Najlepsi Pascal editor

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najlepsi Pascal editor

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Ktory odporucate? Ja som dlho robil v Turbo pascale ale casto sa mi stavalo ze mi ignoroval niektore znaky ktore som pisal a kym ulozil subor trvalo mu to 10 sekund a dalsich 10 kym ho spustil...
Preto chcem zmenit editor, ktory odporucate? napiste rovno aj aka je najnovsia verzia....
Vopred dik za pomoc
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja používam delphi a som spokojný. Nie sú tu síce knižnice ako napríklad crt alebo graph ale aj tak by som sa s grafikou v pascale nebabral. Na moje potreby keď chce niekto pomôcť na fore (lebo inak pascal nepotrebujem) mi to stačí
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja prave ale potrebujem Pascal , mam teraz rozrobeny program v pascale ( ten co je v progr. kutiku ) a potrebujem ho dorobit, Free Pascal mi tabulky precita ako nezmyselne znaky a TP sa mi pokazil uz uplne, pise division by zero
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

zvonenie33 napísal:Ja prave ale potrebujem Pascal , mam teraz rozrobeny program v pascale ( ten co je v progr. kutiku ) a potrebujem ho dorobit, Free Pascal mi tabulky precita ako nezmyselne znaky a TP sa mi pokazil uz uplne, pise division by zero
ked pise division zero tak nemusi byt pokazeny skus skontrolovat vyhradenu pamat alebo podmienky compilatora..Delphi je odvodene od pascalu tak veru dobra moznost a te kniznice sa ti propisu hned na zaciatku skoro vsetky tak dalsi plus(+)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

juho napísal:ked pise division zero tak nemusi byt pokazeny skus skontrolovat vyhradenu pamat alebo podmienky compilatora..Delphi je odvodene od pascalu tak veru dobra moznost a te kniznice sa ti propisu hned na zaciatku skoro vsetky tak dalsi plus(+)
:shock: :shock: islo by to vysvetlit krok po kroku pre lamy?
edit// uz netreba preinstaloval som ho a uz ide, ale ak mate tip na dobry pascal kompilator, sem s nim
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

zvonenie33 napísal:Ja prave ale potrebujem Pascal , mam teraz rozrobeny program v pascale ( ten co je v progr. kutiku ) a potrebujem ho dorobit, Free Pascal mi tabulky precita ako nezmyselne znaky a TP sa mi pokazil uz uplne, pise division by zero
v skole nam davali patch, ktory osetruje henten error...
Prílohy
patch.rar
(39.75 KiB) 78 stiahnutí
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pascal zobrazoval chybu delenie nulou na rýchlejších počítačoch (treba tam záplatu na systémovú knižnicu, alebo si ju treba opraviť).
Turbo Pascal som nikdy nepoužíval (aj keď ho mám). Používal som Borland Pascal (modernejšia verzia TP) a tam som nikdy nemal problém so spúšťaním, kompilovaním, ukladaním...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dik, stahol som si ho, ale uz mi to nehadze, preinstaloval som to, ale dobre do buducnosti thx...
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

chrono napísal:Pascal zobrazoval chybu delenie nulou na rýchlejších počítačoch (treba tam záplatu na systémovú knižnicu, alebo si ju treba opraviť).
Turbo Pascal som nikdy nepoužíval (aj keď ho mám). Používal som Borland Pascal (modernejšia verzia TP) a tam som nikdy nemal problém so spúšťaním, kompilovaním, ukladaním...
Ja mam Bp71 a mam vnom aj borland a aj turbo pouzivam turbo ale ziadnu chybu nevypisuje athlon1000+
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Delphi 7 alebo Free Pascal
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

takze ja pouzivam verziu pouzivajucu kompilator z FREEFACKALU a mosim povedat , ze je asi najlepsi zo vseckych ( subjektivny nazor )

je tusim vydany firmou BLOODSHED a vola sa DEV-PASCAL.... mozem dat aj link , kedze je to free
Napísať odpoveď