staci k tomu, aby si zachytil hocjaku fotku ked nemas po ruke fotak.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

no ten vyplach zaludka suvisi stym ze sa nemozem poriadne opit a nosit 1KG na krku a este to niekde rozbit nenni velka vyhra
a presne otom hovorim ze tie mobily su pre ludi ktory to vedia vyuzit nehovorim ze si kazdy ma kupovat mobil s 12Mpx no akurat deti si to kupuju aby v skole mohly pofrajerovat akych maju bohatych rodicov napriklad ako hovris ty ze ty to nepotrebujes tak to neznamena ze taky fotak na mobile je nahovno zese su ludia a poznam takych co im mobily sluzia tak ako mne na Volanie,sms,net a fotenie a co to sem tam natocit tak taky clovek siahne po fotomobile
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

bonno50 napísal:no ten vyplach zaludka suvisi stym ze sa nemozem poriadne opit a nosit 1KG na krku a este to niekde rozbit nenni velka vyhra
a presne otom hovorim ze tie mobily su pre ludi ktory to vedia vyuzit nehovorim ze si kazdy ma kupovat mobil s 12Mpx no akurat deti si to kupuju aby v skole mohly pofrajerovat akych maju bohatych rodicov napriklad ako hovris ty ze ty to nepotrebujes tak to neznamena ze taky fotak na mobile je nahovno zese su ludia a poznam takych co im mobily sluzia tak ako mne na Volanie,sms,net a fotenie a co to sem tam natocit tak taky clovek siahne po fotomobile
Tym teda apelujes na to, ze ak mas telefon miesto fotaku tak sa mozes sundat, ze budes dva dni lezat v nemocnici na vyplachu? To mi je teda vyhra. Ale sak ano, v tomto pripade je to jasna volba pre fotomobil... :roll:
A netvrdim, ze je to kravina, len hovorim co si myslim k danej veci. ;)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ešte nie je na trhu :) ale dobre vedieť. aj ked vraj nemá normálny OS, čo je škoda
svk_rob
Novice
Novice

Príspevok od používateľa svk_rob »

Nokia n87 ešte nie je na trhu ale bude mať 12 megapixlov bude natáčet HD video s 30 fps
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ale ako môžeš povedať, že bude najlepší, keď ani nevyšiel a fotky si nevidel?
Curuj
Addict
Addict

to preto, že niektorí ľudia považujú nokiu za top mobily...
kým sa tá nokia dostane na trh, nejaký LG alebo samsung už budú vydávať aspoň 15 MPx, ako sich poznáme :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

DjBass napísal:Ale ako môžeš povedať, že bude najlepší, keď ani nevyšiel a fotky si nevidel?
Mna by skor zaujimalo kde tam vidis, ze pise, ze je najlepsi? Len upozornil na novinku, ktora ma vyjst.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Curuj napísal:to preto, že niektorí ľudia považujú nokiu za top mobily...
kým sa tá nokia dostane na trh, nejaký LG alebo samsung už budú vydávať aspoň 15 MPx, ako sich poznáme :D
Náhodou N82 síce možno bola pozadu ale tromfla aj LG aj ostatných :roll:
cintuliak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cintuliak »

Fotil som s 8Mpix, 3,2Mpix aj s 5Mpix a momentalne mam na iPhone 2Mpix a na zachytenie hocjakej momentky mi to BOHATE staci. Nerozumiem preco by som mal mat v telefone xy Mpix, to uz si radsej fakt kupim digitalnu zrkadlovku ak sa tej fotke chcem poriadne venovat. Nie uplne presnym, ale podobnym pripadom su dnesne herne mysky. Maju neviemkolko tisic dpi a aj tak hraci/hracky nevyuzivaju viac ako 1600dpi, cest vynimkam, ktore to davaju na 3200dpi, ale to uz som OT.
to stymi myskami nebol dobry priklad lebo tam je dost viditelny rozdiel pouzivam 3200dpi a k 1600 by som sa uz nevedel vratit :) :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Curuj napísal:ešte nie je na trhu :) ale dobre vedieť. aj ked vraj nemá normálny OS, čo je škoda
ešte nie je na trhu, ale kvalitu fotiek je vidieť. Hmm, ináč mal byť na trhu minulý rok. Myslím že to bude jediný mobil, ktorý bude skutočný digitálny foťák, ako v jeho dátume.

http://www.gsmarena.com/samsung_sch_w88 ... -398p3.php
Curuj
Addict
Addict

Jancuk napísal:Náhodou N82 síce možno bola pozadu ale tromfla aj LG aj ostatných :roll:
áno, N82 tromfla. ale načasovanie je veľmi dôležité. také SE na to doplatilo, nie raz (napr. prvá xperia)
uplink napísal:ešte nie je na trhu, ale kvalitu fotiek je vidieť. Hmm, ináč mal byť na trhu minulý rok. Myslím že to bude jediný mobil, ktorý bude skutočný digitálny foťák, ako v jeho dátume.

http://www.gsmarena.com/samsung_sch_w88 ... -398p3.php
to už je skôr foťák s integrovaným mobilom, ako mobil s foťákom :lol: počkám si na nejakú recenziu :)
bonno50
Star
Star

ten Samsung neni mobil s ktorym mozes fotit ale Fotak s ktorym mozes volat :D
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

podla mna staci sony ericsson satio s 12 MPx :P
bonno50
Star
Star

Leslie10 napísal:podla mna staci sony ericsson satio s 12 MPx :P
no ved momentalne to je najlepsi Fotomobil s OS :D
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

ja som spokojný s mojou C905 :D fotky to robí dobré stažovať sa nemám na čo.
forest20
Novice
Novice

N82

Príspevok od používateľa forest20 »

cafte,ja mam N82 a som s nou velmi spokojny a to niesom nokiofil,ale tomu fotaku sa fakt neda nic vytknut a hlavne vecerne fotenie do 2-3 metrov je proste uplne super..pokial telefon nema xenon tak vecerne fotky nad pol metra stoja za prd,to su moje skusenosti...ale uz by mohli dat na nas trch nieco s poriadnym optickym zooomom a xen bleskom a gps a FM transmiterom v jednom a budem prvy co ho bude doma dusit na PC s instalaciamy programou...
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

bonno50 napísal:no ved momentalne to je najlepsi Fotomobil s OS :D
myslim že carl zeiss čo je v nokii foti krajšie pri 5 mega ako satio 12 mega
bonno50
Star
Star

Re:

Farlo napísal:myslim že carl zeiss čo je v nokii foti krajšie pri 5 mega ako satio 12 mega
jj jasne dalsi co ma Nokiu a chce nieco popierat :lol: gsmarena tak isto mobilmania a fony.sk je najlepsi fotomobil
videl si foto zo Satia?
forest20
Novice
Novice

Re: NAJlepsi FOTOmobil

Príspevok od používateľa forest20 »

POZOR,ako ja mam N82 a s kludnym svedomim poviem ze satio foti lepsie,minimalne ked chces s tou fotkou daco v PC riesit...ale vkuse ziaden tel bez poriadnej optiky nebude paradne fotit,ale dalsia vec je ,ked chcete paradne foto,tak zrkadlovka je zrkadlovka :lol:
Napísať odpoveď