Najlepsia futbalova 11

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

jason007x napísal:Higuain nie je typicky hrotovy utocnik, je to skor tiez podhrotovy, casto hraval na kraji zalohy, podobne ako Rooney v Man Utd.
Neni, ale Talian tu bral do uvahy poslednu sezonu kde na hrote hral.
- eXo - napísal:Minuly rok medzi vykonmi Real a Atletica nebol zas tak velky rozdiel. A to popriet nemozes.
Jedna vydarena sezona z muzstva este nesrpavi velkoklub.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

kali520 kto tu vravo velkoklub ja som myslel konkretne minulu sezonu - kde ste aj porovnavali vykony Aguera a Higuaina tak co riesis?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Podla mna stale, aj tak nema Higuain na Aguera, ten uz nieco ukazal aj v reprezentacii na rozdiel, tu spominaneho Higuaina
kali520
Darca
Darca

- eXo - napísal:kali520 kto tu vravo velkoklub ja som myslel konkretne minulu sezonu - kde ste aj porovnavali vykony Aguera a Higuaina tak co riesis?
Riesim toto:
- eXo - napísal:Mojko to si pekne zadrel ze Atletico o triedu horsie ako Real.
Kvalita klubu sa nehodnoti len na zaklade jednej vydarenej sezony ale viacerych kde s roznym kadrom podava stabilne vykony zodpovedajucim ku kvalite kadra a klubu. To zamena ze ked napr Slovan tuto sezonu vyhra LM ho urcite nepriradime do rovnakej urovne alebo triedy ako je Real Madrid. To iste plati pre Atletiko, kotre ak sa chce dostat do rovnakej triedy ako je Madrid musi poodobne vykony predvadzat aspon dalsich 5 sezon, co tiez este nemusi stacit.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ach bozeeeeeeeeee lenze to bolo cele myslene na minulu sezonu chapes konecne ??? Ja nemyslim celkovo. Pochop to pls.
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

------casillas---------
-ramos---terry----cannavaro----abidal
--------------essien----------------------
Ronaldo-----fabregas-----messi--------
------v.persie------ibrahimovic---------
jaaaj..to by bol tim
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Jn bol by to dobry tym len ten Cannavaro tam nema co robit. Ten je uz davno za zenitom.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

:lol: :lol: ale je to pravda, canavaro od vitaztva Talianska na MS 2006 nic neukazal az na par zapasov ale inak nic, ferdinand kazdy ho povazujeza hracika, ale podla mna je lenivy, len stoji ako kol v plote je vela na svete behavych stoperov, ci uz Jano Durica :D alebo Pique
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No hej, len s Janom Ďuricom to máš ťažké, ak chceš tri body, vždy musíš streliť minimálne 2 góly, lebo jeden si dá Ďurica vlastný.. A čo sa Ferdinanda týka, nemám ho rád. Síce svoju prácu v tandeme s Vidičom si robí na výbornu, ale to je ako Dosoudil - samá tvrdosť, pena z úst.. Skôr by som tam dal už spomínaného Piqueho, ktorému teraz vyšla sezóna, poprípade Terryho.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:No hej, len s Janom Ďuricom to máš ťažké, ak chceš tri body, vždy musíš streliť minimálne 2 góly, lebo jeden si dá Ďurica vlastný.. A čo sa Ferdinanda týka, nemám ho rád. Síce svoju prácu v tandeme s Vidičom si robí na výbornu, ale to je ako Dosoudil - samá tvrdosť, pena z úst.. Skôr by som tam dal už spomínaného Piqueho, ktorému teraz vyšla sezóna, poprípade Terryho.
duricu by som nepodceňoval- mne sa páči viac ako škrteľ- ten hrá v repre až na prá výnimiek hovno
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak s tým Škrteľom si teda latku vysoko nenasadil. Mne sa Martin celkovo nepáči ako futbalista, svoju robotu si možno robí dobre, je to stopér a tak je jeho hlavnou úlohou kaziť hru súperovi, vyhrávať hlavičkové súboje a pod. a to robí celkom dobre. ALE! Akonáhle má hru tvoriť, nie kaziť, má obrovské problémy (viď zápas minulej sezóny Middlesbrough 2-0 Liverpool - Martin hral tuším na pravom krídle, lebo Jamie Carragher mal nejaké drobné zdravotné problémy a požiadal Rafu, aby ho dal na stopéra - predsa len, menej sa nabehá. Vtedy išiel na krídlo Škrtel a nezahral nič, od pravého obrancu čakám, že bude úzko spolupracovať s DM a centrovať zo strán do pokutového územia - to mu však vôbec nešlo a možno aj preto L'Pool prehral) a takýchto "kazičov" ja osobne v láske nemám a čo sa repre týka, tam je hrou zrejme Ďurica lepší, súhlasím, trošku som si len zavtipkoval s jeho častými vlastnými gólmi.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Innocence plne suhlasim, ale ak si dobre pamatam tak aj Martinov prvy start za Liverpool dopadol zle alebo nie??
Tusim ze si dal vtedy vlastny gol :lol: .....Ale toto ma na svedomi iba jedna osoba lepsie povedane choroba...
A ta choroba sa vola : "CHOROBA JANA DURICU"
Ale inak Jano v rusku odohral strasnevela dobrych zapasov na urovni, kto vie mozno bude robit partaka v Liverpoole MArtinovi, ved Aj Martina povolal Rafa zo Zenitu :) , A to by uz bolo stoperske duo, podla mna si dobre rozumeju v repre......
kali520
Darca
Darca

