Najlepšia GPS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Dodosnv
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Najlepšia GPS

Príspevok od používateľa Dodosnv »

Zdravím :) ... potreboval by som poradiť ohľadom GPS v Androide. ide o to že hľadám navigáciu s hlasom - ktorá je dobrá,spoľahlivá (čiže presná :) ). Je tu jedno ale.. musí fungovať bez internetového pripojenia :). Iba čisto z GPS satelitov. Je jedno či bude zadarmo alebo platená :) ( už tie páru € zaplatím ;) ). ďakujem za všetky rady :) PS. Môj mobil - Samsung Galaxy S3mini, Lg L3 tuším :D (skrátka také malé čudo)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Najlepšia GPS

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Mám Sygic a nemôžem povedať krivého slova na ňu :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Môžeš vyskúšať aj neplatenú.. Be-on-road a do nej si stiahneš OpenStreetMaps, ktoré sú zadarmo.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hladas zle, lebo tema o navigaciach tu je.

Navigon sa vola riesenie. Ma mnohonasobne lepsie pokrytie ako Sygic plus si stahujes mapy podla krajin, ktore potrebujes. Teda nezasvinis pamat mapami krajin, do ktorych neplanujes ist.
brm
Darca
Darca

jackb.. ani so sygicom alebo borom si nezaplníš pamäť, stiahneš len tú krajinu, ktorú potrebuješ... iná vec je, že v prípade sygicu si musíš kúpiť určitý balík máp. Ja napr. využil minulomesačnú akciu celú Európu za 25€, ale stiahol som si len SR + susedné štáty. Ak pôjdem niekde ďalej, stiahnem si podľa potreby ostatné krajiny. Ako sa kupujú mapy v Navigone, to neviem..
jackb
Redeemer
Redeemer

Ok, moja chyba. Pre velku spokojnost so Navigonom nemam Sygic uz par rokov. Vtedy som mal balik a ten bol na milu Jarmilu.
brm
Darca
Darca

Ale je pravda, že na Sygic ľudia aj dosť nadávajú.. napríklad stačí prečítať posledných cca 10 strán témy o Sygicu na androidfore:
http://androidforum.cz/sygic-aura-t8544.html

:)
jackb
Redeemer
Redeemer

:D zaujimave citanie. ale Sygic HUD sa mi podla fotiek na nete paci, to sa musi uznat. podla mna lepsie vymysleny ako ten od Garminu. lebo vozit projektor za 120 dollarov ked to vlastne zvladne aj sam telefon je pekna vtakovina
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja ti odporučim IGO Primo. Používam ho deň čo deň a nemôžem sa naň sťažovať. Nedávno som si kúpil aj starší garmin ale IGO ma zavedie presne na adresu, sem tam sa stane že my neponúkne čislo domu ale to si už na ulici najdeš. Mám komplet europu pretože pracujem v medzinárodnej doprave a zatiaľ som nemal nikde problém, keby sa mám spoliehať na garmina tak už mám dávno výpoveď.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ešte na iphone som používal Tom Tom a na androide Sygic, skúsil som asi všetky navi čo sa dali a Sygic mi najviac sadol, ale sto ludí sto chutí :)
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

na sygicu sa mi nepáči ako prepočítava trasu vyberá trasu ovela horšiu komplikovanejšiu ... porovnávam oproti Garminu ktorý ked sa pomýliš prepočíta cestu ku cielu a sygic ma stále tahá na zvolenu trasu a nie najkratšou cestou k cielu .... v menu som hladal ale nič poriadne som nenašiel tak neviem, ale rozhodne nie som spokojny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja take problemy so Sygicom nemam. Mozno som lepsi vodic a nebludim tolko, kto vie.
brm
Darca
Darca

ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ.. v nastaveniach sú určite možnosti, či chceš najrýchlejšiu alebo najkratšiu alebo ekonomickú trasu. Skús lepšie pohľadať. Avšak potom pri zlom odbočení a následnom prepočítavaní, to už neviem, podľa čoho prerátava. Ale podľa mňa sa snaží dodržať tie pravidlá z nastavení.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

hej hej ale tak ja ju používam iba v nemecku a garmin nemá problém ale starší sygic ked sa nedali vyberať trasy tak bola v pohode.
Napísať odpoveď