Najlepšia GPS
Najlepšia GPS
Zdravím
... potreboval by som poradiť ohľadom GPS v Androide. ide o to že hľadám navigáciu s hlasom - ktorá je dobrá,spoľahlivá (čiže presná
). Je tu jedno ale.. musí fungovať bez internetového pripojenia
. Iba čisto z GPS satelitov. Je jedno či bude zadarmo alebo platená
( už tie páru € zaplatím
). ďakujem za všetky rady
PS. Môj mobil - Samsung Galaxy S3mini, Lg L3 tuším
(skrátka také malé čudo)
Re: Najlepšia GPS
Mám Sygic a nemôžem povedať krivého slova na ňu 
Môžeš vyskúšať aj neplatenú.. Be-on-road a do nej si stiahneš OpenStreetMaps, ktoré sú zadarmo.
hladas zle, lebo tema o navigaciach tu je.
Navigon sa vola riesenie. Ma mnohonasobne lepsie pokrytie ako Sygic plus si stahujes mapy podla krajin, ktore potrebujes. Teda nezasvinis pamat mapami krajin, do ktorych neplanujes ist.
Navigon sa vola riesenie. Ma mnohonasobne lepsie pokrytie ako Sygic plus si stahujes mapy podla krajin, ktore potrebujes. Teda nezasvinis pamat mapami krajin, do ktorych neplanujes ist.
jackb.. ani so sygicom alebo borom si nezaplníš pamäť, stiahneš len tú krajinu, ktorú potrebuješ... iná vec je, že v prípade sygicu si musíš kúpiť určitý balík máp. Ja napr. využil minulomesačnú akciu celú Európu za 25€, ale stiahol som si len SR + susedné štáty. Ak pôjdem niekde ďalej, stiahnem si podľa potreby ostatné krajiny. Ako sa kupujú mapy v Navigone, to neviem..
Ok, moja chyba. Pre velku spokojnost so Navigonom nemam Sygic uz par rokov. Vtedy som mal balik a ten bol na milu Jarmilu.
Ale je pravda, že na Sygic ľudia aj dosť nadávajú.. napríklad stačí prečítať posledných cca 10 strán témy o Sygicu na androidfore:
http://androidforum.cz/sygic-aura-t8544.html

http://androidforum.cz/sygic-aura-t8544.html
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti odporučim IGO Primo. Používam ho deň čo deň a nemôžem sa naň sťažovať. Nedávno som si kúpil aj starší garmin ale IGO ma zavedie presne na adresu, sem tam sa stane že my neponúkne čislo domu ale to si už na ulici najdeš. Mám komplet europu pretože pracujem v medzinárodnej doprave a zatiaľ som nemal nikde problém, keby sa mám spoliehať na garmina tak už mám dávno výpoveď.
ešte na iphone som používal Tom Tom a na androide Sygic, skúsil som asi všetky navi čo sa dali a Sygic mi najviac sadol, ale sto ludí sto chutí 
na sygicu sa mi nepáči ako prepočítava trasu vyberá trasu ovela horšiu komplikovanejšiu ... porovnávam oproti Garminu ktorý ked sa pomýliš prepočíta cestu ku cielu a sygic ma stále tahá na zvolenu trasu a nie najkratšou cestou k cielu .... v menu som hladal ale nič poriadne som nenašiel tak neviem, ale rozhodne nie som spokojny.
Ja take problemy so Sygicom nemam. Mozno som lepsi vodic a nebludim tolko, kto vie.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ.. v nastaveniach sú určite možnosti, či chceš najrýchlejšiu alebo najkratšiu alebo ekonomickú trasu. Skús lepšie pohľadať. Avšak potom pri zlom odbočení a následnom prepočítavaní, to už neviem, podľa čoho prerátava. Ale podľa mňa sa snaží dodržať tie pravidlá z nastavení.
hej hej ale tak ja ju používam iba v nemecku a garmin nemá problém ale starší sygic ked sa nedali vyberať trasy tak bola v pohode.