Skrtel okrem ineho podrebuje vedla seba dirigenta volaku istotu a v Liverpoole ju ma v podobe Carreghera. Neviem si ani predstavit ako by vyzerala obrana Liverpoolu ak by bola postavena iba na Skrtelovi.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ale tak vezmi si ze ta obrana sa na nom pravdepodbne stavat bude Jamie ma uz svoje roky a zachvilu uz vladat nebude. Iba zeby zacali stavat na Aggerovy.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ked padla rec na vlastne goly , Carragher dal za dal za karieru viac vlastnych golov , ako golov do superovej siete ....
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

boha zase si sa musel ozvat??
TY chod pre mna do Talianska si trenovat aj Inter, ale o anglickom futbale ti nic nevies!!!!!
Talian
Medium Star
Medium Star

IamMartinQo napísal:boha zase si sa musel ozvat??
TY chod pre mna do Talianska si trenovat aj Inter, ale o anglickom futbale ti nic nevies!!!!!
a nie je to pravda ? odpovedz !!!!!
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Co nie je pravda??Ze o Anglickej lige nevies nic to urcite.....Mozno o talianskej vies najlepsie s tohto fora, ale to medzi 11-ku najlepsich nepatri, mozes sa realizovat v Talianskej Serii A :roll:
Talian
Medium Star
Medium Star

IamMartinQo napísal:Co nie je pravda??Ze o Anglickej lige nevies nic to urcite.....Mozno o talianskej vies najlepsie s tohto fora, ale to medzi 11-ku najlepsich nepatri, mozes sa realizovat v Talianskej Serii A :roll:
Pisal som , ze Carragher si dal viac vlastnych , ako normalnych golov , naco si ti absolutne odpovedal mimo temy , a uz len na tomto vidiet , ze mas niaky mindrak , ktory si musis vylievat na internete a dokazovat si aky si frajer .
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Kamo schladni ja tu niesom na to aby som sa hadal z nejakym "tipkom"
toto je tema Najlepsia tymova 11 ak si si nevsimol, ked sa chces hadat daj mi icq ale tu sa na teba mozem vykaslat......(Viac tuto temu o TEBEnepreberam je to zbytocna strata casu...)
Spat k tomu Jamiemu, ja si az tak nepamatam ze by si dal az tak brutalne vela golov 3,4 viac naozaj....
Napísať odpoveď