Najlepsia futbalova 11

O športe...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

IamMartinQo napísal:Moj vies aspon nieco o futbale???
Gatuso je legenda boha sa pozri do wikipedie ked nevies kto to je......
Ja sa nemusim pozerat do wikipedie .

Gattuso je mozno najprecenovanejsi hrac v Taliansku spolu s Ricardom Montolivom .

Na Gattusovej urovni je taký "kopáč" ako Ambrosini .

Defenzívny záložníci ako Essien , De Rossi , Cambiasso ti nič nehovoria ? To sú 3 absolutne najlepší defenzívny záložníci na svete !!!!
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Talian napísal:Ja sa nemusim pozerat do wikipedie .

Gattuso je mozno najprecenovanejsi hrac v Taliansku spolu s Ricardom Montolivom .

Na Gattusovej urovni je taký "kopáč" ako Ambrosini .

Defenzívny záložníci ako Essien , De Rossi , Cambiasso ti nič nehovoria ? To sú 3 absolutne najlepší defenzívny záložníci na svete !!!!
Essien, Cambiasso a SENNA! :) De Rossi je strasne nestabilny.... ale do top 10 patri urcite, to netvrdim, ze nie.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Jeden lepši než druhý..
Talian
Medium Star
Medium Star

Keby Senna nehral na ME 2008 , tak by ste ani nevedeli kto to je :wink:

Edi :Sennu napísal Fanusik ponorky :wink:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Mascherano a Toure ostali za dverami ?
Talian
Medium Star
Medium Star

- eXo - napísal:Mascherano a Toure ostali za dverami ?
Mascherano by som este uvazoval , aj ked si myslim, ze su lepsi .

Toure ma stastie , ze hra za Barcu , nie je nicim vynimocny , priemerny defenzívny záložník
- eXo -
Light Professional
Light Professional

A Xabi Alonso ?
Talian
Medium Star
Medium Star

- eXo - napísal:A Xabi Alonso ?
to by sme mohli pokracovat , ked cches taketo mena ....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Mascherano by som este uvazoval , aj ked si myslim, ze su lepsi .
Mozno, ale rozodhne to nebude Cambiaso ktory bol v Madride nepotrebny a neuspel s nahradou Makeleleho a v Argentinskej reprezentacii je az druhy za prave spominanym Mascheranom.
Talian
Medium Star
Medium Star

kali520 napísal:Mozno, ale rozodhne to nebude Cambiaso ktory bol v Madride nepotrebny a neuspel s nahradou Makeleleho a v Argentinskej reprezentacii je az druhy za prave spominanym Mascheranom.
WOOOOW !!! Pripomína , že Argentínu trénuje Maradona , ktorý je dobrý kouč asi ako moja babka .

Zaujímavé , že uprednostňuje Aguerra , ktorý v sezóne nedal ani 10 gólov , a nepovoláva Higuaína , ktorý ich dal 20 .

Ďalším Argentínčanom na pozíci DM v Argentíne a aj práve v Madride je Gago , ktorý sa Cambiassovi nemôže rovnať .
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Talian napísal:WOOOOW !!! Pripomína , že Argentínu trénuje Maradona , ktorý je dobrý kouč asi ako moja babka .

Zaujímavé , že uprednostňuje Aguerra , ktorý v sezóne nedal ani 10 gólov , a nepovoláva Higuaína , ktorý ich dal 20 .

Ďalším Argentínčanom na pozíci DM v Argentíne a aj práve v Madride je Gago , ktorý sa Cambiassovi nemôže rovnať .
Cambiasso je pravda ze v Madride nebol nic moc, ale v Interi patri momentalne k spicke na svojom poste. A Gago je skor tragikomix nez futbalista, mohol by ho niekto vytlacit uz zo zakladnej zostavy, nechcem sa dalsiu sezonu zase pozerat ako do*ebe 80% prihravok.... I ked popravde ho moc nema kto nahradit, leda tak De la Red, ale potom co sa mu stalo minulu sezonu to s nim bude velmi tazke (chudak :( )
kali520
Darca
Darca

