Najlepši mobil,aky zatial poznam.
Najlepši mobil,aky zatial poznam.
Aky mobil povazujete za najlepsi, najspolahlivejsi ... ??? Podla mojho nazoru medzi najlepsie mobili s ciernobielym displeyom patrila vzdy Nokia 3310. A medzi telefonmi s farebnym displeyom patri Sony Ericsson K750i. 
K750i? To si robis srandu 
Inak s 3310 plne suhlasim, to bol drsny telefon
Z farebnych by som tam dal asi Nokoiu 3510i, ale len vdaka konstrukcii, inak funkcie slabe. Ak by islo aj o funkcie, tak to bude Nokia 6230i, sice ma mensi displej, ale je to kvalitne vybaveny telefon a navyse je aj dost odolny. A podla novych poznatkov by jednym z naj mohla byt aj Nokia 6300.
Inak s 3310 plne suhlasim, to bol drsny telefon
Z farebnych by som tam dal asi Nokoiu 3510i, ale len vdaka konstrukcii, inak funkcie slabe. Ak by islo aj o funkcie, tak to bude Nokia 6230i, sice ma mensi displej, ale je to kvalitne vybaveny telefon a navyse je aj dost odolny. A podla novych poznatkov by jednym z naj mohla byt aj Nokia 6300.
No to je podla mna dost velka nevyhoda. Prirovnal by som to k tomu ako ked ides plavat a priviazes si na jednu nohu 20 kilovu kotvuBAD BOY napísal:GothaR
Tak K750i som si velmi oblubil kvoli fotaku , 2 megapixel je postacujuci na fotky, pametove karty, velke mnozstvo aplikacii, hier, tem. Akurat ma jednu nevyhodu - joystick
Joystick som zazil na T310 a mozem povedat jedno: Nikdy viac!
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol tak napises K750i a preco a je milion lepsich veci co spnaju tvoje kriteria ale to je jedno 
Stari telefon no jednoznacne A1018
dalo sa z neho volat a pisat SMS a ked si ho nahodou stratil (podla mna sa tonedalo nevsimnut hned) tak ked cezneho presiel aj autobus v pohode prezil
navise podporoval funkciu zbran a narozdiel od dnesnych telefonov sa dal s nim utocnik ubit na smrt bez toho aby sa telefon vyraznejsie poskodil
Z novych telefonov netusim vsetko je to rovnake a vsetko po 3 pade je na 1000 casti ale ta 6300 je mi sympaticka minuly tyzden som ju bol zobrat mame a tvari sa ze vela dokaze a vela znesie
Stari telefon no jednoznacne A1018
Z novych telefonov netusim vsetko je to rovnake a vsetko po 3 pade je na 1000 casti ale ta 6300 je mi sympaticka minuly tyzden som ju bol zobrat mame a tvari sa ze vela dokaze a vela znesie
-
Smoake
Star
v tomto suhlasim s tebou a co sa tyka nazoru co povedal zakladatel tejto temy tak mal som K750i a po necelom roku mi z nicoho nic odisiel display a mobil mohol ist do riti. ked niekto napise N73 tak sa len zasmejem lebo pomalsi mobil ako tento som este nevidel, N95 tak to je mobil ktory ked raz padne z ruky je tiez v riti, ale zas funkcie to je bomba.uplink napísal:6230 a 6230i su pre mna TOP co sa tyka mobilov vobec. Rychlost, robustnost, zvuk, display, moznosti, tlacitka, ovladanie...
-
Mek
Addict
Ked si to tak vezmete, tak este stale sa predavaju omnoho vacsie sh1ty - nove mobily - nez je K750i. Napriek tomu, ze je to uz par rokov stary mobil. Ja som si ho preflashoval na W800i, k tomu mam 4GB kartu a mam z mobilu rovno aj MP3 prehravac.
A k tym joystickom: ja som s joystickom nikdy problem nemal (predtym som mal K700i) a mobil bez joysticku by som uz ani nebral. To, co SE urobil, ze prestal vyrabat mobily s joystickmi, zapricinilo, ze som sa rozhodol ostat pri mojej Klarke (K750i) este dost dlho
A k tym joystickom: ja som s joystickom nikdy problem nemal (predtym som mal K700i) a mobil bez joysticku by som uz ani nebral. To, co SE urobil, ze prestal vyrabat mobily s joystickmi, zapricinilo, ze som sa rozhodol ostat pri mojej Klarke (K750i) este dost dlho