Najlepsi Pascal editor
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsi Pascal editor
Ktory odporucate? Ja som dlho robil v Turbo pascale ale casto sa mi stavalo ze mi ignoroval niektore znaky ktore som pisal a kym ulozil subor trvalo mu to 10 sekund a dalsich 10 kym ho spustil...
Preto chcem zmenit editor, ktory odporucate? napiste rovno aj aka je najnovsia verzia....
Vopred dik za pomoc
Preto chcem zmenit editor, ktory odporucate? napiste rovno aj aka je najnovsia verzia....
Vopred dik za pomoc
-
audiotrack
VIP
-
zvonenie33
Light Professional
ked pise division zero tak nemusi byt pokazeny skus skontrolovat vyhradenu pamat alebo podmienky compilatora..Delphi je odvodene od pascalu tak veru dobra moznost a te kniznice sa ti propisu hned na zaciatku skoro vsetky tak dalsi plus(+)zvonenie33 napísal:Ja prave ale potrebujem Pascal , mam teraz rozrobeny program v pascale ( ten co je v progr. kutiku ) a potrebujem ho dorobit, Free Pascal mi tabulky precita ako nezmyselne znaky a TP sa mi pokazil uz uplne, pise division by zero
-
zvonenie33
Light Professional
juho napísal:ked pise division zero tak nemusi byt pokazeny skus skontrolovat vyhradenu pamat alebo podmienky compilatora..Delphi je odvodene od pascalu tak veru dobra moznost a te kniznice sa ti propisu hned na zaciatku skoro vsetky tak dalsi plus(+)
edit// uz netreba preinstaloval som ho a uz ide, ale ak mate tip na dobry pascal kompilator, sem s nim
v skole nam davali patch, ktory osetruje henten error...zvonenie33 napísal:Ja prave ale potrebujem Pascal , mam teraz rozrobeny program v pascale ( ten co je v progr. kutiku ) a potrebujem ho dorobit, Free Pascal mi tabulky precita ako nezmyselne znaky a TP sa mi pokazil uz uplne, pise division by zero
- Prílohy
-
- patch.rar
- (39.75 KiB) 78 stiahnutí
Pascal zobrazoval chybu delenie nulou na rýchlejších počítačoch (treba tam záplatu na systémovú knižnicu, alebo si ju treba opraviť).
Turbo Pascal som nikdy nepoužíval (aj keď ho mám). Používal som Borland Pascal (modernejšia verzia TP) a tam som nikdy nemal problém so spúšťaním, kompilovaním, ukladaním...
Turbo Pascal som nikdy nepoužíval (aj keď ho mám). Používal som Borland Pascal (modernejšia verzia TP) a tam som nikdy nemal problém so spúšťaním, kompilovaním, ukladaním...
-
zvonenie33
Light Professional
Ja mam Bp71 a mam vnom aj borland a aj turbo pouzivam turbo ale ziadnu chybu nevypisuje athlon1000+chrono napísal:Pascal zobrazoval chybu delenie nulou na rýchlejších počítačoch (treba tam záplatu na systémovú knižnicu, alebo si ju treba opraviť).
-
vivaSlovakia
Guru wannabe