Talian napísal:WOOOOW !!! Pripomína , že Argentínu trénuje Maradona , ktorý je dobrý kouč asi ako moja babka
Mascherano bol uprednostnovany aj za inych trenerov.
Talian napísal:Zaujímavé , že uprednostňuje Aguerra , ktorý v sezóne nedal ani 10 gólov , a nepovoláva Higuaína , ktorý ich dal 20 .
Aguerro hraje o triedu v slabsom muzstve ako Higuain.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

kali520 napísal:Aguerro hraje o triedu v slabsom muzstve ako Higuain.
Ale mozem povedat ze hra 3x lepsi futbal ako Higuain, a Maradona to urcite vie tiez, ked Higuaina nenasadzuje, ale musel ho zobrat na MS, aby zaplnil miesto :lol:
Talian
Medium Star
Medium Star

jason007x napísal:Cambiasso je pravda ze v Madride nebol nic moc, ale v Interi patri momentalne k spicke na svojom poste. A Gago je skor tragikomix nez futbalista, mohol by ho niekto vytlacit uz zo zakladnej zostavy, nechcem sa dalsiu sezonu zase pozerat ako do*ebe 80% prihravok.... I ked popravde ho moc nema kto nahradit, leda tak De la Red, ale potom co sa mu stalo minulu sezonu to s nim bude velmi tazke (chudak :( )
Ono ked budete hrat 4-2-3-1 a nepride k Vam Alonso , tak najlepsie by bolo , keby na DM hrali obidvaja Diarovci , pred nimi Kaka .

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 15:00 )
Aha aha a Daniel Guiza v sezone 2007/2008 , kedy sa stal najlepším strelcom Španielskej Ligy hral asi tuež o triedu lepšom tíme - Mallorca :lol: .

Najlepší strelec sezóny Diego Forlán hrá v Atleticu , rovnako ako spomínaný Aguerro .

Vlastne s rodinou treba držať pokope , predsa aké by to bolo , keby som zaťa nenominoval do repre ?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak keby moj zat bol gonzalo Higuain ci ako sa vlastne vola, tak by som asi velmi silne rozmyslal o tom ci ho zobrat alebo nie.......
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Mojko to si pekne zadrel ze Atletico o triedu horsie ako Real. A nezalezi ani tak od toho v akom si tyme.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Mojko to si pekne zadrel ze Atletico o triedu horsie ako Real. A nezalezi ani tak od toho v akom si tyme.
Viesnie je to tak vzdy......Kde by si hral radsej vo velkoklube a bo dedinsky futbal??? :)
kali520
Darca
Darca

Talian napísal:Najlepší strelec sezóny Diego Forlán hrá v Atleticu , rovnako ako spomínaný Aguerro .
No a tu si si sam vysvetlil preco Aguerro nebol najlepsi strelec. Celkovo jeho post je skorej ten stiahnuty utocnik, Higuain je typicky zakoncovatel rovnako ako Forlan.
- eXo - napísal:Mojko to si pekne zadrel ze Atletico o triedu horsie ako Real. A nezalezi ani tak od toho v akom si tyme.
Ale no, chces mi povedat ze Atletiko je kvalitativne a vysledkovo na rovnakej urovni ako Madrid? Chces mi povedat ze muzstvo ktore pred piatimi rokmi hralo druhu ligu je rovnaka trieda ako muzstvo ktore behom tychto piatich rokov vyhralo 2 krat spanielsku ligu a bojovalo kazdy rok v LM? Chces povedat ze muzstvo ktore sa behom piatich rokov dostalo do LM len raz je v rovnakej triede ako Real?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No a tu si si sam vysvetlil preco Aguerro nebol najlepsi strelec. Celkovo jeho post je skorej ten stiahnuty utocnik, Higuain je typicky zakoncovatel rovnako ako Forlan.
Higuain nie je typicky hrotovy utocnik, je to skor tiez podhrotovy, casto hraval na kraji zalohy, podobne ako Rooney v Man Utd.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Ale no, chces mi povedat ze Atletiko je kvalitativne a vysledkovo na rovnakej urovni ako Madrid? Chces mi povedat ze muzstvo ktore pred piatimi rokmi hralo druhu ligu je rovnaka trieda ako muzstvo ktore behom tychto piatich rokov vyhralo 2 krat spanielsku ligu a bojovalo kazdy rok v LM? Chces povedat ze muzstvo ktore sa behom piatich rokov dostalo do LM len raz je v rovnakej triede ako Real?
Minuly rok medzi vykonmi Real a Atletica nebol zas tak velky rozdiel. A to popriet nemozes.

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 20:38 )
kali520 napísal:Ale no, chces mi povedat ze Atletiko je kvalitativne a vysledkovo na rovnakej urovni ako Madrid? Chces mi povedat ze muzstvo ktore pred piatimi rokmi hralo druhu ligu je rovnaka trieda ako muzstvo ktore behom tychto piatich rokov vyhralo 2 krat spanielsku ligu a bojovalo kazdy rok v LM? Chces povedat ze muzstvo ktore sa behom piatich rokov dostalo do LM len raz je v rovnakej triede ako Real?
Minuly rok medzi vykonmi Real a Atletica nebol zas tak velky rozdiel. A to popriet nemozes.
Napísať odpoveď