Najlepši mobil,aky zatial poznam.

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
BAD BOY
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Najlepši mobil,aky zatial poznam.

Príspevok od používateľa BAD BOY »

Aky mobil povazujete za najlepsi, najspolahlivejsi ... ??? Podla mojho nazoru medzi najlepsie mobili s ciernobielym displeyom patrila vzdy Nokia 3310. A medzi telefonmi s farebnym displeyom patri Sony Ericsson K750i. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

K750i? To si robis srandu :D
Inak s 3310 plne suhlasim, to bol drsny telefon :)
Z farebnych by som tam dal asi Nokoiu 3510i, ale len vdaka konstrukcii, inak funkcie slabe. Ak by islo aj o funkcie, tak to bude Nokia 6230i, sice ma mensi displej, ale je to kvalitne vybaveny telefon a navyse je aj dost odolny. A podla novych poznatkov by jednym z naj mohla byt aj Nokia 6300.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Najlepsi stari je 6310i
najlepsi novy je n73 sa mi velmi paciale ano su aj lepsie
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

GothaR

Tak K750i som si velmi oblubil kvoli fotaku , 2 megapixel je postacujuci na fotky, pametove karty, velke mnozstvo aplikacii, hier, tem. Akurat ma jednu nevyhodu - joystick
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

BAD BOY napísal:GothaR

Tak K750i som si velmi oblubil kvoli fotaku , 2 megapixel je postacujuci na fotky, pametove karty, velke mnozstvo aplikacii, hier, tem. Akurat ma jednu nevyhodu - joystick
No to je podla mna dost velka nevyhoda. Prirovnal by som to k tomu ako ked ides plavat a priviazes si na jednu nohu 20 kilovu kotvu :)
Joystick som zazil na T310 a mozem povedat jedno: Nikdy viac!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol tak napises K750i a preco a je milion lepsich veci co spnaju tvoje kriteria ale to je jedno :-)
Stari telefon no jednoznacne A1018 :-) dalo sa z neho volat a pisat SMS a ked si ho nahodou stratil (podla mna sa tonedalo nevsimnut hned) tak ked cezneho presiel aj autobus v pohode prezil :-D navise podporoval funkciu zbran a narozdiel od dnesnych telefonov sa dal s nim utocnik ubit na smrt bez toho aby sa telefon vyraznejsie poskodil

Z novych telefonov netusim vsetko je to rovnake a vsetko po 3 pade je na 1000 casti ale ta 6300 je mi sympaticka minuly tyzden som ju bol zobrat mame a tvari sa ze vela dokaze a vela znesie
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zo starych skor 6210 alebo 6310i ...
z novych napr Nokia N80, N73, E61i, 6230i, SE P1i mozno by som tam pridal aj nokia 9300i ale nemal som moznost dlhodobejsie odskusat ...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

kamos si kupil N95 :shock: , to som len cumel, VGA kamera, na displayi nenormalne rozlisenie a neviem co este... :sneaky:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

eMPiko napísal:kamos si kupil N95 :shock: , to som len cumel, VGA kamera, na displayi nenormalne rozlisenie a neviem co este... :sneaky:
to mozno ano ale ten telefon ma nehorazne nevyhody ... medzi ktore patri hlavne vydrz baterky ... ked vydrzi baterka menej ako den je to uz na zvazenie ci kupovat nieco take ...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Neviem z tych novych mne celkom sadla Nokia 6300 len malo vydzi ked pocuvam mp3 tak vydrzi tak den :) ale inac ziadne staznosti uz len to ze neprehrava 320x240videa.....Ziadne zavady a hlavne tam neni taky joystick ako na SE....SE nikdy viac kym tam bude ten joystick :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

6230 a 6230i su pre mna TOP co sa tyka mobilov vobec. Rychlost, robustnost, zvuk, display, moznosti, tlacitka, ovladanie...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no zo starych to bol SIEMENS S45i a z novsich u mna jednoznacne SE k750i a k 800i
:D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Starsia generacia: 3310, 5110 :)
Terajsia generacia: K610i, K550i, 6300
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

uplink napísal:6230 a 6230i su pre mna TOP co sa tyka mobilov vobec. Rychlost, robustnost, zvuk, display, moznosti, tlacitka, ovladanie...
v tomto suhlasim s tebou a co sa tyka nazoru co povedal zakladatel tejto temy tak mal som K750i a po necelom roku mi z nicoho nic odisiel display a mobil mohol ist do riti. ked niekto napise N73 tak sa len zasmejem lebo pomalsi mobil ako tento som este nevidel, N95 tak to je mobil ktory ked raz padne z ruky je tiez v riti, ale zas funkcie to je bomba.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

8210.. neviem, či k dnešnému dňu vôbec existuje alternatíva k takémuto minitelefónu.. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

brm napísal:8210.. neviem, či k dnešnému dňu vôbec existuje alternatíva k takémuto minitelefónu.. :)
8310 dade mam aj doma :-)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

ob3l1x napísal:to mozno ano ale ten telefon ma nehorazne nevyhody ... medzi ktore patri hlavne vydrz baterky ... ked vydrzi baterka menej ako den je to uz na zvazenie ci kupovat nieco take ...
jj, pomaly kazdy den dobija, ak chce vyuzivat funkcie toho mobilu, sranda
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

môj aktualny SE P910i. kym sa mi nenaskytne nejaka super poonuka, tak ho nedam ani za nic. ved to je tak skvely telefon ze az....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

uvazujem teraz o kupe SE P1i
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked si to tak vezmete, tak este stale sa predavaju omnoho vacsie sh1ty - nove mobily - nez je K750i. Napriek tomu, ze je to uz par rokov stary mobil. Ja som si ho preflashoval na W800i, k tomu mam 4GB kartu a mam z mobilu rovno aj MP3 prehravac.
A k tym joystickom: ja som s joystickom nikdy problem nemal (predtym som mal K700i) a mobil bez joysticku by som uz ani nebral. To, co SE urobil, ze prestal vyrabat mobily s joystickmi, zapricinilo, ze som sa rozhodol ostat pri mojej Klarke (K750i) este dost dlho :idea:
Napísať odpoveď